+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Szélesség
Magasság
Hossz
 

Emelőmágnesek

Nehéz tárgyak emelése könnyedén: a teheremelő mágnesekkel egészen egyszerűen megemelhetők fémből készült nehéz terhek. A mágneses mezőnek köszönhetően mindent biztonságosan és fixen megtart. Győződjön meg saját maga a termékek erejéről.
3 termék található
| | |
3 termék található

Teheremelő mágnesek – fémtárgyak kíméletes emelése

Mágnesek mindenütt előfordulnak: hangszórókban, fejhallgatókban vagy telefonokban. Legtöbbször olyan kicsik, hogy szinte észre sem vesszük őket. Teheremelő mágneseink ennél feltűnőbbek. Végtére is fémtárgyak emelésének nehéz munkáját végzik.

Mágnesek emelőeszközként

A teheremelő mágnesek egy vasházban lévő tekercsből állnak. Sima alsó oldaluk tapadófelületként szolgál. Amint bekapcsolja az áramellátását, mágneses mező jön létre, amely a terhet a tapadófelülethez vonzza.

Ezzel az emelőmágnesekkel való emelés eltér a függesztőláncok, az emelőszalagok vagy a hurokkötelek használatától. Nincs szükség hurkolásra vagy láncolásra. Elegendő egy kart elfordítani – egyszer az emelés előtt és egyszer utána. Ez az emelőmágnesek egyik előnye.

Hogyan járulnak hozzá a teheremelő mágnesek a zökkenőmentes munkafolyamatokhoz?

Ha sokszor van dolga nehéz fémtárgyakkal, az emelőmágnesek sok időt és energiát takarítanak meg. Emellett még az emelőszalagoknál vagy a hurokköteleknél is jobban kímélik az érzékeny felületeket. A mágnesek érzéketlenek az élekkel szemben, így kopásállóak.

A KAISER+KRAFT kínálatában található emelőmágnesek kerek és lapos tárgyakhoz alkalmasak. A kifejezetten vastagfalú fém alkatrészekhez készült mágnesek különösen kíméletesen emelnek. A működési mód mindig ugyanaz, a használathoz pedig elég egyetlen ember.

Tippek az emelőmágnesek kiválasztásához és használatához

Emelőmágneseinket különböző méretekben és különböző teherbírásokkal rendelheti meg. Fontos: az, mekkora tömeget emel meg egy emelőmágnes, a teher tulajdonságaitól függ, például attól, hogy kerek vagy lapos-e. Ahhoz, hogy minden helyzetben a biztonságos oldalon maradjon, termékleírásainkban részleteket talál a különböző alakú terhek esetén jellemző teherbírásokról.

Azért, hogy a mágneses erő ne szűnjön meg egy kellemetlen pillanatban, mágneseink biztonsági berendezéssel rendelkeznek, amely a kart az emelés alatt reteszeli.

További függesztőeszközök a KAISER+KRAFT kínálatában

A teheremelő mágnesek mellett webáruházunkban különböző anyagokból készült és különböző alakú terhekhez való függesztőeszközök széles választékát találja: hurokköteleket, emelőszalagokat és függesztőláncokat. Ugyanez a helyzet az emelőkészülékek területén is, válogathat például láncos emelők és daruk között. Fedezze fel a műhelyi, a raktári és a gyártási zökkenőmentes munkafolyamatokat elősegítő széles választékunkat.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás