TINO

Munkavégzés jó érzéssel.
Mi sem egyszerűbb, ha mindig minden kéznél van, ha kényelmesen ül, és ha mindig kellemes érzés fogja el, amikor körbenéz az irodában. Hiszen mindent rendszerben tárol, irodabútorai ergonomikusak, és irodája egyszerűen jól néz ki.

Az Ön szűrőjének beállítása
Terméktípus
Magasság [mm]
740
740
1560
1560
-
Szélesség [mm]
850
850
1000
1000
-
Relevancia szerint
Modell száma: 10
A Tino irodabútor-sorozattal mindent elpakolhat
A Tino irodabútor-sorozat a kiváló funkcionalitása révén emelkedik ki. Az akár 2300 mm magasságot is elérő szekrényekben jó pár dolgot el lehet helyezni. A Tino irodabútor-sorozathoz függő irattartós szekrények, 1560 mm és 820 mm magas tolóajtós vagy szárnyasajtós szekrények, a tárolóhelyek kibővítéséhez pedig 740 mm magas előnyös felső szekrények tartoznak. Az ajtók és a fiókok zárhatók, így a fontos dokumentumok biztonságosan tárolhatók. Funkcionálisak a 60 kg-ig terhelhető acélpolcok is. A Tino irodabútor-sorozat így különösen erős, és nem használódik el gyorsan. Kiváló irodaberendezés munkahelyi helyiségekhez, amelyek folyamatos használatnak vannak kitéve. Ha a fiókokat és az ajtókat folyamatosan ki kell nyitni, majd visszazárni, akkor az kopáshoz vezethet, ám kiváló minőségű és ellenálló anyagokkal megfékezhető az elhasználódás. A Tino irodabútor-sorozat ezért orvosi rendelőkben, ügyvédi irodákban, nyilvános létesítményekben és nagy látogatóforgalmú cégeknél is kiválóan alkalmazható.

Tino irodabútor-sorozat – funkció kellemes légkörben
A Tino irodabútor-sorozat a funkcionális szekrények mellett Euro számítógépes asztalokat is kínál. Választhatóan egy normál derékszögű íróasztal is rendelhető. A Tino irodabútor-sorozat Euro számítógépes asztala egy állítható magasságú íróasztal, amely kifejezetten számítógépes munkahelyek számára készült. A 200 mm-es oldalsó többletmélységgel az asztal még több helyet biztosít a képernyőnek, a billentyűzetnek és az egérnek. A Tino irodabútor-sorozatban is megtalálható a szekrényhez és az íróasztalhoz illő guruló kisszekrény. Választható háromfiókos guruló kisszekrény vagy guruló kisszekrény függő irattartóval is. A guruló kisszekrények zárhatók. A Tino minden irodabútora a kellemes munkahelyi környezethez járul hozzá. A világosszürke vagy juhar-dekor szekrények pedig friss és világos hatást keltenek.