+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Emelés
Teherbírás
 

Láncos emelők

Láncos emelőkkel szabadon megemelheti és lesüllyesztheti a nehéz terheket – használja a horgos felfüggesztést az emeléstechnika rugalmas használatáért! Szakértőink bármikor állnak rendelkezésére!
9 termék található
| | |
Premium PRO karos emelő
normál emelés 1,5 m
Nettó
110.000,- Ft -tól
Nettó
38.300,- Ft -tól
Nettó
465.000,- Ft -tól
WICHTEL mini karos emelő
normál emelés 1,5 m
Nettó
31.100,- Ft
BLUE elektromos láncos emelőmű
elektromos hajtású futóművel
Nettó
750.000,- Ft -tól
BLUE elektromos láncos emelőmű
kengyeles felfüggesztéssel
Nettó
395.000,- Ft -tól
Nettó
38.500,- Ft -tól
AH karos emelő
normál emelés 1,5 m
Nettó
42.700,- Ft -tól
PLX-II karos emelő
normál emelés 1,5 m, láncággal
Nettó
46.200,- Ft -tól
9 termék található

Láncos emelők – nagy teljesítményű emelőeszközökA láncos emelők kifejezetten nehéz terhek szűk helyeken történő emelésére, mozgatására vagy áthelyezésére készültek. Elektromos láncos emelőink emellett a minimumra csökkentik a manuális munkát.Milyen helyzetekben jelentik a láncos emelők a legjobb választást?Egy láncos emelő előnyei akkor mutatkoznak meg igazán, amikor egy drótköteles emelő vagy egy drótköteles csörlő már nem tud segíteni. A teherbírás tekintetében ugyanis a láncos emelő előrébb jár. Ennek ellenére láncos emelőink elég könnyűek és kompaktak ahhoz, hogy változó és szűkös helyeken használhassa őket. A rögzítéshez sínrendszer vagy daru használható, és a láncos emelők alkalmazhatók például építkezésen, szereléshez és sok más területen is.Így működnek a láncos emelőkA kézzel működtethető, rendkívül nagy teljesítményű homlokkerekes csigasorok mellett a KAISER+KRAFT kínálatában különböző kivitelű elektromos láncos emelőket is talál. Előnyük: a terhek emeléséhez és süllyesztéséhez mindössze egy gombot kell megnyomni, a többiről gondoskodik a motor. Elektromos hajtású futóművel rendelkező láncos emelőknél ugyanez igaz az egyik helyről a másikra történő mozgatásra. Ezzel a munkatársaknak nem kell a terheket húzniuk. Ezenkívül választhat két emelési sebesség, a normál emelés és a finom emelés között attól függően, hogy gyorsan vagy lassan szeretne eljárni.Így találhatja meg a megfelelő láncos emelőtKizárólag könnyebb terheket szeretne mozgatni, és a lehető legpraktikusabb láncos emelőt keresi? Vagy éppen hogy a nagy teherbírás áll a középpontban? Kínálatunkban mindkét esetre találhat megfelelő láncos emelőt. Mire kell azonban ügyelni az erőn és a tömegen kívül?Egyrészről az emelési magasságra és az emelési sebességre. A futómű is fontos szerepet játszik. Az elektromos hajtású futóművel rendelkező láncos emelőkkel minimális erőkifejtés szükséges maximális kényelem mellett. A kiváló minőségű kidolgozás pedig hosszú élettartamot biztosít.Függetlenül attól, melyik kivitelt választja, láncos emelőink számos tulajdonsága közös: könnyen kezelhetők, rendkívül erősek, és ellenállóak a környezeti behatásokkal szemben. Kínálatunkban drótköteles csörlőket, valamint darukat, szorítókat, futómacskákat és számos további, nehéz terhek emelésével és mozgatásával kapcsolatos terméket is talál.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás