+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Anyag
Terméktípus
 

Rakodógerendák

Kisebb a rakomány, mint a teherautóban rendelkezésre álló rakfelület? Probléma egy szál sem, ugyanis rakományrögzítő rudakkal és biztosítórudakkal egyszerűen csökkentheti a rakfelület méretét. Így a szállítás során minden biztonságosan a helyén marad!
9 termék található
| | |
Pfeifer - Alumínium rakodógerenda
2310 - 2530 mm-es felhasználási terület
Nettó
43.400,- Ft
Pfeifer - Alumínium kerek lezáró gerenda
2190 - 2650 mm-es felhasználási terület
Nettó
33.300,- Ft
Új
LIGHT keresztgerenda
2100 - 2470 mm-es felhasználási terület
Nettó
21.600,- Ft -tól
Új
LIGHT keresztgerenda
2350 - 2720 mm-es felhasználási terület
Nettó
22.400,- Ft -tól
Új
LIGHT keresztgerenda
2650 - 3020 mm-es felhasználási terület
Nettó
23.400,- Ft -tól
Új
PAT köztes fali zár, alumínium
2290 - 2520 mm-es felhasználási terület
Nettó
41.000,- Ft -tól
Új
PAT köztes fali zár, alumínium
2400 - 2700 mm-es felhasználási terület
Nettó
32.700,- Ft -tól
Pfeifer - Köztes fal lezárás
2400 - 2700 mm-es felhasználási terület
Nettó
30.700,- Ft
Pfeifer - Befogópofa
2350 - 2720 mm-es felhasználási terület
Nettó
23.500,- Ft
9 termék található

Rakományrögzítő rudak és biztosítórudak – a megfelelő méretű, biztonságos rakfelületértA rakománybiztosítás területén van egy egyszerű szabály: minél jobban tele van a rakfelület, annál jobb. Ebben az esetben a raklapok és a kartondobozok alakzáróan szállíthatók és egymással biztosíthatók a leesés vagy az elcsúszás ellen. Ha azonban a szállítandó mennyiség kisebb a rakfelületnél, ez a szabály már nem érvényesül. Itt jönnek szóba a rakományrögzítő rudak és a biztosítórudak.Mit tudnak a rakományrögzítő rudak és a biztosítórudak?A rakományrögzítő rudak és a biztosítórudak tulajdonképpen rugalmas falelemek, amelyekkel igény szerint csökkenthető a teherautó rakfelülete. Így a rakomány alakzáróan biztosítható korlátozott helyen, és a minimálisra csökkenthető a bonyolultabb biztosítórendszerek használata. Köztes fali zárként a rudak igény szerint szűkebben vagy szélesebben elhelyezhetők, és a rakfelület hosszanti és keresztirányban, sőt, akár függőlegesen is felosztható.Melyik rendszer a megfelelő?A fixen elhelyezett biztosítórúd-rendszerek előnye, hogy a rakománybiztosítás néhány másodperc alatt elvégezhető, ráadásul gyakorlatilag milliméterre pontosan. A köztes fali zár ellenáll a nagy terhelésnek, és a rudak optimális elosztásáról is gondoskodik a raktérben.A rakományrögzítő rudak rugalmasak, a legkülönbözőbb magasságokban és a legkülönfélébb pozíciókban helyezhetők el. Kisebb terhelhetőségükkel különösen dobozos felépítésű kisteherautókhoz alkalmasak, amelyekben a rakománymennyiség és -tömeg csekélyebb.Az anyag nemcsak a teherbírás tekintetében játszik fontos szerepet, hanem a szállítandó áru típusától is függ. Az – akár fagyasztott állapotú – élelmiszerek szállításához való biztosítórudaknak és rakományrögzítő rudaknak például teljesen nemesacélból kell állniuk.Ahogy a rakománybiztosítás minden további tényezőjénél, a köztes fali zárak tekintetében is a VDI 2700 irányelv az irányadó, ami a megfelelő termék jellegét és kialakítását illeti. A közúti forgalomra vonatkozó előírásokat az StVO tartalmazza. És ebben az esetben is a sofőr az elsődleges felelős a rakományrögzítő rudakkal és a biztosítórudakkal való megfelelő rakománybiztosításért. Az indulás előtti ellenőrzés rendkívül fontos!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás