+36 (23) 507 123 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Anyag
Anyagvastagság
Átmérőhöz
Belső átmérő
Hossz
Kategória
Kivitel
Szárhossz
Szín
Tekercshossz
 

Élvédelem, felületvédelem

Nincs csomag vagy raklap élek nélkül. Ha azt szeretné, hogy a szállítmány biztonságosan és sértetlenül érje el a címzettet, ne hagyja ki ezt a csomagolási trükköt: az élvédelmet – számos alakban, méretben és anyagból.
14 termék található
| | |
Élvédő alátét
PU-ból, cs. e. 10 db
Nettó
14.000,- Ft -tól
Élvédő
süllyesztett peremekkel, cs. e. 10 db
Nettó
17.000,- Ft
Élvédő
széles rakodófelülettel, cs. e. 10 db
Nettó
5.350,- Ft
Élvédőléc
3 mm-es hullámkarton
Nettó
9.180,- Ft -tól
Élvédő
fémből, cs. e. 10 db
Nettó
9.600,- Ft
Élvédő
L-profil raklaphoz, cs. e. 5 db
Nettó
41.600,- Ft -tól
Élvédőléc
2 mm-es hullámkarton
Nettó
6.560,- Ft -tól
Élvédőléc
3 mm-es hullámkarton, öntapadó
Nettó
10.600,- Ft -tól
Keménypapír-csomagoló tok
cs. e. 25 db, műanyag fedél és alj
Nettó
5.750,- Ft -tól
Felületvédő háló
polietilén, 1 tekercs
Nettó
26.200,- Ft -tól
Élvédő sarok
polietilénből
Nettó
18.100,- Ft
Új
Teleszkópos csomagolótok
cs. e. 100 db, hullámkarton 1.30 B
Ár érdeklődésre
Nettó
71.000,- Ft -tól
Nettó
51.700,- Ft -tól
14 termék található
Mindig jól jön… élvédelem és felületvédelem
A megfelelő élvédelem és felületvédelem megvédi a rakományt és a pántolószalagokat attól, hogy a szállításnál vagy a tárolásnál megsérüljenek. Bár egyszerűen hangzik, a gyakorlatban nagyon is összetett téma ez. Az élvédelem és felületvédelem kategóriában ugyanis olyan termékeket kínálunk, amelyek számos további feladatot is ellátnak: nemcsak megkímélik az érzékeny áruk éleit és felületét, hanem stabilizáló hatásuk mellett még gyűrődő zónát is biztosítanak a karton és a termék között. Emellett csökkentik a súrlódást, és egyenletesebben osztják el az élekre nehezedő nyomást.

Annak érdekében, hogy minden elképzelhető alakú és anyagú szállítmány biztonságban érkezzen meg, számos különböző kivitelben találhat nálunk élvédőket: a szalagszélesség az egyszerű alátéttől a léceken, sarkokon, szögvasakon és sarokelemeken át egészen a profilokig terjed. A következő lépés az anyag kiválasztása: a karton egyszerű, mégis hatékony élvédelemként szolgál, és a PE habhoz hasonlóan egyénileg méretre vágható. Éles élű pántolószalagok esetén ezzel szemben erős, ellenálló élvédő szögvasakra van szükség fémből vagy polietilénből. A klasszikus élvédők mellett kínálatunkban védőhálók és csomagolótokok is megtalálhatók. A védőhálók bármilyen alakra illenek – a palackoktól a gépalkatrészekig –, és megbízható felületvédelmet nyújtanak. A kerek csomagolótokokban pedig dokumentumokat vagy posztereket küldhet gyűrődés nélkül. Bármit is szeretne becsomagolni és elküldeni, kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelő élvédelmet és felületvédelmet hozzá.
Termék-összehasonlítás