Az építkezések professzionális előkészítése, felszerelése és biztosítása

Biztonsági felszerelésünk építőipari célra

Az építőipari munkások minden nap emberfeletti teljesítményt nyújtanak: vakolnak, burkolnak, zsaluznak vagy szigetelnek. A munkájuk létfontosságú, mert annak eredményében élünk, lakunk és dolgozunk. Megérdemlik tehát, hogy biztos alapokon nyugvó biztonságot adjunk nekik.

Fedezze fel átfogó termékkínálatunkat, amely a nagyobb védelmet és a megelőzést szolgálja az építési területen, valamint az építőiparban. Így együtt védjük azokat, akik erre valóban rászorulnak: Az Ön munkatársait.

Az építési terület biztosítása

Világos jelek a biztonságos holnapért

Legyen szó állványozásról vagy fásításról, útépítésről vagy mélyépítésről, az építési terület megfelelő biztosítása minden építési projekt fontos, sőt, szinte létfontosságú része. Itt mindent megtudhat, amire szüksége lehet az építési projektek és építési területek biztosítása, az építőcsapatok védelme, valamint a járókelők veszélytől és sérülésektől való megóvása érdekében.

Munkavédelmi ruházat

A mindennapi munkavégzés közbeni maximális biztonság érdekében

Minden munka más, minden építkezésnek megvannak a maga kihívásai, és minden építési projekt más-más folyamatokból áll. De a sok különbség ellenére egy dolog közös: a munkavédelmi ruházat. Mert ez néha életeket menthet. És ha az egyéni védőfelszerelés nemcsak praktikus, funkcionális és kényelmes, hanem jól is néz ki, akkor jó munkát végeztünk. Próbálja ki és fel Ön is.

Építési eszközök és kellékek

Jól felkészülve minden építési projektre

Ahhoz, hogy egy építkezésen jól eligazodjunk, nemcsak a helyszíni viszonyokat kell ismernünk. Itt is igaz, hogy a professzionális építési felszereléssel nemcsak könnyebbé, hanem sokkal biztonságosabbá is válik a munka – már az első kapavágástól kezdve. Itt minden méretű építkezéshez megfelelő termékeket talál, amelyekkel biztonságos építési területet alakíthat ki a munkatársak, a kivitelezők és a látogatók számára.

Vészhelyzeti felszerelés

...ha mégis megtörténne a baj

Azokon az építkezésen, ahol veszélyes anyagokkal dolgoznak, jó, ha vészhelyzeti felszerelést is tartanak: a kiömlött folyadékok gyors eltakarításához, a vészhelyzeti és szemzuhanyokhoz vagy a tárgyak biztonságos, tűzálló tárolásához.

Több információ

Biztonsági felszerelésünk építőipari célra wt$

A munkahelyi balesetek okai és megelőzésük lehetőségei

Ha úgy gondolja, hogy a cápák veszélyesebbek, mint a székek vagy a kenyérpirítók, akkor ezt a cikket mindenképpen el kell olvasnia. Közben pedig a nagyobb munkahelyi biztonság érdekében a „soft skills“ fogalmával is megismerkedhet.

Biztonsági felszerelésünk építőipari célra wt$

Praktikus tippek a biztonságos építési terület kialakításához

Az építkezéseken számos veszély leselkedik ránk. Ezért különösen fontos, hogy munka közben a lehető legjobban védje a munkavállalókat. Tippjeinkkel biztonságosabbá teheti az építkezést.

Biztonsági felszerelésünk építőipari célra 61?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További kérdés esetén díjmentesen állunk rendelkezésére.