+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Tulajdonság
Térfogat
Szín
Szélesség
Mélység
Magasság
Kialakítás
Használat
Több megjelenítése
 

Haszonanyaggyűjtők

Még a hulladék is lehet értékes, ha megfelelően szelektálja, és külön gyűjti a haszonanyagokat. Szelektív hulladékgyűjtőink és hulladékszelektálóink számára mindez gyerekjáték. Itt megtalál mindent a szemeteszsákokhoz való erős vázaktól kezdve a billenőfedeles és zárt belső tartályos gyűjtőtartályokig.
135 termék található
| | |
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Haszonanyaggyűjtők
135 termék található

Szelektív hulladékgyűjtők és hulladékszelektálók az előírásszerű hulladékkezelésértEgyetlen szeméttároló minden hulladékhoz nem elegendő. A KAISER+KRAFT szelektív hulladékgyűjtői megteremtik az erőforrás-kímélő és előírásszerű hulladékkezelés számára az egész vállalatban. Legyen szó akár kültérről vagy beltérről, irodáról vagy raktárcsarnokról, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő tárolókat a sikeres újrahasznosításhoz.
Hulladékszelektálókkal a hulladék játszi könnyedséggel szelektálhatóA szelektív hulladékgyűjtés kényelmes is lehet. Ezt a szelektív hulladékgyűjtőink olyan tulajdonságokkal támogatják, mint a praktikus pedál, a lengőfedél és az ergonomikus magasságban elhelyezett bedobónyílás. Ezenkívül segítenek a tájékozódásban is. A különböző színű fedeleknek köszönhetően rögtön látható, melyik hulladéktartályba kerül a papír, a műanyag, az üveg vagy a biológiai hulladék. Ha szeretné megakadályozni, hogy rossz tárolóba kerüljenek a hulladékok, akkor webáruházunkban speciális bedobónyílásokkal kialakított rátéteket is talál.Szeretne rugalmas maradni? Akkor kombinálja a tárolókat a saját elképzelései és kívánságai szerint. Vagy legyen mégis minden egyben? Kompakt egyedi megoldásként teljes gyűjtőállomásokat is megtalál a kínálatunkban. Modelltől függően a szelektív hulladékgyűjtőink rögzítővel rendelkeznek a szemeteszsákokhoz rögzítővel, vagy kivehető belső tartállyal vannak ellátva. Így a kiürítés ugyanolyan kényelmes, mint a megtöltés.
Ütésálló, könnyen tisztítható, tűzgátló hatású – tárolók beltérre és kültérreAnnak érdekében, hogy a szelektív hulladékgyűjtés bármilyen körülmények között működjön, a KAISER+KRAFT webáruházában olyan szelektív hulladékgyűjtőket és hulladékszelektálókat is talál, amelyek mostoha kültéri körülmények között is jó szolgálatot tesznek – ezek tűzgátló hatásúak, ütésállóak és szagzáróak. Hulladéktárolóink mutatósak is. A modern IML-technológiával gyártott szelektív hulladékgyűjtőink és hulladékszelektálóink az elegáns fémhatású külsővel tűnnek ki, és érzéketlenek a horpadásokkal és az ujjlenyomatokkal szemben.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás