+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Terméktípus
Számjegyes lépés
Mérési tartomány min.
Mérési tartomány max.
 

Mérés

A rosszul felbélyegzett levelek, küldemények és csomagok elégedetlenséghez vezetnek, ugyanis késleltetik a kézbesítést. A következmény pedig: a szállítási idő borul, az ügyfél dühös, a munkatársak frusztráltak. Jobban jár, ha mielőbb vásárol egy professzionális mérleget.
71 termék található
| | |
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Mérés
71 termék található
Mérés mérleggel
Mérlegekre általában akkor van szükség, amikor egy tárgy súlya is fajsúlyos szerepet játszik. A levélmérlegek és az elektromos mérlegek fontos és napi használatú tárgynak számítanak minden olyan vállalatnál, amely áruk csomagolásával és küldeményezésével foglalkozik. A levelek és kisebb vagy nagyobb csomagok mérlegelése szükséges ahhoz, hogy felmérhető legyen a postaköltség, vagy hogy megadható legyen a pontos súly a csomagküldő szolgálatnak. Ezekre a feladatokra nyújtanak praktikus segítséget a levélmérlegek. Így a csomagok lemérése és a levelek súlyának megállapítása nem jelenthet problémát. Elektromos mérlegekkel a különösen kicsi és csak nehézkesen megszámlálható áruk mérhetők le időtakarékosan és rendkívül pontosan. Így meghatározható a mennyiségük. Nagy mennyiségek megszámlálása is rengeteg időt igényelhet. Ehhez is hasznos technika lehet a mérlegelés, hogy a darabszámot gyorsan és pontosan meghatározhassa.

Professzionális mérlegek kiváló minőségben
Webáruházunkban különböző mérlegeket talál: kiváló minőségű kompakt mérlegeket és professzionális számlálómérlegeket kínálunk. Így bármely igényre megtalálhatja a megfelelő mérleget. A csomagok mérlegelése kompakt mérleggel gyorsan és egyszerűen elvégezhető. A hálózatról és akkumulátorról történő üzemeltetés lehetősége nagy rugalmasságot biztosít. Az erős anyagok és a kiváló kidolgozás hosszú élettartamot garantál még akár napi használat mellett is. A számlálómérlegek praktikus megoldást jelentenek az áruk mérlegeléséhez. Az egyszerű kezelhetőség és a jól olvasható kijelzők révén használatuk rendkívül kényelmes. A számlálómérlegek segítségével a súly mérése mellett a darabszám is megállapítható. Így a mérlegek önmagukban is nagy segítséget nyújtanak. A professzionális számlálómérlegek különösen pontosan állapítják meg a darabszámot. Ezt az automatikus referenciaoptimalizálás teszi lehetővé. A por és fröccsenő víz ellen védett mérlegek raktárakban és műhelyekben is működtethetők.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás