Miért kell feltétlenül engedélyeznie a JavaScriptet.

Várjunk csak, mi az a JavaScript és hol használatos?

A JavaScript egy olyan programozási nyelv, amellyel a webfejlesztők egy egyszerű dokumentumot is képesek teljesen interaktív webes alkalmazássá alakítani. Manapság a JavaScript használata szinte nélkülözhetetlen, mert lehetővé teszi a népszerű szolgáltatások, például a Gmail vagy a Facebook megfelelő használatát, ugyanúgy, mint a mi webshopunk megfelelő használatát is. A JavaScript biztosítja a webáruház megjelenését, működését és interakcióját.

Mi az előnye a JavaScript használatának?

A JavaScript segítségével például rendezheti és szűrheti termékeinket, használhatja a termékcsúszkát és a navigációt, termékeket tehet a kosárba, ellenőrizheti az űrlapokba beírt adatok helyességét és még sok minden mást. Ezek az interakciók és funkciók nem, vagy csak korlátozottan lehetségesek, ha a JavaScript ki van kapcsolva.

És most mi következik?

Induljon a teszt! A szöveg alá közvetlenül termékeket ágyaztunk be. Ha nem látja őket, és nem tudja használni a választéknavigációt, akkor nincs engedélyezve Önnél a JavaScript.

A csúszka nem működik? Így engedélyezze a JavaScript használatát:

1. Értesítse informatikusát vagy a felelős kollégát, és kérje a JavaScript aktiválását.

2. Az informatikusoktól vagy a felelős kollégától visszaigazolást fog kapni arról, hogy a JavaScript aktiválása megtörtént.

3. Látogasson el webshopunkba, és tesztelje a vásárlás új élményét. 

Ön kezeli a böngésző beállításait?

Nincs külön informatikai részleg, hanem a böngésző beállításait saját maga kezeli? A böngészőjénél a JavaScript engedélyezésére vonatkozó utasításokat a jól ismert keresőmotoroknál találja.