Rugalmas, papír alapú és kompakt csomagolások

„Good Karma“ szállítási program

Az életben néha nemcsak a belső értékek számítanak, hanem a külsőségeknek is stimmelniük kell. Például a csomagolásnak.

Ha azt szeretné, hogy a jó dolgok ne csak megérkezzenek, hanem útközben is jót tegyenek, akkor ügyeljen arra, hogy a csomagolás papírból készüljön, valamint legyen rugalmas és kompakt. És ne csak egyszer lehessen felhasználni, hanem kétszer, háromszor, sokadszor is.

Visszaküldés, újrafelhasználás, újrahasznosítás, testreszabás és természetesen szállítás – a „Good Karma“ szállítási programmal minden lehetséges.

„Good Karma“ szállítási program ze$

A csomagolások kevesebb erőforrást igényelnek, mindig megfelelő méretűek, védenek a sérülések ellen, újrahasznosítható anyagokból készülnek, és könnyen kezelhetők.

A jó csomagolás fél siker

Top termékeink

A postások imádják a csomagolóművészeinket. És a címzettek is

Könyvcsomagolások és küldeményes tasakok

Küldeményes tasakjaink igazi csomagolóművészek, és több előnyt is kínálnak Önnek: kevesebb helyet foglalnak a raktárban, kevesebbet kell fizetni a szállításért, kevesebb hulladék keletkezik a célállomáson, és nagyobb védelmet garantálnak szállítás során.

„Good Karma“ szállítási program wt$

A megfelelő kartonnal a csatát már félig meg is nyerte

Kartondobozok és ládák

Váza, edzőcipő vagy éppen sajt – ha azt szeretné, hogy termékei sértetlenül érkezzenek meg, akkor megfelelő kartondobozt kell választania. Ennek során a megfelelő típus a legfontosabb: stancolt dobozok, hajtogatott dobozok, kartondobozok ráhúzható fedéllel, költöztetődobozok és megerősített kartondobozok minden alkalomra.

„Good Karma“ szállítási program 773

PET, PVC és PU helyett

Csomagolószalagok papírból

Az év hívószava a „természetes megjelenés“! A papírból készült csomagolószalagok nemcsak a környezetet védik, hanem a termékeit is, ugyanakkor könnyen eltéphetők, és a nagyobb reklámhatás érdekében tetszés szerinti mintát lehet rájuk nyomtatni.

„Good Karma“ szállítási program wt$

Mert a kevesebb néha több

Küldeményes tasakok kisméretű termékek, élelmiszerek, textíliák, játékok stb. számára

Vaktyúk is talál szemet, mondják. Meg hogy minden fejformához meg lehet találni a megfelelő frizurát. És persze küldeményes tasak is van mindenhez, ami túl kicsi, törékeny vagy könnyű. Strapabíró, könnyen tölthető, öntapadós és öntapadó nélküli küldeményes tasakjaink környezetbarát módon érnek célba.

„Good Karma“ szállítási program 773

Könnyű, mint a levegő, erős, mint az acél

Töltőanyagok

A jó töltőanyag nemcsak párnák esetében fontos, hanem a megfelelő kiszállítási eredmény érdekében is: Mivel minden oldalról optimális védelmet biztosít, garantálja a küldemény sértetlen kiszállítását.

„Good Karma“ szállítási program 773

Good vibes only! További postáznivaló dolgok

6 tipp a megfelelő csomagoláshoz

Megérkezik a várva várt csomag, de tele van horpadással, és a csomagolás is kiszakadt. „Remélem, a tartalom sértetlen“. Ismerős? Az ilyen balesetekért nem feltétlenül a postás okolható. Hat lépésben bemutatjuk, hogy hogyan kell tökéletesen becsomagolni egy küldeményt.

„Good Karma“ szállítási program wt$

Csomagolási trendek: Múlt és jövő

Egy kis olvasnivaló az elsődleges és másodlagos csomagolási trendekről – számos gyakorlati példával illusztrálva, és bemutatva, hogy az elmúlt években milyen fejlődésen ment keresztül a csomagolóipar.

„Good Karma“ szállítási program wt$
„Good Karma“ szállítási program mg$

Jó csomagolással a szállítás is könnyebb

És Önnek milyen csomagot állíthatunk össze? Szívesen segítünk Önnek a legjobb csomagolási megoldás kiválasztásában.