Márka
+
Szín
+
Termékválaszték
+
  • Online exkluzív kínálat (11)
  • Katalóguskínálat (9)

Tisztítókendők a gyors folteltávolításhozTörlés, szárítás, felszívás – tisztítókendőink multifunkciós eszközök a foltok, a szennyeződések vagy a kiömlött folyadékok ellen. Mivel a munka során gyakran történhet szennyeződés, nem csak egy tekerccsel készültünk.Ipari tisztítókendők felületekhez és a kéznekTisztítókendőink nagyszerűsége a sokoldalúságukban rejlik. Legyen szó akár kézről, gépalkatrészekről vagy asztali felületekről, olajról, vízről vagy szennyeződésről – csak egy-két mozdulat, és újra tisztaság uralkodik. Fontos, hogy a tisztításhoz a megfelelő kendőt használja. Enyhébb szennyeződésekhez webáruházunkban praktikus tisztítópapírokat talál. Makacs szennyeződésekhez pedig az alábbi változatok valamelyikét javasoljuk:  • A hibrid minőségű ipari törlőkendők szennyezett felületek nedves letörléséhez, gépalkatrészek és szerszámok tisztításához, valamint a kéz és a gépek zsíroktól és olajoktól való megtisztításához alkalmasak.

  • A TAD minőségű tisztítókendőkre különösen nagy szakítószilárdság és vízfelvevő képesség jellemző.

  • A legnagyobb tisztítási teljesítményt a flíz minőség nyújtja. Fémforgácsokat is képes felvenni, és többször is használható.


A KAISER+KRAFT webáruházában kifejezetten a szivárgások kezeléséhez itatókendőket talál. GYIK-oldalunkon megismerheti az itatókendők jellemzőit, és megtudhatja, miért ideálisak a veszélyes anyagok kezeléséhez.Tisztítókendők mindig kéznél – fali tartók és padlóállványokBúcsút inthet a keresgélésnek: fali tartókkal a törlőkendőtekercseknek fix helyet adhat. Papírtartóállvány-készleteink egy mobil padlóállványt ötvöznek egy szemeteszsáktartóval. Ezzel megszűnnek a felesleges utak, és még nagyobb tisztaság érhető el.Ahhoz, hogy a munkatársak ne csak a foltok eltávolításához rendelkezzenek az optimális felszereltséggel, a KAISER+KRAFT webáruházában az ipari tisztításhoz és az üzemi felszereléshez is termékek széles skáláját találja. Inspirálódjon oldalainkon, és hozza ki a legjobbat minden munkahelyből.