+36 (23) 513 823 
  Oldal nyomtatása
TAKKT AG, KAISER+KRAFT EUROPA és
KAISER+KRAFT GmbH elsődleges székhelye Stuttgartban

Itt az idő egy rövid bemutatkozásra.
Üdvözöljük a(z) KAISER+KRAFT vállalatnál.


Örömmel üdvözöljük Európa vezető üzemi, raktári és irodai felszerelésekre specializálódó csomagküldő szolgálatánál, a KAISER+KRAFT Europa GmbH-nál. Közel 1000 munkatársunk igyekszik teljesíteni ügyfeleink kívánságait és igényeit, emellett kiváló saját márkákat, bevált megoldásokat és kitűnő szolgáltatást nyújtanak számukra, például akár 15 éves garanciát, valamint igény szerint szerelési, javítási és karbantartási munkákat.

Az irodai székektől a villás targoncákig mindent, amire egy cégnek szüksége lehet, pontosan, megbízhatóan és gyorsan szállítunk. Pontosabban szólva: a legkiválóbb 50.000 terméket kínáljuk az üzembe, a szállításhoz, a raktárba, kültérre és az irodába az Ön számára – katalóguson, alkalmazáson és interneten keresztül is. Így számos európai országban is profitálhat a legjobb minőségből és a rendívül sokoldalú kínálatunkból. Ám ez még közel sem minden: többcsatornás vállalatként a legkülönbözőbb csatornákon tudunk tanácsot adni, emellett szaktanácsadóink akár a helyszínen is partnerként állnak rendelkezésére.

Tudta egyébként, hogy a teljes papíralapú beszerzési folyamatot kiválthatja a modern elektronikus folyamattal? Már több mint 15 éve nyújtunk ügyfeleinknek személyre szabott, nagymértékben automatizált eProcurement (azaz elektronikus beszerzési) megoldásokat – az elektronikus formában elérhető katalógustól kezdve az elektronikus megrendelésen és számlázáson át az elektronikus utalványozási értesítésig.

Így a KAISER+KRAFT vállalat nélkülözhetetlen egyablakos rendszert biztosít bármely vállalatnak.

 

A KAISER+KRAFT Csoport 19 országban, és a TAKKT Csoport tagja.

Cégtörténet

1945 KAISER+KRAFT megalapítása Stuttgartban

1967 Vink en Zonen felvásárlása Hollandiában
1973 Frankel felvásárlása Franciaországban
1974 KAISER+KRAFT megalapítása Nagy-Britanniában és Svájcban
1975 KAISER+KRAFT megalapítása Belgiumban

1983 KAISER+KRAFT megalapítása Ausztriában
1986 KAISER+KRAFT megalapítása Olaszországban
1989 KAISER+KRAFT megalapítása Spanyolországban

1990 KAISER+KRAFT megalapítása Magyarországon
1992 KAISER+KRAFT megalapítása Lengyelországban
1993 KAISER+KRAFT megalapítása a Cseh Köztársaságban

2001 KAISER+KRAFT megalapítása Portugáliában
2002 KAISER+KRAFT megalapítása Japánban
2006 KAISER+KRAFT megalapítása Kínában
2007 KAISER+KRAFT megalapítása Szlovákiában
2010 KAISER+KRAFT megalapítása Oroszországban
2012 KAISER+KRAFT megalapítása Szlovéniában

2016 KAISER+KRAFT megalapítása Horvátországban

A TAKKT AG rövid bemutatása

A TAKKT Európa és Észak-Amerika vezető, irodafelszerelésekkel foglalkozó többcsatornás csomagküldő vállalatcsoportja. A konszern saját márkás termékeivel több, mint 25 országban van jelen. A leányvállalatok termékkínálata több, mint 200 000 terméket ölel fel a kiskereskedők, az éttermek és a szállodák számára kínált, az üzem- és raktárberendezés, a klasszikus és formatervezett irodabútorok és kiegészítők, a szállítási csomagolás, a bemutatórendszerek, valamint értékesítés-segítő felszerelések területéről.

A TAKKT Csoporttal kapcsolatosan további információkat a www.takkt.de oldalon talál.

Vállalati értékek

 

A VALÓSÁG FIGYELEMBE VÉTELE

Mi a TAKKT-nál gondoskodunk arról, hogy a vállalkozás valósághű, közvetlenül látható és érzékelhető legyen a munkatársak és vezetők számára. Ez azt jelenti, hogy átláthatóan és tisztán kommunikálunk egymással, közvetlenül és egyenesen cselekszünk, valamint a vezetők és munkatársak tudják, hogy teljesítményükkel hozzájáruljanak a vállalat sikeréhez.

 

RENDSZEREZETT CSELEKVÉS

Mi a TAKKT-nál folyamatosan azon dolgozunk, hogy tetteink mérhetők, méretezhetők és hatékonyak legyenek. A szemmérték és a konzekvencia kombinációja a TAKKT üzleti modell megvalósításában lehetővé teszi számunkra, hogy a jövedelmezőségünket és értékalkotásunkat aktívan minden érdekcsoport javára fordítsuk.

 

PARTNERSÉG FENNTARTÁSA

Mi a TAKKT-nál mindent meg szeretnénk tenni azért, hogy az ügyfeleink és szállítóink partnerként tekintsenek ránk a közös siker elérésében, és nagymértékben motiváltak legyenek abban, hogy velünk szorosan együttműködjenek. Nálunk a legfontosabb szerep az igen magas ügyfél-elégedettségnek, a kiváló szervizminőségnek és a közös haszonnak jut. Arra törekszünk, hogy jobbak legyünk versenytársainknál.

 

FOLYTONOSSÁG BIZTOSÍTÁSA

Mi a TAKKT-nál a változások idején is folytonosságra és megbízhatóságra törekszünk. Tetteink mindig közép- és hosszú távúak. Hangsúlyt fektetünk a tartalmi növekedésre, a folyamatos tanulásra, a változtatások következetes alkalmazására és az új adottságokra.

 

FELELŐSSÉG VÁLLALÁSA

Mi a TAKKT-nál aktívan ügyelünk a társadalmi felelősségünkre, és arra törekszünk, hogy megköveteljük és elősegítsük az emberi és ökológiai értékeket. Ügyelünk arra, hogy az egyéni és kulturális adottságokat tiszteletben tartsuk, és a fenntarthatóságot fontos elemként vesszük figyelembe a versenyben.

 

BIZALOM FENNTARTÁSA

Mi a TAKKT-nál ígéretünknek megfelelően cselekszünk. Ennek értelmében a megbízhatóság és az átlátható magatartás cselekedetünk mércéje. Konfliktus esetén is mindig a jó szándék vezérel bennünket, támaszt nyújtunk, és közösen keressük a megfelelő megoldásokat. A bizalom, a tiszteletteljes és egyenrangú bánásmód számunkra magától értetődő.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás