Vissza
Üzemi terméktanácsadó

„Clip-step” – csúszásmentes lépcsőborítás

Biztonságos lépés és állás a létrán – a megoldás neve clip-step, a csúszásmentes lépcsőborítás a lépcsőfokos létrákhoz.

A csúszásmentes lépcsőfokok bordázott műanyagból vagy korundszórásos műanyag profilból készülnek, ami mindig biztosítja a lépcsőfokos állólétrákra való biztonságos fellépést és a rajtuk való kényelmes állást.

A „clip-step” rátét révén a csúszásmentesség jelentősen fokozódik. Ez további segítség cégük biztonságtechnikai mérnökének a hatályos irányelvek és előírások betartásához.

Az adott igénynek megfelelően kétféle borítású változat között választhat:

Clip-step lépcsőborítás

A bordázott műanyagból készült clip-step borítás teljes felületével hajszálpontosan illeszkedik a lépcsőfokra. Ez a borítás gondoskodik az optimális csúszásgátló hatásról, valamint arról, hogy lépcsőfokos létráinkra Ön biztonságosan léphessen, és azokon kényelmesen állhasson.

Clip-step R13 lépcsőborítás

Az új clip-step R13 tanúsítvánnyal rendelkező, csúszásgátló borítás lépcsőfokos létráinkra.

A korundszórásos műanyag profilból készült borítás eleget tesz az R13-as kategória előírásainak, és a kategórián belül V6-os kiszorító hatású besorolást kapott. A clip-step R13 különösen a nedves vagy olajos munkakörnyezetekben fokozottan elősegíti a biztonságos munkavégzést.

„Clip-step” – csúszásmentes lépcsőborítás wt$

Ábra: Lépcsőfokos állólétra clip-step rátéttel

A „clip-step” rátét hozzájárul a DIN EN 131-2 szabvány előírásainak teljesítéséhez. Ebben alapvetően az a követelmény, hogy a fém vagy műanyag lépcsőket, fokokat és dobogókat a felhasználás területén csúszásgátló módon kell kialakítani.

A kétoldalas kivitelű modelleknél a clip-step rátétet a legfelső járható fokig (DIN EN 131 szabvány szerint) felszerelik. A leírt csúszásgátló tulajdonságok mellett ez kiegészítőleg a létra megfelelő használatának szemrevételezéses ellenőrzésére is szolgál.

A kiválasztott létra modelleket clip-step rátéttel utólag is fel lehet szerelni. Kérjük, érdeklődjön, ha ehhez további információt szeretne kapni. 

Top termékeink ebből az útmutatóból
Relevancia szerint
Modell száma: 120
Top kategóriáink ebből az útmutatóból