+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Szín
 

Tisztítókendők

Folyadékok, zsírok, olajok − eltüntetve. Foltok, fröccsenések, lerakódások − volt, nincs. Jól gondolja, egyetlen törléssel… Egyetlen kattintással pedig már el is jut tisztítókendőinkhez. Sokoldalúan felhasználhatók, sokféle szennyeződést eltávolítanak, és mindent tisztává varázsolnak.
13 termék található
| | |
Nettó
19.500,- Ft
Nettó
31.800,- Ft
Kaercher - Széles frottírkendők
kiváló minőségű pamutból
Nettó
8.680,- Ft
Nettó
46.600,- Ft
Nettó
22.700,- Ft
Új
Nettó
13.300,- Ft -tól
Új
Kaercher - Mikroszálas kendő
10 darab/csomag, ho x szé 380 x 375 mm, 2 cs. e.-től
Nettó
7.200,- Ft
Új
Kaercher - Mikroszálas kendő
5 darab/csomag, ho x szé 400 x 400 mm, 2 cs. e.-től
Nettó
8.800,- Ft
Nettó
14.900,- Ft -tól
Rubbermaid - Mikroszálas kendő
cs. e. 12 db, h x szé 406 x 406 mm
Nettó
22.500,- Ft
Nettó
32.000,- Ft
Nettó
36.500,- Ft
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Tisztítókendők
13 termék található

Tisztítókendők a gyors folteltávolításhozTörlés, szárítás, felszívás – tisztítókendőink multifunkciós eszközök a foltok, a szennyeződések vagy a kiömlött folyadékok ellen. Mivel a munka során gyakran történhet szennyeződés, nem csak egy tekerccsel készültünk.Ipari tisztítókendők felületekhez és a kéznekTisztítókendőink nagyszerűsége a sokoldalúságukban rejlik. Legyen szó akár kézről, gépalkatrészekről vagy asztali felületekről, olajról, vízről vagy szennyeződésről – csak egy-két mozdulat, és újra tisztaság uralkodik. Fontos, hogy a tisztításhoz a megfelelő kendőt használja. Enyhébb szennyeződésekhez webáruházunkban praktikus tisztítópapírokat talál. Makacs szennyeződésekhez pedig az alábbi változatok valamelyikét javasoljuk:  • A hibrid minőségű ipari törlőkendők szennyezett felületek nedves letörléséhez, gépalkatrészek és szerszámok tisztításához, valamint a kéz és a gépek zsíroktól és olajoktól való megtisztításához alkalmasak.

  • A TAD minőségű tisztítókendőkre különösen nagy szakítószilárdság és vízfelvevő képesség jellemző.

  • A legnagyobb tisztítási teljesítményt a flíz minőség nyújtja. Fémforgácsokat is képes felvenni, és többször is használható.


A KAISER+KRAFT webáruházában kifejezetten a szivárgások kezeléséhez itatókendőket talál. GYIK-oldalunkon megismerheti az itatókendők jellemzőit, és megtudhatja, miért ideálisak a veszélyes anyagok kezeléséhez.Tisztítókendők mindig kéznél – fali tartók és padlóállványokBúcsút inthet a keresgélésnek: fali tartókkal a törlőkendőtekercseknek fix helyet adhat. Papírtartóállvány-készleteink egy mobil padlóállványt ötvöznek egy szemeteszsáktartóval. Ezzel megszűnnek a felesleges utak, és még nagyobb tisztaság érhető el.Ahhoz, hogy a munkatársak ne csak a foltok eltávolításához rendelkezzenek az optimális felszereltséggel, a KAISER+KRAFT webáruházában az ipari tisztításhoz és az üzemi felszereléshez is termékek széles skáláját találja. Inspirálódjon oldalainkon, és hozza ki a legjobbat minden munkahelyből.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás