+36 (23) 507 123 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Márka
 

Hulladékgyűjtő kocsik

Hulladék összegyűjtése nagy irodákban vagy tágas kültéri területeken? Elképzelhetetlen hulladékgyűjtő kocsik, hulladékszállító kocsik és takarítókocsik nélkül. Segítségükkel gyorsabb, rugalmasabb, ergonomikusabb és kényelmesebb a munka… A praktikus szemétgyűjtők számos előnyt nyújtanak a hulladék és a szemét összegyűjtéséhez és szelektálásához. Győződjön meg róla személyesen!
1 termék található
| | |
Nettó
40.300,- Ft
1 termék található
Rend és tisztaság egyszerűen.
Az ebben a kategóriában található hulladékgyűjtő kocsik figyelemre méltó előnyöket biztosítanak: nincs több cipekedés, csak gyorsabb haladás. A nagy töltési kapacitású nagyméretű szemeteszsákok pillanatok alatt rögzíthetők a szemeteszsáktartóra. A hulladékfelszedő csipeszekkel és botokkal együtt pedig gyorsabbá és ergonomikusabbá válik a munka. A hajolgatás már a múlté, és ez így is van jól, hiszen a közterületeken, a parkokban és a rendezvények területén tevékenykedő szorgos szemétszedők nélkül nagyon gyorsan átvenné az uralmat a rendetlenség és a kosz, ami nem túl bizalomgerjesztő. A hulladékgyűjtő kocsikkal sokkal kellemesebbé válhat ez a munka.

Hulladékgyűjtő kocsik – az i-re a pont.
A kínálatunkban szereplő hulladékgyűjtő kocsik könnyen futó görgőkkel és kerekekkel vannak felszerelve. Általában légtömlős abroncsokkal rendelkeznek, amelyek különösen jól mozgathatók a szabadban, és egyenetlen talajon is jó a csillapításuk. A hulladékszállító kocsikra és a nagy gyűjtőkocsikra is viszonylag csekély önsúly jellemző, így a kocsi még megtöltött szemeteszsákkal sem válik nehézzé. Mindent összevetve a hulladékgyűjtő kocsik már nélkülözhetetlenné váltak a közterületek tisztántartásában és a hulladékmentesítésben, ugyanis megkímélik a munkatársakat, és felgyorsítják a munkafolyamatot. Ez egyszerűen remek!
Termék-összehasonlítás