+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
 

Hulladékgyűjtő kocsik

Hulladék összegyűjtése nagy irodákban vagy tágas kültéri területeken? Elképzelhetetlen hulladékgyűjtő kocsik, hulladékszállító kocsik és takarítókocsik nélkül. Segítségükkel gyorsabb, rugalmasabb, ergonomikusabb és kényelmesebb a munka… A praktikus szemétgyűjtők számos előnyt nyújtanak a hulladék és a szemét összegyűjtéséhez és szelektálásához. Győződjön meg róla személyesen!
10 termék található
| | |
Görgősalátét-készlet szeméttárolóhoz
űrtartalom 240 l, szé x ma x mé 600 x 1080 x 580 mm, 1 tárolóhoz
Nettó
260.000,- Ft
Görgősalátét-készlet szeméttárolóhoz
űrtartalom 240 l, szé x ma x mé 700 x 1050 x 1000 mm, 2 tárolóhoz
Nettó
320.000,- Ft
Nettó
155.000,- Ft
Nettó
170.000,- Ft -tól
Nettó
62.500,- Ft -tól
Új
Zsáktartó
120 l-es űrtartalomhoz, cs. e. 5 db
Nettó
38.000,- Ft -tól
Új
EASY DUO kézikocsi
2 tartállyal
Nettó
170.000,- Ft
Új
EASY ORIGINAL kézikocsi
tartóval 120 l-es szemeteszsákhoz
Nettó
72.000,- Ft
Új
EASY UNO kézikocsi
1 tartállyal
Nettó
68.500,- Ft
Új
CARRIER PICK UP szeméttároló-keret
fogantyúval és szerszámtartóval
Nettó
65.100,- Ft -tól
10 termék található

Hulladékgyűjtő kocsik irodákba és kültéri területekreTalán arról álmodozik, bárcsak megjelenne egy jó tündér, aki minden kívánságát teljesíti – például egyetlen mozdulattal tisztaságot teremtene kültéri területein.Bár a KAISER+KRAFT éppenséggel jó tündérről nem tud gondoskodni, különböző kivitelekben elérhető, modern hulladékgyűjtő kocsikról viszont annál inkább. A kocsik olyan praktikusak, hogy a takarítás szinte elvégzi magát.
Gyors és hátkímélő hulladékkezelésHa nem szeretne sokat költeni a hulladékgyűjtésre, elkezdheti egy pár kesztyűvel és egy zsákkal, amelyet a vállára vetve cipelhet. Ennél azonban vannak kényelmesebb megoldások is a mobil hulladékkezeléshez. A KAISER+KRAFT kínálatában megtalálható hulladékgyűjtő kocsikkal az irodák és a kültéri területek gyorsan tiszták lehetnek, így több idő marad a családra, több szabadidő marad a munka utánra. A takarítás emellett hátkímélő is, ami a csekély önsúlynak, valamint a könnyen járó kerekeknek és görgőknek köszönhető.Egy vagy több harapófogóval könnyebb takarítás közben a megfelelő testtartást megőrizni. Végtére is aligha van ok arra, hogy közeli kapcsolatba kerüljön a szeméttel.
A kisebb kocsiktól a nagyobbakigWebáruházunkban belépőszintű és nagyobb igényeket teljesítő hulladékgyűjtő kocsikat is talál bármilyen területre. Választhat szemeteszsákhoz való tartógyűrűvel ellátott szemétszállító kocsit vagy több tárolóval felszerelt takarítókocsit a helyben történő szelektív hulladékgyűjtéshez. A robusztus légtömlős abroncsok kiegyenlítik a talaj egyenetlenségeit, és ideálisak a szabadtéri szemétgyűjtéshez.Defektmentes kerekek, rekeszek a szerszámok tárolásához, tartók a fogóknak – megfelelő felszereltséggel hulladékszállító kocsija szinte minden igényét teljesítheti.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás