Hordók, tartályok, tárolók

A gázok, az ömlesztett áruk és a folyadékok tárolásához válaszon megfelelő tárolóeszközeink közül: az iparban már bevált tartályok, tárolók és műanyag hordók várják. Itt biztosan megtalálja az igényeihez illő modellt: kínálatunkban kisebb űrtartalmú tartályok és nagy, több száz litert tárolni képes tartályhordók egyaránt megtalálhatók.

A Hordók, tartályok, tárolók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: CEMO, PRESSOL, Rubbermaid, eurokraft basic.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 127

Műanyag tartályok, tárolók és hordók folyadékokhoz és szilárd anyagokhozHa otthon valami kiömlik, elég egy tisztítórongy ahhoz, hogy rendbe hozzuk a dolgokat. A raktárakban előforduló folyadékoknál azonban más a helyzet. Itt már egy kis szivárgás is veszélyforrást jelenthet az ember és a környezet számára. A kaiserkraft műanyag hordóival, tartályaival és tárolóival ezt kiválóan elkerülheti.Rakásolható, masszív és sokoldalú – műanyag hordóink a tároláshoz és a szállításhozFelmerült már Önben valaha, vajon miért hasas a műanyag hordók alakja? Egyszerű a válasz: mert így csodálatosan átgördítetők az egyik helyről a másikra. Az iparban előforduló folyadékokat tároló tartályoknál azonban a görgetés nem mindig ajánlatos. Ezért nálunk praktikus fogantyúval ellátott hordókat is talál a sikeres hordókezeléshez. Az áttöltést és a lefejtést a praktikus kifolyócsapok könnyítik meg. A kaiserkraft széles szájú műanyag hordói nagy nyílásuk miatt rendkívül könnyen tisztíthatók. Minden műanyag hordónk rakásolható, egyes modellek pedig szilárd és folyékony anyagokhoz egyaránt alkalmasak. Dönthet persze praktikus kannáink vagy egyéb tartályaink mellett is.Tartályok és tárolók nagyobb mennyiségekhezHa a műanyag hordók nem elegendőek az Ön számára, a kaiserkraft kínálatában olaj- és gázolajtartályokat is talál bel- és kültéri használatra. IBC tartályok is megtalálhatók választékunkban, amelyek egy acélkerettel raklaphoz rögzíthetők. Ezek ugyan nem görgethetők, de nyolc, tíz vagy akár még több hordónak is helyet biztosítanak.Nem számít, hogy hengeres, hasas vagy négyszögletes: műanyag tárolóink, tartályaink és műanyag hordóink masszív anyagokból készülnek, és kiviteltől függően ellenállóak a savakkal szemben, tűzállók, és/vagy élelmiszerekhez is alkalmasak. Ahhoz pedig, hogy a veszélyes anyagok kezelésének területén bármilyen esetre felkészült lehessen, webáruházunkban különböző méretű felfogótálcák és abszorpciós anyagok is megtalálhatók.Maradt még kérdése? A kézi szivattyúkkal történő biztonságos lefejtéssel, valamint az üvegszállal megerősített műanyag felfogótálcákkal kapcsolatban értékes információkat talál vásárlási tanácsadóinkban, Szívesen segítünk Önnek