+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Tulajdonság
Szín
Szélesség
Mélység
Mely formátumhoz
Magasság
Fóliavastagság
Formátum
Több megjelenítése
 

Irodai anyagok

Mágnesek, papírok jelölőtűs falra, címkék, iratrendezők, függő irattartók… Ilyen sokféle lehet az irodai munka, ilyen sokfélék lehetnek az anyagok, amelyek napi szinten a kezünkbe kerülnek. Az irodai anyagok elengedhetetlenek a zökkenőmentes munkafolyamatokhoz és a tökéletesen szervezett rendhez. A jó hír, hogy kínálatunkban szinte bármely igényre megtalálja a megfelelő anyagot!
182 termék található
| | |
182 termék található

Kiváló minőségű irodai anyagokEgy jól kialakított iroda úgy működik, mint az egészséges szervezet: a keringés stabil, az anyagcsere jól működik, és minden szerv dolgozik. A fenntartható teljesítményhez optimális ellátásra van szükség mindennel, amire az embernek csak szüksége van. A KAISER+KRAFT irodai anyagaival „fitten'' tarthatja az irodai munkát, ugyanis a tárolástól egészen a prezentációig kiváló minőségű kivitelben kínáljuk mindazt, ami irodafelszerelését tökéletessé teszi.Rendszerezés, tárolás, küldeményezés – a KAISER+KRAFT irodai anyagaivalKinek van még ideje a napi őrületben keresgélni is? Senkinek. Ezért mi gondoskodunk arról, hogy mindent megtaláljon ott, ahol annak lennie kell. Széles kínálatot tartunk fenn vezető gyártók rendteremtő rendszeriből, kezdve a függő irattartóktól egészen a dokumentumtartókig – a legkülönfélébb igényekre. Mivel rend a lelke mindennek, sok olyan feladatban is segítünk Önnek, amelyek műszaki segédeszközökkel sokkal hatékonyabban elvégezhetők. Feliratozás, vágás, laminálás: irodai készülékeink megkönnyítik az életet, ugyanis sok időt megtakarítanak Önnek – ezzel pedig pénzt is spórol. Ezt pedig biztonságban kell tárolni – ahogy a fontos dokumentumokat is. A különböző méretekben rendelhető trezorjaink és értékmegőrző szekrényeink biztonságot nyújtanak mindennek, aminek különleges védelemre van szüksége.Minden küldeményhez a megfelelő csomagolóanyagHa valaminek mennie kell… Azaz küldenie kell valamit az ügyfeleinek? Annak érdekében, hogy küldeményei a címzetthez vezető utat túléljék, a KAISER+KRAFT kínálatában a csomagolóasztaloktól a ragasztótekercsekig minden fontos csomagolóanyag megtalálható. Ilyen sokféle irodai tartozék esetén természetesen praktikus, ha regisztrál webáruházunkban. Elmentheti ugyanis a kosarát az ügyfélfiókjában, és igény szerint újra előhívhatja. Utánpótlás könnyedén!Mutatkozzon be a legjobb oldaláról: a prezentációtól a szórakoztatásigMinden bizonnyal volt már lámpalázas előadás előtt, mert azt gondolta, hiányzik az a bizonyos extra az előadásból. Ehhez is rendelkezünk a megfelelő eszközökkel: a prezentációról szóló tanácsadó oldalunkon fontos tudnivalókat és tippeket talál, amelyekkel magabiztosan adhat elő, és közönségét is lázba hozhatja. Természetesen nálunk minden hasznos eszközt megtalál kivetítős előadásához a flipchartoktól kezdve az előadói falakon át egészen a prezentációs kocsikig. Kérdése van? Szívesen segítünk Önnek!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás