+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Hegesztési varrat max.
Max. fóliavastagság
Teljesítmény
 

Fóliahegesztő készülékek

Fedél lezár, mehet a fólia: a csomagolás területén a fóliahegesztő készülékek elengedhetetlenek, mivel segítségükkel a fóliatasakok és a zsugorfóliák gyorsan és könnyedén méretre vághatók és lehegeszthetők. Nem maradt más hátra, válassza ki mielőbb a megfelelő modellt!
9 termék található
| | |
SEALKID - asztali fóliahegesztő készülék
hegesztési varrat max. szé x ma 236 x 3 mm
Nettó
120.000,- Ft
SEALKID - asztali fóliahegesztő készülék
hegesztési varrat max. szé x ma 321 x 3 mm
Nettó
145.000,- Ft
SEALKID - asztali fóliahegesztő készülék
hegesztési varrat max. szé x ma 421 x 3 mm
Nettó
155.000,- Ft
ECO impulzus hegesztőkészülék
hegesztési varrat max. h x szé 200 x 2 mm
Nettó
73.600,- Ft
Nettó
335.000,- Ft
ECO impulzus hegesztőkészülék
hegesztési varrat max. h x szé 300 x 2 mm
Nettó
92.300,- Ft
ECO impulzus hegesztőkészülék
hegesztési varrat max. h x szé 400 x 2 mm
Nettó
110.000,- Ft
Nettó
510.000,- Ft
FUTURA PORTABLE kézi lezáró fogók
hegesztési hossz max. 150 x 2 mm
Nettó
90.200,- Ft
9 termék található
Fóliahegesztő készülékeink: hogy minden szorosan záródjon.
Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a csomagolás és küldeményezés kategória vitathatatlan álompárját! Voilà: a fóliahegesztő készülék és a fóliatasak – ahol az egyik megtalálható, ott a közelben minden bizonnyal ott van a másik is. Fóliatasakokban vagy fóliazacskókban pótalkatrészeket, tartozékokat és egyéb árukat lehet megbízhatóan megvédeni a szennyeződésektől és a sérülésektől. A fóliahegesztő készülékekkel pedig a fóliák gyorsan és egyszerűen levághatók és lehegeszthetők, így a tasak a szorosabbnál is szorosabban zár. Ezzel ez a készülék a csomagolás területének elengedhetetlen részét képezi… és így nem maradhat ki természetesen kínálatunkból sem.

Fóliahegesztő készülékek – az ördög a részletekben rejlik.
Ha azt gondolja, hogy minden fóliahegesztő készülék egyforma, akkor bizony csalódást kell okoznunk! Modelljeink legalapvetőbb és legfontosabb különbsége a hegesztési varrat hosszában és szélességében rejlik. Még a megrendelés előtt alaposan gondolja át, pontosan milyen méretekre van szüksége. A tartozékok között megtalálható például kiegészítő támaszlap, lecsévélő vagy lábpedál a készülékhez. Utóbbi különösen praktikus, ugyanis keze így mindig szabadon lehet. Kínálatunkban emellett legfeljebb napi 100 hegesztéshez való belépőszintű modelleket, valamint nagy teljesítményű készülékeket is talál, amelyek ideálisak a sorozatgyártáshoz. Bármelyikre is legyen szüksége, kínálatunkba kizárólag olyan termékek kerültek, amelyek kifejezetten a vállalati használatot célozzák. Végtére is mottónk nem véletlenül az, hogy „Mindent a cégért''.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás