+36 (23) 513 823 

Felszerelések takarításhoz és tisztításhoz

Ahogy egy afrikai mondás tartja: mindent meg lehet tisztítani, kivéve a mocskos szájat. Nos, ez attól függ… nálunk még a legnagyobb és a legmakacsabb kihívásokra is talál megoldást takarítási és mosdófelszereléseket tartalmazó kínálatunkban. Itt Ön is biztosan megtalálja a megfelelő szert, amellyel nagyobb tisztaságot biztosíthat.
Termékkategóriáink
Ablaktisztítás
Homályosak a kilátások? Engedje be a fényt. Itt az ablakok megtisztításához ...
Cipőtisztító gépek
Cipőtisztító géppel vagy talptisztító géppel higiéniailag kifogástalan lehet a ...
Felmosók, moptartók
A felmosómop a legfontosabb segédeszközök közé tartozik a vállalati padlók ...
Ipari tisztítószerek
Erős szennyeződés, érzékeny felületek vagy speciális higiéniai előírások? Nálunk ...
Kézi seprőgépek, seprőgépek
Kézi seprőgépek. Avagy a seprű evolúciója. Ahol egykoron a tiszta izomerő ...
Kisalkatrész-tisztítók
A kisalkatrész-tisztítók a gépalkatrészek zsírtalanításában és tisztításában ...
Légtisztítók, légmosók
Tiszta levegő: amit úgy élvez a hegyekben, a réteken és az erdőkben, ugyanúgy ...
Nagynyomású tisztítók, gőzborotvák
Nagy nyomással a szennyeződések ellen! Nagynyomású tisztítóink még a legapróbb ...
Porszívók, nedves porszívók
Porszívóink nem csak a port távolítják el. Kínálatunkban nedves és száraz ...
Seprűk, kézi seprűk
Morzsa van a padlón? Leesett egy pohár? Vagy a teljes bejárati területet ...
Seprűlapátok, lapátok
Minden vállalatnál elengedhetetlenek: a seprűlapátok és a lapátok, amelyek ...
Szaniterek
Csendes elvonulás a legkisebb helyiségbe: a kedves kis üzemi manók kvázi ...
Takarítókocsik, takarítóállomások
Vödrök, tisztítószerek, tisztítórongyok, seprűk, mopok és még sok más… aki nem ...
Tartozékok takarításhoz
Harcra fel a por és a szennyeződések ellen! És amikor a takarításhoz szükséges ...
Tisztítókefék
Tisztítókeféket a kínálatunkban kiváló minőségű anyagokból, finom és durva ...
Tisztítókendők
Folyadékok, zsírok, olajok − eltüntetve. Foltok, fröccsenések, lerakódások − ...

Tisztítás és mosdófelszerelések – a makulátlan tisztaság definíciójaBár minden olyan megbízható lenne az életben, mint a kosz és a por. Az ember, a környezet és a munkavégzés összjátéka ugyanis elkerülhetetlenül olyan részecskék keletkezéséhez vezet, amelyek csúnya réteget alkotnak a felületeken és a padlókon. Mindig. Ha a kosz esztétikai követelmény lenne, akkor megspórolhatnánk a csillogóan tiszta megoldásokról szóló cikkünket az Executive Magazin hasábjain. Végtére is bárki fel tud seperni vagy a takarításhoz mikroszálas felmosórongyot használni.Veszélyes anyagok kezelésekor vagy egészségügyi területen ugyanakkor elengedhetetlen a makulátlan tisztaság. Kínálatunk az Ön segítségére lehet ebben. Ráadásul miért fáradozna a seprűvel, ha napjaink technológiája kényelmesen támogatja a takarítást? Azt, hogy ez mit jelent, például a Kärcher márkaboltunkban mutatjuk be Önnek.Motort bekapcsolni, tisztaságra fel! Minden, ami szükséges a takarítás és a mosdófelszerelések területénLegyen szó akár nagynyomású tisztítóról vagy Starmix porszívóról: nálunk mindent megtalál, amire a professzionális takarításhoz szükség van! Már egy EUROKRAFT porszívó is mindig tökéletes eszköz lehet, ugyanis a mélyreható tisztítással és a nagy motorteljesítményével megkönnyíti a munkavégzést.Azonban nem mindenki eredendően takarítómester, és a nagynyomású tisztítás alapjai sem feltétlenül tartoznak az általános ismeretek közé. Ahhoz, hogy az Önnél előforduló szennyeződéseknek megfelelő felszerelést válassza ki, átfogó összefoglalót állítottunk össze a legfontosabb tudnivalókról:A porszívókról és porosztályokról szóló vásárlási tanácsadónkban tisztázzuk, mivel is áll szemben, amikor felveszi a szennyeződésekkel a harcot. Ha pedig már tudja, hogy a por sem egyszerűen csak por, megkeresheti az Önnek megfelelő eszközöket az üzemi termékkínálatunkban.Még jobban elmélyedhet ebben a témában a seprési mechanizmusokról szóló vásárlási tanácsadónkkal. Az új seprűk jól sepernek? A motorizáltak még jobban. Természetesen a környezetvédelmet és a modern technológiát sem tévesztjük szem elől a takarítás területén sem. A hidegtisztításról szóló vásárlási tanácsadónkban egy kifejezetten intelligens megoldást mutatunk be a makacs szennyeződések esetére.Ennyi ismerettel a KAISER+KRAFT bármilyen takarítási feladatra alkalmassá teszi Önt – és természetesen a takarítási eszközök és mosdófelszerelések teljes termékkínálatát is az Ön rendelkezésére bocsátja. További információkra van szüksége? Hívjon minket, és tegye fel kérdéseit nekünk személyesen.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás