Acélszekrények

Elképesztő, milyen rugalmas tud lenni a masszív acél! Acélszekrényeink igazi mindentudók, a részletek szerelmesei és a meglepő térkihasználás specialistái. Ráadásul mindig ott vannak, ahol kevesebb erőfeszítéssel szeretne nagyobb biztonságot teremteni.

Acélszekrények: a rend elpusztíthatatlan őrzőiEgy vállalat acélszekrények nélkül? Elképzelhetetlen. A masszív tárolási megoldások, a biztonság specialistái és a rend őrzői a zökkenőmentes működési folyamatok legfontosabb tényezői közé tartoznak. Akár a kisiparban és az ipari területeken, akár az irodákban és az adminisztrációban: a kaiserkraft oldalon garantáltan megtalálja az ideális acélszekrényt minden igényre!
Milyen acélszekrények vannak?Acélból készült korpusz, acél ajtók, acél polcok és fiókok – többre nincs is szükség ahhoz, hogy egy szekrényt acélszekrénynek tekintsenek. A különböző vállalati ágazatok azonban különleges követelményeket támasztanak az ipari acélszekrényekkel szemben. Ezekre az igényekre szívesen válaszolunk nagy választékunkkal, kiváló kereskedelmi minőségben:Milyen előnyei vannak az acélszekrényeknek? 1. Rendkívül nagy stabilitás és tartósság

 2. Nagy terhelhetőség rekeszenként vagy fiókonként

 3. Alkalmas intenzív használatra

 4. Vegyszer- és szennyeződésálló (a kialakítástól és az osztálytól függően)

 5. Időtlen minimalista design

 6. Könnyű ápolás és karbantartás

 7. Alacsony csereigény


Jó tudni: az acél kiváló ökológiai anyag. 100 százalékban újrahasznosítható, újra és újra beolvasztható és újra feldolgozható.
Ezeknek a kérdéseknek a feltevésével megtalálja a megfelelő acélszekrényt: 1. Mit szeretne tárolni az acélszekrényben?

 2. Horganyzott (és ezért ellenálló) polcokra van szüksége?

 3. Milyen terhelhetőséggel kell rendelkezniük a polcoknak?

 4. Ön is tárol vizekre veszélyes anyagokat a szekrényekben?

 5. Mekkora a raktározandó áruk mérete?

 6. A kis alkatrészeket is fiókokban kell tárolni?

 7. Melyik ajtótípust részesíti előnyben?

 8. Milyen zárrendszerben gondolkodik?Mi leegyszerűsítjük Önnek: majd mi támogatjuk Önt a szekrény megvásárlásánálÖn megmondja nekünk, hogy mit kell tudnia az acélszekrényének, mi pedig megmondjuk, hogy melyik termék felel meg az elvárásainak a legjobban. Néha a válasz nyilvánvaló: ha veszélyes folyadékokat tárol, akkor veszélyesanyag-tároló szekrényben kell gondolkodnia. Ha apró alkatrészeket és szerszámokat szeretne szortírozni, akkor ez lehet egy műhely- vagy szerszámszekrény. Néha azonban nem lehet tudni, mire van leginkább szükség. Ilyen esetekben érdemes megnézni a vállalat egyes területeire vonatkozó irányelveket. Ezek még a öltözőszekrények és hasonló darabok esetében is léteznek, és a szekrény- és anyagminőségre vonatkozó követelményeket is aprólékosan rögzítik. Ha bármilyen további kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Szállítótáskák | Magas szekrények | Fiókos szekrények | Alumínium dobozok | Teleszkópos sínek | Bútortrezorok