Vissza
Szállítási terméktanácsadó

E-Cargo PRO teherkerékpár

A jövő szállítóeszközei között a teherkerékpárok vitathatatlanul trendet teremtenek. Bár biztosan nem olyan klasszul, mint Dennis Hopper a Szelíd motorosokban, viszont korunk életérzését pontosan úgy festik le, mint ez az 1969-es film. Ráadásul megmutatják nekünk, hogyan legyünk holnap is e-mobilok.

Teherkerékpár

Egyre több cég és üzem fedezi fel mostanában a szállító- és teherkerékpárokat. Az okok egyértelműek: kedvező beszerzés, alacsonyabb karbantartási és parkolási költségek, kevesebb parkolóhely, jobb egészségtámogatás köszönhetően annak, hogy több a mozgás a munkahelyen, valamint pozitívabb szén-dioxid-egyensúly. És… a kerékpározás szórakoztató.

Mindezt olvasván vágjunk is akkor bele – megmutatjuk Önnek az SGS és TÜV tanúsítvánnyal rendelkező 2021-es „E-CARGO Easy Rider“ modellünket.

Egy erős háromkerekű

Szállítódobozzal.
E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Akár 80 kg terhelés

Egy igazi málhás szamár, amely könnyedén és biztonságosan szállít anyagokat, gépeket és más árukat. A nagy teljesítményű, hátsó keréken lévő motor, pontosabban a kerékagyba épített motor, segít az elindulásban és akár 25 km/h sebességet biztosít a haladásnál. Ez akkor különösen kényelmes, ha a terhelés megközelíti a 80 kg-ot.

Ráadásul az ilyen közvetlenül futó motorok megnövelik az energia-visszanyerés (rekuperáció) arányát és ezzel kímélik a mechanikus fékeket.

E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Nagy, zárt szállítódoboz

A 300 liter űrtartalmú doboz a kerékpár elülső részén helyezkedik el, a két kerék között. Az elektromos támogatásnak köszönhetően a kerékpár a ládában lévő súllyal is könnyen mozgatható.

E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Alacsony átlépési magasság

A felszállás és leszállás különösen kényelmes a mélyen ejtett váznak köszönhetően. A modell nagysága unisex, 157 – 198 cm közötti személyeknek megfelelő.

0% E-mission. 100% E-mobility. 1000% E-motion.

E-Cargo PRO teherkerékpár wt$

Nézze meg az E-Cargo PRO teherkerékpárral kapcsolatos információkat a webshopon, és rendelje meg most.

Guruljunk tovább – e-mobilitással feltöltve

E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Még jobb stabilitás három keréken

A három kerekes kialakításnak köszönhetően az E-Cargo egyhelyben és kanyarokban is kiegyensúlyozott és stabil marad. A 3 keréken gyerekjáték a biztonságos és egyszerű parkolás, valamint a jármű leállítása.

E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Akkumulátor: lítium-ion technológia

Teherkerékpárunk akkumulátorának kapacitása 374 Wh, ezzel általában 40 – 60 km távolsággal számolhat. Az akkumulátor a csomagtartó alatt van elhelyezve, amely többek között lehetővé teszi a kényelmes felszállást, és optikailag is nagyszerűen illeszkedik a formatervezésbe.

E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Rendkívül stabil küllők

A küllők masszív kialakítása a teherkerékpárok egyik legfontosabb feltétele, mivel nagyobb súlyt is meg kell tudniuk tartani.

E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Kiváló minőségű rögzítőfék

A rögzítőfék megakadályozza az elgurulást, amely a teherkerékpárok esetében feltétlenül szükséges: ez ráadásul a teljes tömeget biztosítja, így a kerékpárt akár lejtőn is le lehet állítani.

E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Még valami, ami le fogja nyűgözni

Hosszú élettartamú Schwalbe abroncsok, Weinmann felnik, Shimano Nexus 7 fokozatú láncos váltó. ABUS keretzár és magasságban állítható kormány. A gázrugós kormánycsillapítók biztosítják a kiváló közlekedési kényelmet. És… az E-Cargo PRO teherkerékpár még SGS és TÜV tanúsítványokkal is rendelkezik.

E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Megengedett összsúly

A megengedett összsúlynál a szállítókerékpár, a vezető és a szállított áruk súlyát is figyelembe kell venni.

Aki szeretne, akár már most nyeregbe pattanhat.

Mi a jó mellékhatás?

A teherkerékpárok nagy visszatérése támogatja a városi mobilitást és az egészségünket is: a teherkerékpárral közlekedők el tudják kerülni a lehetséges forgalmi dugókat – a buszokra és villamosokra az érvényben lévő távolságtartási szabályok miatt nem szállhatnak fel túl sokan – és csökkentik a fertőződés kockázatát. Jogosítvány nélkül is lehet vele közlekedni és néhány országban ezt még támogatják is.

Céges kerékpárokkal és teherkerékpárokkal optimalizálhatja a környezeti mérleget, a munkatársakat több mozgásra ösztönözheti, és javíthatja az üzemi logisztikát teljesen kibocsátás nélkül. Ezek a kerékpárok ideálisak az üzemi területen való használatra, kisebb futárfeladatokhoz vagy iparosok számára a könnyebb anyagok szállításánál.

Érdekli Önt a téma?

Olvasson itt tovább.

Összeállítottunk Önnek egy információs anyagot, valamint tanácsot is szívesen adunk azzal kapcsolatban, termékeink közül melyik lehet Önnek a legmegfelelőbb.

E-Cargo PRO teherkerékpár wt$

Eljött a tehermentesítés ideje

Legyen szó teherkerékpárról, elektromos teherkerékpárról vagy elektromos scooterről, a klasszikus kerékpárok már régóta nagyobb, modernebb és mindenek előtt egyértelműen erősebb versenytársakkal néznek szembe.

E-Cargo PRO teherkerékpár ler

Teherkerékpárok üzemi bevetésen

A mobilitás jövőjét már nem csak az autók jelentik. A teherkerékpárok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, valamint a privát és üzleti területeken is komoly alternatívát jelentenek a tárgyak A-ból B-be való szállítása során.

Hallott már a KK Laborról?

A KAISER+KRAFT új innovációs laborja, ahol olyan dolgok születnek, amelyek segítenek nekünk az előrehaladásban. Itt ötleteken és termékeken, projekteken és innovációkon dolgozunk. Mivel mi nem csak jól, hanem mindig jobban akarjuk csinálni. A megoldásainknak végül nemcsak tökéletesen kell működniük, szórakoztatónak is kell lenniük. Csak így válhatnak valami olyanná, amire Ön mindig is vágyott.

E-Cargo PRO teherkerékpár mg$

Vigyázz, kész, rajt!

Stabil, gyors, fordulékony, kétkerekű vagy háromkerekű? E-Cargo kerékpár vagy sem? Üzemi területre vagy kisebb futárfeladatokra? Sokféle lehetőség van, amellyel meglovagolhatja a jövőt. Válasszuk ki együtt Önnek a legjobbat.

Top kategóriáink ebből az útmutatóból