+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
 

Rakománybiztosító hálók

Rakománybiztosító hálókkal az árui szállítás közben biztonságban lehetnek. Nem számít, hogy nagy raklapokat vagy kisebb alkatrészeket kell biztosítani, itt mindent megtalál, amire szüksége lehet!
7 termék található
| | |
7 termék található

Rakománybiztosító háló: itt semmi sem csúszhat elA számok magukért beszélnek: ha minden egyes rakományt biztosítanának biztosítóhálóval vagy rögzítőhálóval az elcsúszás ellen, a globális gazdaság évente milliárdos összegű kárt kerülhetne el. Első lépésként tekintse át a vállalata mérlegét, és csökkentse a károk okozta veszteséget egyszerűen egy rakományrögzítő háló használatával.Mihez van szükség biztosítóhálóra?A szem- és a hálómérettől függően a rakománybiztosító hálók gyakorlatilag bármilyen darabos áruhoz és raklaphoz alkalmasak, amelyeket szárazföldön, vízen vagy levegőben szállítanak. Nagy fokú rugalmasságuknak és szakítószilárdságuknak köszönhetően tökéletesen igazodnak a rakományhoz. Emellett szállítóhálókat is gyakran alkalmaznak függőleges válaszfalakként, hogy biztosítsák a rakományt a kabin vagy más területek irányába.A rakomány mérete, tömege és alakja határozza meg a választott hálót – csakúgy, mint a szállítójármű. Mezőgazdasági területeken széles körben elterjedt az utánfutóháló, a szállítóháló pedig általánosságban a legrugalmasabban használható megoldás.Fontos azonban, hogy az anyag ellenállóságának együtt kell nőnie a rakománytömeggel és éles peremű termékeknél, és ne feledje a megfelelő rögzítési tartozékokat is megrendelni.Milyen szabványokat és előírásokat teljesítenek a rakománybiztosító hálók?A különböző szállítóeszközökkel történő szállításkori rakománybiztosítás mindenkori kötelezettségét a német közúti forgalmi rendelet 22. §-a írja elő. Ennek értelmében szállítóhálót vagy biztosítóhálót kell rögzíteni úgy, hogy a rakomány még teljes fékezésnél vagy bármilyen hirtelen mozdulatnál sem tudjon elcsúszni, felborulni, elgördülni, leesni vagy elkerülhető zajt képezni.A sofőr emellett a 23. § értelmében köteles az indulás előtt biztosítani, hogy a szállítóháló az előbbi feladatokat bármilyen esetben teljesíteni tudja. A rakományrögzítés rögzítési pontjait és a termékek megfelelőségét az ISO 27955 és 27956 szabvány részletezi. Feltétlenül vegye figyelembe emellett a VDI 2700 skk. irányelveit.A rakománybiztosítást célzó termékeinkkel kapcsolatos további kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal személyesen.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás