+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Felhasználási terület
Kivitel
pH-érték
 

Ipari tisztítószerek

Erős szennyeződés, érzékeny felületek vagy speciális higiéniai előírások? Nálunk az alapvető tisztítószerektől kezdve a speciális tisztítószerekig a legkülönfélébb területekre találhat professzionális megoldást. Hogy a tisztaság könnyedén elérhető legyen!
17 termék található
| | |
Nettó
9.180,- Ft
Nettó
110.000,- Ft
Nettó
69.100,- Ft
Ipari tisztítószer
űrtartalom 30 l
Nettó
58.700,- Ft
Nettó
72.000,- Ft
Nettó
43.800,- Ft
Nettó
22.200,- Ft
Nettó
22.600,- Ft
Nettó
30.300,- Ft
Nettó
29.500,- Ft
Nettó
22.200,- Ft
Nettó
32.400,- Ft
Nettó
21.800,- Ft
Nettó
74.100,- Ft
Nettó
34.500,- Ft
Nettó
29.500,- Ft
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Ipari tisztítószerek
17 termék található

Ipari tisztítószerek – a pornak és a szennyeződésnek esélye sincsA szennyeződéssel és a porral vívott harc a munkahelyi mindennapok szerves része. Csakis megfelelő felszereltséggel érdemes azonban csatába indulni. A KAISER+KRAFT ipari tisztítószereivel sikerrel veheti a megpróbáltatásokat.Professzionális tisztítószerek – hatékonyak és kiadósakLegyen szó akár a dzsungelben való túlélésről vagy a gyártócsarnokok és a műhelyek takarításáról, mindkettő esetében a felszerelés a lényeg. Míg a szúnyoghálók értékesítését másokra bízzuk, kínálatunkban mindent megtalál ahhoz, hogy a nehezített körülmények között is ragyogó tisztaságot teremthessen – különösen professzionális tisztítószerek széles választékát.Elsősorban nagy hatékonyságuk különbözteti meg ezeket a tisztítószereket a szupermarketben kapható társaiktól. Ezáltal csodafegyvernek számítanak a makacs szennyeződésekkel és a baktériumokkal szemben. Webáruházunkban emellett megtalálhatók például a Kärcher márka tisztítószerei nagy felületekhez nagy kannákban, folyadék vagy por, koncentrátum, olaj vagy zseléalapú kivitelben. A kis alkatrészek ápolásához és tisztításához pedig praktikus spréket javaslunk.Alapvető tisztítószerek, szőnyegtisztítók és sok másEgy megoldás ritkán jó mindenre. Ezért a KAISER+KRAFT kínálatában az alapvető tisztítószerek mellett ultrahangos tisztító, zsír- és fehérjeeltávolító vagy szőnyegtisztító is megtalálható. Az aktív tisztítószerek ideálisak a mosdóhelyiségekbe, a biztonsági tisztítószerekkel megküzdhet a nehezen hozzáférhető gép- és fém alkatrészekkel, a grafitieltávolítókkal pedig a nem kívánatos faldíszítésekkel számolhat le. Anyagkímélő tisztítószerekkel biztonságosan kezelheti az érzékeny felületeket, szőnyegimpregnálással lezárhatja a szőnyegfelületeket, és megvédheti őket a szennyeződésektől. Ha pedig az ipari tisztítószerei arzenálját egy tisztítószertartó szekrényben tárolja, minden szükséges azonnal kéznél lehet.Megfeledkezett valamiről? Esetleg egy kisalkatrész-tisztítóról vagy egy nagynyomású tisztítóról? Vagy netán egy takarítókocsiról, amellyel a takarítóeszközök gyorsan és hátfájás nélkül az egyik helyről a másikra vihetők? Vessen egy pillantást takarítási és mosdófelszerelési termékeink széles választékára. A tájékozódás megkönnyítése érdekében tekintse meg az Ipari tisztításra vonatkozó tájékoztató rendszer című vásárlási tanácsadónkat, vagy forduljon hozzánk bizalommal személyesen.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás