Szekrények laborba, steril helyiségekbe való szekrények

Mivel a laboratóriumokban a szokványos szekrények általában kevésnek bizonyulnak, kínálatunkban speciális laborszekrények választékát találja. Akár vegyszertároló szekrényekről, akár álló munkahelyéhez illő rugalmas alsó szekrényről legyen szó: laborszekrényeinkkel mindenkor biztonságban érezheti magát a laborban.

A Szekrények laborba, steril helyiségekbe való szekrények kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTbasic.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
600
600
2160
2160
-
Relevancia szerint
Modell száma: 48

Laborszekrények a rend és a biztonság érdekébenA laboratóriumi munka nagyon összetett. Ám hova kerüljön az a sok dolog, amire szükség van hozzá? A legjobb megoldást erre a laborszekrényeink nyújtják. Ezekben tárolhatja azokat a munkához szükséges összetevőket is, amelyek különleges biztonsági óvintézkedéseket követelnek meg.Milyen követelményeknek kell a laborszekrényeknek megfelelniük?A szekrények beszerzése elsősorban attól függ, mit szeretne bennük tárolni. Ha mérgező vegyszereket vagy más veszélyes anyagokat, veszélyesanyag-tároló, ill. biztonsági szekrényre van szüksége. Ezt írja elő a törvény.Az ártalmatlan eszközökhöz való laborszekrényeink is masszívabbak ugyanakkor, mint más szekrények. Végtére is egy laborban bármikor kiömölhet valamilyen folyadék, amellyel egy irodabútor nem szívesen ismerkedne meg.Mire kell figyelni a veszélyesanyag-tároló szekrényeknél?A KAISER+KRAFT kínálatában különböző kivitelekben találhat veszélyesanyag-tároló szekrényeket. Az ember és a környezet védelme érdekében a legfontosabb, hogy a szekrény és a veszélyes anyag tulajdonságai illeszkedjenek egymáshoz. Ezt egyszerűen ellenőrizheti a termékleírásainkban szereplő, veszélyes anyagot jelző szimbólumok segítségével.A felhasználási céltól és a modelltől függően biztonsági szekrényeink légelvezető csatlakozókkal, a padló szintkülönbségeinek kiegyenlítésére szintezőberendezéssel és felfogótálcákkal vannak felszerelve. A veszélyesanyag-tároló szekrényekhez kötelező egy zárszerkezet, amely megakadályozza, hogy az érzékeny anyagok rossz kezekbe kerüljenek. A biztonsági kombinált szekrények lehetővé teszik, hogy a lúgokat és a savakat egyazon bútordarabban tárolja.Van még kérdése? Válaszokat kaphat a vizekre veszélyes és a gyúlékony folyadékok tárolásáról szóló tanácsadónkból, vagy fordulhat hozzánk is személyesen.Milyen típusú laborszekrények vannak még?Állványok, mobil alsó szekrények, fali szekrények – a KAISER+KRAFT kínálatában a veszélyesanyag-tároló szekrények mellett dokumentumok, készülékek és más eszközök tárolásához való laborszekrények széles választéka is megtalálható. Mivel melamingyanta bevonatos lapokból készülnek, masszívak, de megjelenésük dekoratív, így jól kombinálhatók egymással. Fixen behegesztett mosogatótálcával rendelkező, laborokba való mosogatók is rendelhetők.Milyen tulajdonságok fontosak minden szekrénynél?A jó laborszekrények nemcsak biztonságosak, hanem masszívak is. Praktikusak is, legyen szó akár veszélyesanyag-tároló szekrényről vagy univerzális szekrényről. Ez állítható magasságú polcokat feltételez, amelyekkel a szekrényét rugalmasan alakíthatja ki. A fiókok megkönnyítik, hogy gyorsan és célzottan vehesse ki azt, amire éppen szüksége van. A görgők pedig mobillá teszik az alsó szekrényeket.Ahhoz pedig, hogy a laborban a tárolás mellett minden más is rendben menjen, webáruházunkban számos további terméket talál a laborberendezéshez – az összedugaszolós állványoktól a laborasztalokig.