Márka
Magasság [mm]
112
112
1220
1220
-
Szélesség [mm]
51
51
540
540
-

Porszívók, nedves porszívók

Porszívóink nem csak a port távolítják el. Kínálatunkban nedves és száraz porszívókat, valamint ipari tisztításhoz alkalmas szívókészülékeket is talál. Porszívók extra teljesítménnyel és kapacitással a még nagyobb tisztaságért.

A Porszívók, nedves porszívók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Kaercher, Sprintus, starmix, EUROKRAFTpro, Bosch.

Legkeresettebb
Modell száma: 95
Nézet:

Porszívók és nedves porszívók: az alaposság új definíciójaA klasszikus porszívónak az üzemi területeken is van létjogosultsága. Itt azonban több funkcionalitásra és nagyobb teljesítményre van szükség a munkához. Ezenkívül porszívóink és nedves porszívóink nemcsak a padlón érzik otthon magukat, hanem arról is gondoskodnak, hogy a problematikus szennyeződések és porok eltávolítása kifejezzen alaposan történjen.Milyen előnyei vannak a porszívóknak és a nedves porszívóknak az ipar számára?Ipari használtra készült modelljeink mindegyike használható klasszikus padlótisztító porszívóként, amellyel eltávolíthatók a szokásos szennyeződések a szőnyegekről vagy a kemény padlókról. Ezenfelül az ipari porszívók több funkcionalitással rendelkeznek a nagyobb kihívások miatt:  • A magánhasználatú modelleknél nagyobb szívási teljesítmény áll rendelkezésre a nagyobb és intenzívebben szennyezett felületek megtisztításához.

  • Hosszú élettartamú és kiváló minőségű alkatrészek garantáljak a napi használhatóságot intenzív és tartós használat mellett.

  • Az iparban előforduló szennyeződésekhez készült speciális szűrők nagyobb tisztítási teljesítményt biztosítanak.

  • A könnyen járó görgők, a hosszabb kábelek és tömlők, valamint a készülék mobilabb szerkezete nagy hatókörű működést és könnyű mozgathatóságot biztosít.


A nedves szívásra is képes modellek ezenkívül képesek a folyadékok felszívására is, amelyek az építkezéseken vagy az üzemben biztonsági kockázatot jelenthetnek. Ezek a kombinált modellek néhány mozdulattal átkapcsolhatók szárazról nedves üzemre.Mikor használjak nedves porszívót, és mikor porszívót?A Tudnivalók a porszívók kiválasztásáról és a porosztályokról című cikkünkben elolvashatja, miért fontos, hogy a megfelelő készülék kiválasztása a használati igények alapos mérlegelésén alapuljon.Röviden szólva a nedves porszívók a folyadékok felvételére, a száraz porszívók pedig a különböző porok felszívására szolgálnak. A kombinált készülékeknél a funkció szűrőcsere és tartozékokkal való kiegészítés nélkül egyszerűen átkapcsolható.A szűrők és a teljes szűrőrendszer meghatározza, milyen porosztályok, szemcseméretek, illetve milyen összetételű folyadékok szívhatók fel. Jellemző példák:  • A forgácsot, amely olajtartalmú folyadékokkal együtt fordul elő, forgácselszívóval kell felvenni, amely képes elválasztani a szilárd anyagokat a folyadékoktól.

  • A hamuhoz és más finom porokhoz nagy szűrőfelület, nagy elválasztási teljesítmény és speciális tulajdonságok szükségesek, ha egészségre veszélyes vagy robbanásveszélyes porokat kell felszívni.

  • A durva szennyeződések és a durva szemcsék elsősorban nagy teljesítményt és nagy űrtartalmú felfogótartályt igényelnek.

  • A folyadékokhoz megfelelő nedves porszívó szükséges, amely használható semleges, vegyszer- vagy olajtartalmú folyadékokhoz.


Mit tud a HEPA-szűrő?A High Efficiency Particulate Air Filter (HEPA-szűrő) ma már minden porszívó szerves része. A magán használatban a pollenek és az allergének levegőből történő megkötése és kiszűrése a feladata. Az ipari tisztítás területén pedig a szűrő arról gondoskodik, hogy a káros finom port ne lélegezhesse be senki.Az EN ISO 14644 szabvány különböző szűrőosztályokat sorol fel, amelyek a HEPA-szűrőt különböző követelményeknek megfelelően osztályozzák. Ipari modell esetén mindegyik szűrő teljesíti ezeket az előírásokat, és ideális esetben még előleválasztóval is kombinálva van. Ez meghosszabbítja a szűrő élettartamát, és megvédi a folyadékokkal való érintkezéstől.Az automatikus szűrőtisztítás mint praktikus kiegészítő funkció a megfelelő modellek adatlapján piktogrammal van jelölve, amelyet az Ipari tisztításra vonatkozó tájékoztató rendszer című tanácsadónkban is megtalál.Forduljon hozzánk bizalommal személyesen például a Starmix vagy a EUROKRAFT márkájú porszívóinkkal kapcsolatban, szívesen segítünk Önnek a kiválasztásban.