+36 (23) 507 123 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Anyag
FEFCO kód
Hossz
Kategória
Magasság
Minőség
Szélesség
Teherbírás
 

Kartondobozok

„Figyelem, karton érkezik!'' Pontosabb szólva: stancolt kartonok, összehajtogatható kartonok, kartondobozok ráhúzható fedéllel, költözéshez használt kartonok és így tovább, és így tovább. Árui nagyobb védelméért és egyszerűbb szállításáért a legkülönfélébb kartonokat kínáljuk.
10 termék található
| | |
SPEEDBOX összehajtogatható karton
1 rétegű, cs. e. 50 db
Nettó
8.370,- Ft -tól
Új
Rögzítőcsomagolás
rögzítőbetéttel és kartondobozzal, cs. e. 25 db
Ár érdeklődésre
Új
Rögzítőcsomagolás
"all in one'', cs. e. 40 db
Ár érdeklődésre
Karton költözéshez, FEFCO 0201
2-rétegű hullámkartonból
Nettó
26.900,- Ft -tól
Új
Ár érdeklődésre
Új
Küldeményesdobozok
önzáró aljjal és öntapadó zárással
Ár érdeklődésre
Új
Küldeményesdobozok
lopás elleni védelemmel
Ár érdeklődésre
Hajtogatott karton, FEFCO 0201
1-rétegű hullámkartonból
Nettó
9.580,- Ft -tól
Hajtogatott karton, FEFCO 0201
2-rétegű hullámkartonból
Nettó
16.300,- Ft -tól
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Kartondobozok
10 termék található
Kartondobozok
Itt kartondobozokat talál a termékek hatékony védelméhez és jó kezelhetőségéhez a szállítás és a tárolás során. A szállítási sérülések okozta kellemetlen reklamációk és az elégedetlen ügyfelek elkerülhetők, ha megfelelő kartondobozokat használ. Az, hogy a termék hogyan érkezik meg az ügyfélhez, arról árulkodik, milyen gondossággal jár el a gyártó a gyártás és a küldeményezés során. A megfelelő kartondobozoknak tehát számos követelménynek kell eleget tenniük. Online kínálatunkban garantáltan megtalálhatja a megfelelő kartondobozokat termékei küldeményezéséhez.

Hatékonyság a csomagolás és a küldeményezés során
A megfelelő kartondobozok jó benyomást keltenek az ügyfelekben. Egyrészről az áru éppen abban az első osztályú állapotban érkezik meg, amelyben a küldeményezés előtt volt. Másrészről a professzionális csomagolás arról tesz tanúbizonyságot, hogy az adott cég nem a rossz területen próbál spórolni. A KAISER+KRAFT kiváló minőségű kartondobozokat tartalmazó széles választéka segítségével könnyedén, gyorsan és hatékonyan megtalálhatja az optimális megoldást bármely csomagolási problémára. Egy- vagy többrészes kivitelben, különböző méretekben és alakokban nyújtanak a kartondobozok optimális védelmet a küldeményezés és a tárolás során. Válassza is ki mielőbb a csomagolás és küldeményezés kategória széles választékából a megfelelő kartondobozokat termékei biztonságos védelméhez. Természetesen a kívánt terméket közvetlenül a FEFCO-kóddal (pl. FEFCO 0427) is megkeresheti.
Termék-összehasonlítás