+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
 

Dataflex Vetítőkocsik

3 termék található
| | |
3 termék található

Dataflex vetítőkocsik – biztonságos szállítás a következő prezentációhoz

Ahhoz, hogy a következő prezentációhoz szükséges eszközöket biztonságosan és egyszerűen elszállíthassa, Dataflex vetítőkocsira van szüksége. A projektortartó kocsik különböző kivitelekben találhatók meg, így az igényeinek tökéletesen megfelelő Dataflex vetítőkocsit választhatja ki. A projektorszállító kocsik rendelhetők egy vagy két monitor számára, az egyes alkatrészek mélysége és dőlésszöge pedig állítható. Emellett a hevederrel egy Small Form Factor számítógépet rögzíthet fixen a habgumi csúszásmentes felületre, illetve a különböző Dataflex vetítőkocsikkal adathordozókat, például laptopot, illetve billentyűzet–egér állomást is szállíthat.

A Dataflex, amely kiváló minőségű termékekkel büszkélkedhet az irodaberendezések terén, a funkcionalitást a formatervezéssel ötvözi. A vállalat már 30 éve kínál széles termékválasztékot, amely a dokumentumtartóktól kezdve a monitortartó karokon át egészen a Dataflex vetítőkocsikig terjed. Válassza a Dataflex vetítőkocsit, amely aktívan támogatja majd elkövetkező prezentációi során.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás