+36 (23) 507 123 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Anyag
Hossz
 

Hulladékfogók, hulladékgyűjtő szerszámok

A harapófogókkal és a gyűjtőszerszámokkal a hulladékok sorsa megpecsételődik. A szemétfelszedők és a szemétfelszedő szúróbotok használatával nem kell többet hajolgatnia vagy kézzel megfognia a hulladékot, és a kellemetlen szagok is távol maradnak orrától.
4 termék található
| | |
Nettó
9.950,- Ft
Hulladékgyűjtő szerszám
rövid szemétfelszedő műanyag bevonattal
Nettó
20.000,- Ft
Hulladékgyűjtő szerszám
szemétfelszedő, műanyag bevonattal
Nettó
19.500,- Ft -tól
Hulladékgyűjtő szerszám
szemétfelszedő acélheggyel
Nettó
20.400,- Ft -tól
4 termék található
Hulladékfogók és hulladékgyűjtő szerszámok a tiszta környezet érdekében
A hulladékfogók és a hulladékgyűjtő szerszámok fontos részét képezik narancssárgába öltözött angyalaink eszközeinek. Ők gondoskodnak a tiszta környezetről, a szép zöldterületekről a város közepén, valamint a középületek és a vállalatok előtereinek rendben tartásáról. A hulladékgyűjtő szerszámokra és a hulladékfogókra a higiénikus hulladékeltávolítás érdekében van szükség, és ehhez ideális segítséget tudnak nyújtani. A szanaszét heverő hulladékok célzottan felvehetők a földről, így a munkatársaknak nem kell hajolgatniuk, és nem kerülnek közvetlen kapcsolatba a szeméttel. A hulladékgyűjtő szerszámok ezzel összességében a munkaminőség javulásához járulnak hozzá. A hulladékfogók kímélik a hátat, ezzel pedig különösen a nagy igénybevétel esetén tehermentesítik a személyzetet. A telephelyen időtakarékosan biztosítható a tisztaság, így az emberi erőforrás szabadon marad más feladatokra. Választhatók fogókkal ellátott munkagépek vagy készülékek, amelyekkel közvetlenül felszedhető a szemét. A hulladékfogók műanyag vagy fém felszedővel rendelhetők. A megfelelő acélhegyekkel még a makacsul leragadt hulladékok is lekaparhatók és eltávolíthatók. A fém szemétfelszedők különösen a füves területeken lévő szemét és hulladék gyors eltávolítására szolgálnak. A hulladékgyűjtő szerszámok hossza a külön feladatokhoz alkalmazkodik. Az 500 mm-nél kisebb szemétfelszedők például szemetesvödrök és papírkosarak kiürítéséhez ideálisak.

Megfelelő hulladékgyűjtő szerszámok a hulladéktárolóhoz
A különböző hulladékgyűjtő szerszámokhoz illő megfelelő hulladékgyűjtők kiválasztásával még célirányosabbá tehetők a munkafolyamatok. Jó megoldást jelenthetnek a különböző méretű mobil, kerekekkel ellátott szeméttárolók vagy a szelektív hulladékgyűjtők. Így a gyűjtés közben már a szétválogatás is megtörténik. Ha a hulladékot hosszabb ideig kell tárolni, megfelelő opciót adhatnak a zárható szeméttároló konténerek. Ügyeljen azonban, hogy a hulladéktároló töltési magassága esetén is a megfelelő kivitelt válassza ki. A túl magasan lévő nyílás ugyanolyan hátrányos, mint a mélyen lévő tárolók. Webáruházunkban megtalálható a szeméttárolók vagy a szemeteszsákok, valamint a minőségi kivitelezésű hulladékfogók és hulladékgyűjtő szerszámok számára is az optimális megoldás. Ismerje meg webáruházunkban a teljes kínálatot.
Termék-összehasonlítás