Hordtáskák

Az időtálló hordtáskákkal és a stílusos papír ajándéktáskákkal könnyedén és fenntartható módon csomagolhat be és szállíthat kisebb termékeket. A papírból vagy újrahasznosított papírból készült, részben FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható ajándéktáskák vagy papír hordtáskák széles színválasztékban és többféle terhelhetőségű változatban kaphatók – és még élelmiszerek tárolására is alkalmasak!

Az Ön szűrőjének beállítása
Terméktípus
Anyag
Bruttó ár
45453
45453
56884
56884
-
Relevancia szerint
Modell száma: 1

Papír hordtáskák és ajándéktáskákA papír hordtáska ma már alapnak számít. Míg korábban főként ajándékcsomagolásra használták őket, ma már esztétikus és fenntartható alternatívát jelentenek a pamutszatyrok, a műanyag zacskók vagy a többször használatos zacskók helyett.Mi a különbség a papír hordtáskák között?A kínálat két különböző változatból áll: az egyszerű, kraftpapírból készült hordtáskákból, amelyeket szállításra használunk, és az elegáns színekben pompázó, stílusos ajándéktáskákból. De egy természetes barna színű papír hordtáska is tökéletesen alkalmas lehet ajándékok becsomagolására. Dizájnjuknak és fenntartható anyaguknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek korunk trendjeihez. A fő különbség az apró részletekben rejlik:  • Súly: A papír szokásos súlya 70 és 180 gramm között van négyzetméterenként. A vastagabb táskáknak nagyobb a teherbírásuk, de drágábbak, és nagyobb a tárolási térfogatuk. A 70 grammos változatok ugyan vékonyabbak, mint a nyomtatópapír, de a táskák kidolgozásának, megerősített aljának és fogantyúinak köszönhetően ezek valójában inkább kraftpapír minőségűek.

  • Fogantyú: Az egyszerű, széles papírfogantyú jól fekszik a kézben, és elengedhetetlen tartozéka a bevásárlótáskáknak. A vékony csavart zsinórok elegáns hatást keltenek, és jól bírják a strapát. Ideális megoldást jelentenek igényesebb kiskereskedelmi csomagolások vagy ajándéktáskák esetében. A vastag pamutzsinórral ellátott papírtáskák fényűző megjelenést kölcsönöznek a felső kategóriás termékeknek és ajándékoknak.

  • Forma: A laposabb, trapéz alakú táskák tökéletesen alkalmasak az elvitelre szánt ételek vagy olyan tárgyak szállítására, amelyeket vízszintesen kell a táskába helyezni és szállítani. A négyzet vagy lapos tégla alakú táskák a bevásárlótáskákra emlékeztetnek, és ruházat vagy kiegészítők számára ideálisak. A hosszabb vagy klasszikus téglalap alakú táskák univerzális felhasználást tesznek lehetővé.

  • Szín: A természetes színű papírból készült hordtáskákkal jól ki lehet hangsúlyozni a fenntarthatóságot és a zöld vállalati arculatot. A fehér színű hordtáskák pozitív és barátságos hatást keltenek – és jobban érvényesül rajtuk egy reklámmatrica, bélyegző vagy valamilyen más egyéni dekoráció. A jellegzetesebb színek (például élénkvörös vagy sötétkék) esetében elvárás, hogy illeszkedjenek a vállalat arculatához – vagy az ajándékozási alkalomhoz. A szezonális mintával nyomtatott táskák felpörgetik az eladásokat, még akkor is, ha évente csak néhány hétig használják őket.


Mindegyik papír hordtáska fenntartható?Ha a papírtáskát nem laminálják fóliával, akkor mindegyik változat könnyen újrahasznosítható hulladékpapírként, ami nagyban hozzájárul a népszerűségükhöz. Végül ugyan ezek a táskák is a kék szemeteskukába vagy a hulladékgyűjtő rendszerbe kerülnek, de addig is többször lehet használni őket.


A fenntarthatósághoz az is hozzátartozik, hogy a dekoratív töltőanyagok és ajándékkiegészítők esetében természetes anyagokat használjunk, és a törékeny áruk védelme érdekében intelligens csomagolást válasszunk.Ha elolvassa tippjeinket és trendösszefoglalónkat, többet is megtudhat a csomagolásokról. Ha pedig bővebb információt szeretne kapni kínálatunkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.