+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Állvány anyaga
Magasság
Szín
Takarítókocsi szállítási terjedelme
 

Hulladékgyűjtő kocsik

Hulladék összegyűjtése nagy irodákban vagy tágas kültéri területeken? Elképzelhetetlen hulladékgyűjtő kocsik, hulladékszállító kocsik és takarítókocsik nélkül. Segítségükkel gyorsabb, rugalmasabb, ergonomikusabb és kényelmesebb a munka… A praktikus szemétgyűjtők számos előnyt nyújtanak a hulladék és a szemét összegyűjtéséhez és szelektálásához. Győződjön meg róla személyesen!
4 termék található
| | |
Új
Nettó
155.000,- Ft
Új
Nettó
170.000,- Ft -tól
Új
Nettó
62.500,- Ft -tól
Hailo - Szemétszállító kocsi
űrtartalom 120 l, ma x Ø 1500 x 370 mm
Nettó
43.200,- Ft
4 termék található

Hulladékgyűjtő kocsik irodákba és kültéri területekreTalán arról álmodozik, bárcsak megjelenne egy jó tündér, aki minden kívánságát teljesíti – például egyetlen mozdulattal tisztaságot teremtene kültéri területein.Bár a KAISER+KRAFT éppenséggel jó tündérről nem tud gondoskodni, különböző kivitelekben elérhető, modern hulladékgyűjtő kocsikról viszont annál inkább. A kocsik olyan praktikusak, hogy a takarítás szinte elvégzi magát.
Gyors és hátkímélő hulladékkezelésHa nem szeretne sokat költeni a hulladékgyűjtésre, elkezdheti egy pár kesztyűvel és egy zsákkal, amelyet a vállára vetve cipelhet. Ennél azonban vannak kényelmesebb megoldások is a mobil hulladékkezeléshez. A KAISER+KRAFT kínálatában megtalálható hulladékgyűjtő kocsikkal az irodák és a kültéri területek gyorsan tiszták lehetnek, így több idő marad a családra, több szabadidő marad a munka utánra. A takarítás emellett hátkímélő is, ami a csekély önsúlynak, valamint a könnyen járó kerekeknek és görgőknek köszönhető.Egy vagy több harapófogóval könnyebb takarítás közben a megfelelő testtartást megőrizni. Végtére is aligha van ok arra, hogy közeli kapcsolatba kerüljön a szeméttel.
A kisebb kocsiktól a nagyobbakigWebáruházunkban belépőszintű és nagyobb igényeket teljesítő hulladékgyűjtő kocsikat is talál bármilyen területre. Választhat szemeteszsákhoz való tartógyűrűvel ellátott szemétszállító kocsit vagy több tárolóval felszerelt takarítókocsit a helyben történő szelektív hulladékgyűjtéshez. A robusztus légtömlős abroncsok kiegyenlítik a talaj egyenetlenségeit, és ideálisak a szabadtéri szemétgyűjtéshez.Defektmentes kerekek, rekeszek a szerszámok tárolásához, tartók a fogóknak – megfelelő felszereltséggel hulladékszállító kocsija szinte minden igényét teljesítheti.

Termék-összehasonlítás