Nemesacél szekrények

Ez az acél valóban nemes! Különösen olyan szekrényként, amely arra szolgál, hogy mindent rendben és könnyen elérhető helyen tartson laboratóriumokban, nagy konyhákban, higiéniai helyiségekben vagy nedves helyiségekben.

A Nemesacél szekrények kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft basic.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
600
600
1950
1950
-
Relevancia szerint
Modell száma: 19

Nemesacél szekrények: az égig érő különbségAz acél és a nemesacél között csak néhány ún. tisztasági fok van, de a higiénia és az ellenállás tekintetében égig érő különbségek mutatkoznak. Ezért különösen nagy a kereslet irántuk a gasztrohősök és a laboratóriumi asszisztensek, a steril szobában dolgozó személyzet és a nedves helyiségekben működő szakemberek körében. Teljesítményüket viszont a gyár teljes területén élvezheti.Jó tudni: A kaiserkraft elsősorban 1.4301 nemesacélból készült szekrényeket kínál Önnek. Ez egy ausztenit tartalmú, saválló 18/10 arányú Cr-Ni acél, amely alacsony széntartalma miatt nagyon jó korróziós tulajdonságokkal rendelkezik. 300°C-ig terjedő hőmérsékleti igénybevételre van tanúsítva.
Milyen előnyei vannak a nemesacél szekrényeknek?Próbáljon meg egy nemesacél szekrényt tartósan bepiszkolni. Vagy megrongálni. Nem olyan könnyű? Pontosan! A nemesacél az egyik leghigiénikusabb és legstrapabíróbb anyag. Már csak ezért sem hiányozhat acélszekrény formájában olyan vállalati területeken, ahol ennek megfelelően magasak a követelmények. Nemesacél szekrényeink:  • Hideg és nedves helyiségekbe, valamint higiéniailag érzékeny helyiségekbe alkalmas

  • Korróziómentes, rozsdamentes, ellenáll a hőnek, hidegnek, nedvességnek és vegyi anyagoknak

  • Könnyen tisztítható és fertőtleníthető – gőzborotvával is

  • Rendkívül masszív és tartós – még intenzív használat mellett is

  • Zárható, ezért alkalmas érzékeny anyagok vagy dokumentumok tárolására

  • A kiviteltől függően szögvas lábakkal vagy görgőkkel is kapható

  • Felakasztva vagy állítva is használhatóMi a helyzet a hátrányokkal?Ha összehasonlítja a nemesacél szekrényeket a klasszikus irodabútorokkal, a fém nagyon tisztának és sterilnek tűnik a fához képest. Ez szándékos, de kontraproduktív is az olyan munkakörnyezetben, ahol a koncentráció és a megjelenés kéz a kézben jár. Ezért érdemes az irodákban vagy a fából készült bútorokat választani, vagy a formatervezett előlapokkal és különböző RAL-színekben kapható acélszekrényekhez ragaszkodni.Bár a nemesacél gyakorlatilag bármilyen tisztítószerrel megbirkózik, nem szabad ezt túl könnyedén venni. A csiszoló tisztítószerek megkarcolják a felületet, és ezzel ajtót nyitnak a baktériumoknak. Ezzel a nemesacél szekrény elveszíti alapvető funkcióját. Ugyanez vonatkozik a klórra is. Itt különösen fontos kiemelni, hogy a személyzetet a megfelelő takarításra is képezzék ki.Ráadásul a nemesacél szekrények nem éppen a rugalmasságukról híresek – kivéve, ha a praktikus, görgős változatot választja. A nemesacélból készült alapfelszereléseket ezért jól meg kell tervezni.
Hol használjam a nemesacél szekrényeket?Az ipar és a gasztronómia számára készült nemesacél szekrényeink vonzó tulajdonságaiknak köszönhetően könnyen népszerűvé válnak az egész vállalatnál. Alapvetően ott érdemes használni ezeket, ahol a higiénia és a tartósság ugyanannyira fontos.Ez különösen vonatkozik a laboratóriumokra és steril helyiségekre, orvosi és gyógyszerészeti létesítményekre, elsősegélynyújtó állomásokra, konyhákra és vendéglátóipari létesítményekre, szociális és mosdóhelyiségekre, nyilvános fürdőhelyiségekre vagy sportlétesítményekre.Vajon megéri-e Önnek egy nemesacél szekrény? Határozottan igen! Melyik típus lenne a legjobb? Kérdezzen tőlünk személyesen – vegye fel velünk a kapcsolatot.