STATUS

Rugalmas és kiváló minőségű: a Status irodabútor-sorozat az office akktiv bútoraival
A Status a kiváló minőségű, hosszú távú garanciával rendelkező termékeivel meg fogja győzni Önt. Az office akktiv értéktöbbletet és minőségi termékeket jelent – jól kombinálhatók és sokáig használhatók.

A STATUS kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
580
580
1560
1560
-
Relevancia szerint
Modell száma: 18
Status irodabútor-sorozat az office akktiv minőségi márka bútoraival
A Status irodabútor-sorozattal az office akktiv márka legjobb termékeivel rendezheti be az irodáját. A SELECT a legjobb választékra utal, és az office akktiv bútorai a kiváló minőségű feldolgozás és a hosszú garancia révén látható és érezhető többletértéket biztosítanak az ügyfelek számára. A robusztus anyagok, mint az acél és a melamingyanta bevonatú forgácslapok, valamint a nagyméretű kábelvezető tálcák és a funkcionális szekrényrendszerek a Status irodabútor-sorozatot erős és exkluzív irodaberendezéssé teszik. A 680 mm és 820 mm között állítható magasságú íróasztalok egyszerűen összekapcsolhatók egymással, így mindegyik munkatársa a megfelelő magassággal dolgozhat. A Status irodabútor-sorozatban megtalálhatók 1200 mm vagy 1600 mm széles, zártszelvény vázú íróasztalok vagy Euro számítógépes asztalok is még praktikusabb munkafelülettel a számítógépes munkahelyek számára. Kiegészítőleg összekötő asztalok és kerek kiegészítő asztalok is rendelhetők. Ezek különösen olyan irodákba javasoltak, amelyekben üzleti partnereket, ügyfeleket és pácienseket kell leültetni az asztalhoz, és együttesen kell valamit kidolgozni vagy előadni. Amennyiben hátratolt lábú asztalokra van szüksége, kérjük, érdeklődjön. Ha érdeklődik a Status irodabútor-sorozat iránt, a CAD tervezési szolgálatunk segítségére lehet a megfelelő berendezés kialakításában.

A Status irodabútor-sorozattal minden lehetséges igény teljesíthető
A Statust is tartalmazó SELECT irodabútor-sorozatokra jellemzően az egyes sorozatok irodabútoraival kompletten berendezhetők az irodák. A szekrényváltozatok különböző igényeknek megfelelően építhetők fel. A pultszekrények és a függő irattartós szekrények mellett a kínált szekrények 2300 mm magasságig egymásra rakhatók. Ez nagyjából 6 iratrendező szintnek felel meg, és szükség esetén rengeteg különböző dolognak biztosít elegendő tárolóhelyet. Akár nyitott polcosszekrény-területben gondolkodik, amely azonnal hozzáférhető, akár zárható szárnyasajtós vagy tolóajtós megoldásra van szüksége, a szekrényrendszer optimálisan az egyéni igényekre igazítható. Minden szekrény hengerzárral zárható, így a fontos dokumentumok nem kerülnek illetéktelen kezekbe. A Status irodabútor-sorozat guruló kisszekrényei ugyanúgy zárhatók. A többi irodabútorral ellentétben a 800 mm mély kisszekrényeket összeszerelve szállítjuk. A Status sorozat összes többi irodabútorához pedig egyetlen kattintással megrendelheti az összeszerelési szolgáltatásunkat. Ennek árát a termék vételára alapján határozzuk meg.