Vissza
Környezeti terméktanácsadó

A steril helyiségekbe való szék-program

Minőségi előnyök - ezt nyújtja steril helyiségekbe való szék-programunk:

Az ESD munkaszékek kialakításakor mintaadó az EN 100 015/1 (ill. a jövőben az IEC 1340-5-1) szabvány.

A munkaszékek ezen szabvány szerinti vizsgálatának biztosítania kell, hogy ez a munkaeszköz alkalmas olyan termek felszerelésére, melyekben elektromosan veszélyeztetett építőelemeket dolgoznak fel.

A steril helyiségekbe való szék-program 666

Az EN 100 015-1 szabvány követelménye

(A) A háttámla és ülőfelület felületi ellenállása a 104 Ω - 109 Ω-ig terjedő területen legyen. A mért felszíni ellenállás a bimos-termékeknél kb. 106 Ω.

(B) A háttámla és ülőfelület levezetési ellenállása a talajelektródába a 7,5 x 105 Ω-től 1012 Ω területen legyen. A mért levezetési ellenállás a bimos-termékeknél kb. 106 Ω.

Lezárt kárpit

A kárpitok kifelé le vannak zárva, hogy a kárpitok megterhelésénél fellépő fújóhatást elkerüljük. Az elektromosan vezetőképes, fekete műbőr huzatanyag csúszásgátló, és sima felületű öltözék esetén is védelmet és szilárd állást biztosít.

Elektromos vezetőképesség

Sterilszobában használt székeink nagymértékben elektromosan vezetőképesek és megbízható védelmet nyújtanak az elektrosztatikus feltöltődés ellen.

EN 100 015-01 szerinti vizsgával

A keletkező töltések, melyek a nagyon érzékeny elemek megsemmisítéséhez vezetnek, biztonságos módon a talajba vezetődnek.

Top termékeink ebből az útmutatóból
Relevancia szerint
Modell száma: 11