+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Kötélhossz
Teherbírás
 

Kötélcsörlők, drótköteles emelők

Drótköteles csörlőkkel akár több száz kilogramm tömegű munkadarabokat és munkaanyagokat emelhet – ezek a csörlők még az elektromos drótköteles csörlőinknél is nagyobb teljesítményűek! Természetesen itt a mobil területre is talál építkezésekre való drótköteles csörlőket.
24 termék található
| | |
Mechanikus drótköteles csörlő
fali csörlő, emelési teherbírás 500 kg
Nettó
97.200,- Ft -tól
Mechanikus drótköteles csörlő
fali csörlő, emelési teherbírás 300 kg
Nettó
80.300,- Ft -tól
Mechanikus drótköteles csörlő
konzolos csörlő, emelési teherbírás 300 kg
Nettó
88.300,- Ft -tól
Kézi drótköteles csörlő
fali csörlő, emelési teherbírás 50 kg
Nettó
42.500,- Ft
Kézi drótköteles csörlő
fali csörlő, emelési teherbírás 100 kg
Nettó
64.300,- Ft
Nettó
1.100.000,- Ft -tól
Fogós emelő
nagy alapfelszereltséggel
Nettó
430.000,- Ft -tól
Fogós emelő
kis alapfelszereltséggel
Nettó
300.000,- Ft -tól
Fogós emelő
emelőcsővel
Nettó
240.000,- Ft -tól
Kis csörlő
alapfelszereltséggel
Nettó
125.000,- Ft -tól
Nettó
420.000,- Ft
Nettó
185.000,- Ft -tól
Nettó
480.000,- Ft
Új
Nettó
165.000,- Ft -tól
Új
Nettó
915.000,- Ft -tól
Új
Nettó
485.000,- Ft
Új
Nettó
150.000,- Ft -tól
Új
Nettó
63.700,- Ft -tól
Új
Nettó
115.000,- Ft -tól
Új
Nettó
91.400,- Ft -tól
Nettó
325.000,- Ft
Nettó
395.000,- Ft
Nettó
555.000,- Ft
24 termék található

Drótköteles csörlők és drótköteles emelők – a láncos emelő helytakarékos alternatíváiA drótköteles csörlők és a drótköteles emelők az emeléstechnika klasszikusai. Nem csoda, végtére is mindig van valami, amit emelni kell, legyen szó akár egy építkezésről, akár egy műhelyről, akár beltérről, akár kültérről. Néha pedig a kis méretű és rugalmas emelőkészülékek jelentik a legjobb megoldást.Hogyan működnek a drótköteles csörlők és a drótköteles emelők?Kötél nélkül nincs drótköteles csörlő – pontosabban szólva többeres drótkötél nélkül, amely nagy terheknek is ellenáll. A drótköteles csörlők további fix része a dob, amelyben a feltekercselt kötél kap helyet. Ezért is szokták „dobos csörlőnek'' is nevezni.A dob elforgatásával emelkedik fel és süllyed le a kötél és a rá rögzített teher. Néhány drótköteles emelőnél ez a folyamat kézzel, egy hajtókar forgatásával történik. Az elektromos drótköteles csörlők motorral és távirányítóval vannak felszerelve. Minden, amit tenniük kell a terhek emeléséhez, süllyesztéséhez vagy levegőben való tartásához, egyetlen gombnyomással elvégezhető.Mire alkalmasak a drótköteles csörlők és a drótköteles emelők?Egyszerűen kezelhető emelőkészülékként a drótköteles csörlők ideálisak terhek megemeléséhez és húzásához. A teherbírás azonban néhány kivétellel kisebb, mint egy láncos emelőnél. Drótköteles csörlőink viszont kis helyet foglalnak, és kellemesen könnyűek. Így modelltől függően mobil használatra is alkalmasak.Mobil vagy helyhez kötött – mikor melyik drótköteles csörlő a megfelelő?A drótköteles emelők kiválasztásánál a felhasználási hely és a felhasználási cél döntő jelentőségű:  • A raktárban, a gyártás területén vagy a műhelyben egy fix hely esetén a KAISER+KRAFT kínálatában kézi működtetésű drótköteles csörlők találhatók, amelyek falra szerelhetők. Csendesek, kompaktak, és akár több száz kilogrammos emelési terhelhetőséggel rendelkeznek.

  • Nagyobb hely áll rendelkezésére, és nagyobb tömeget szeretne emelni? Akkor elektromos drótköteles emelőt ajánlunk akár 2000 kilogrammos teherbírással.

  • Kültéren építkezésen vagy változó helyeken építkezésekhez készült drótköteles csörlők jelentik az optimális megoldást. Egyetlen horoggal rögzíthetők és távirányítóval irányíthatók. A feltekercselt kötél esetén működésbe lépő automatikus kikapcsolás megnöveli a biztonságot.


Szakértő segítségre van szüksége a kiválasztáshoz? Forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk tanácsainkkal, ám nem csak drótköteles csörlők vásárlása esetén. A KAISER+KRAFT kínálatában csigasorokat és láncos emelőket, darukat, rugós emelőket és minden mást megtalál, amire üzemében az emeléshez és a szállításhoz csak szüksége lehet.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás