+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Szín
 

Tisztítókendők

Folyadékok, zsírok, olajok − eltüntetve. Foltok, fröccsenések, lerakódások − volt, nincs. Jól gondolja, egyetlen törléssel… Egyetlen kattintással pedig már el is jut tisztítókendőinkhez. Sokoldalúan felhasználhatók, sokféle szennyeződést eltávolítanak, és mindent tisztává varázsolnak.
8 termék található
| | |
Nettó
31.000,- Ft
Nettó
19.000,- Ft
Nettó
22.100,- Ft
Nettó
45.500,- Ft
Nettó
14.500,- Ft -tól
Nettó
31.200,- Ft
Nettó
35.600,- Ft
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Tisztítókendők
8 termék található
Tisztítókendők
Tisztítókendők nélkül nincs takarítás. A vállalati takarítás és mosdófelszerelések területére speciális követelmények vonatkoznak, mivel a higiénia és a tisztaság alapvető követelmény a vállalatoknál. A KAISER+KRAFT webáruházában tisztítókendőket, papírtörlőket és tisztítórendszereket kínál. A papírtörlő-adagolók, a papírtörlő-tekercsek, amelyek akár 400 mm tekercsszélességben is rendelhetők, kényelmes megoldást kínálnak a falra szereléshez. A mobil állványok felállíthatók műhelyekben és szabadon mozgathatók a helyiségben. Az üvegszállal megerősített tépőélnek köszönhetően a papírtörlő gyorsan és könnyedén leszakítható a kívánt méretben. A rendszer alapvetően a mosdóhelyiségekbe is ugyanúgy alkalmas, és különböző változatú kivitelekben rendelhető. A KAISER+KRAFT kínálatában különböző papírminőségek közül választhatja ki a felhasználási célhoz optimális megoldást. A TAD minőségű papírtörlő-tekercsekre még nedvesen is nagy szakítószilárdság jellemző, és különösen jól alkalmasak zsírokhoz és olajakhoz. Az egyes tekercsek előre perforált kivitelben is megrendelhetők. A gyapjú kivitelű papírtörlő-tekercsek ezzel szemben többször használhatók, és alkalmasak még akár szennyeződésre érzékeny felületek és anyagok esetén is. A papírtörlő-tekercsekhez való fedéllel a tekercsek megbízhatóan megvédhetők a porral és a szennyeződésekkel szemben.

Tisztítókendők ipari használatra
A KAISER+KRAFT által kínált különböző tisztítókendők nagy mennyiségekben is rendelhetők. Ezért optimálisan alkalmasak nagy gyártóüzemekben és műhelyekben való használatra. A KAISER+KRAFT webáruházában kiváló ipari minőségben rendelhet tisztítókendőket előnyös szállítási feltételekkel.
Termék-összehasonlítás