Vissza
Szállítási terméktanácsadó

E-Cargo PRO teherkerékpár

A jövő szállítóeszközei között a teherkerékpárok vitathatatlanul trendet teremtenek. Bár biztosan nem olyan klasszul, mint Dennis Hopper a Szelíd motorosokban, viszont korunk életérzését pontosan úgy festik le, mint ez az 1969-es film. Ráadásul megmutatják nekünk, hogyan legyünk holnap is e-mobilok.

Teherkerékpár

Egyre több cég és üzem fedezi fel mostanában a szállító- és teherkerékpárokat. Az okok egyértelműek: kedvező beszerzés, alacsonyabb karbantartási és parkolási költségek, kevesebb parkolóhely, jobb egészségtámogatás köszönhetően annak, hogy több a mozgás a munkahelyen, valamint pozitívabb szén-dioxid-egyensúly. És… a kerékpározás szórakoztató.

Mindezt olvasván vágjunk is akkor bele – megmutatjuk Önnek az SGS és TÜV tanúsítvánnyal rendelkező 2021-es „E-CARGO Easy Rider“ modellünket.

Egy erős háromkerekű

Szállítódobozzal.
E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Akár 80 kg terhelés

Egy igazi málhás szamár, amely könnyedén és biztonságosan szállít anyagokat, gépeket és más árukat. A nagy teljesítményű, hátsó keréken lévő motor, pontosabban a kerékagyba épített motor, segít az elindulásban és akár 25 km/h sebességet biztosít a haladásnál. Ez akkor különösen kényelmes, ha a terhelés megközelíti a 80 kg-ot.

Ráadásul az ilyen közvetlenül futó motorok megnövelik az energia-visszanyerés (rekuperáció) arányát és ezzel kímélik a mechanikus fékeket.

E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Nagy, zárt szállítódoboz

A 300 liter űrtartalmú doboz a kerékpár elülső részén helyezkedik el, a két kerék között. Az elektromos támogatásnak köszönhetően a kerékpár a ládában lévő súllyal is könnyen mozgatható.

E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Alacsony átlépési magasság

A felszállás és leszállás különösen kényelmes a mélyen ejtett váznak köszönhetően. A modell nagysága unisex, 157 – 198 cm közötti személyeknek megfelelő.

0% E-mission. 100% E-mobility. 1000% E-motion.

E-Cargo PRO teherkerékpár wt$

Nézze meg az E-Cargo PRO teherkerékpárral kapcsolatos információkat a webshopon, és rendelje meg most.

Guruljunk tovább – e-mobilitással feltöltve

E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Még jobb stabilitás három keréken

A három kerekes kialakításnak köszönhetően az E-Cargo egyhelyben és kanyarokban is kiegyensúlyozott és stabil marad. A 3 keréken gyerekjáték a biztonságos és egyszerű parkolás, valamint a jármű leállítása.

E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Akkumulátor: lítium-ion technológia

Teherkerékpárunk akkumulátorának kapacitása 374 Wh, ezzel általában 40 – 60 km távolsággal számolhat. Az akkumulátor a csomagtartó alatt van elhelyezve, amely többek között lehetővé teszi a kényelmes felszállást, és optikailag is nagyszerűen illeszkedik a formatervezésbe.

E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Rendkívül stabil küllők

A küllők masszív kialakítása a teherkerékpárok egyik legfontosabb feltétele, mivel nagyobb súlyt is meg kell tudniuk tartani.

E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Kiváló minőségű rögzítőfék

A rögzítőfék megakadályozza az elgurulást, amely a teherkerékpárok esetében feltétlenül szükséges: ez ráadásul a teljes tömeget biztosítja, így a kerékpárt akár lejtőn is le lehet állítani.

E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Még valami, ami le fogja nyűgözni

Hosszú élettartamú Schwalbe abroncsok, Weinmann felnik, Shimano Nexus 7 fokozatú láncos váltó. ABUS keretzár és magasságban állítható kormány. A gázrugós kormánycsillapítók biztosítják a kiváló közlekedési kényelmet. És… az E-Cargo PRO teherkerékpár még SGS és TÜV tanúsítványokkal is rendelkezik.

E-Cargo PRO teherkerékpár pha

Megengedett összsúly

A megengedett összsúlynál a szállítókerékpár, a vezető és a szállított áruk súlyát is figyelembe kell venni.

Aki szeretne, akár már most nyeregbe pattanhat.

Mi a jó mellékhatás?

A teherkerékpárok nagy visszatérése támogatja a városi mobilitást és az egészségünket is: a teherkerékpárral közlekedők el tudják kerülni a lehetséges forgalmi dugókat – a buszokra és villamosokra az érvényben lévő távolságtartási szabályok miatt nem szállhatnak fel túl sokan – és csökkentik a fertőződés kockázatát. Jogosítvány nélkül is lehet vele közlekedni és néhány országban ezt még támogatják is.

Céges kerékpárokkal és teherkerékpárokkal optimalizálhatja a környezeti mérleget, a munkatársakat több mozgásra ösztönözheti, és javíthatja az üzemi logisztikát teljesen kibocsátás nélkül. Ezek a kerékpárok ideálisak az üzemi területen való használatra, kisebb futárfeladatokhoz vagy iparosok számára a könnyebb anyagok szállításánál.

Érdekli Önt a téma?

Olvasson itt tovább.

Összeállítottunk Önnek egy információs anyagot, valamint tanácsot is szívesen adunk azzal kapcsolatban, termékeink közül melyik lehet Önnek a legmegfelelőbb.

E-Cargo PRO teherkerékpár wt$

Eljött a tehermentesítés ideje

Legyen szó teherkerékpárról, elektromos teherkerékpárról vagy elektromos scooterről, a klasszikus kerékpárok már régóta nagyobb, modernebb és mindenek előtt egyértelműen erősebb versenytársakkal néznek szembe.

E-Cargo PRO teherkerékpár ler

Teherkerékpárok üzemi bevetésen

A mobilitás jövőjét már nem csak az autók jelentik. A teherkerékpárok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, valamint a privát és üzleti területeken is komoly alternatívát jelentenek a tárgyak A-ból B-be való szállítása során.

E-Cargo PRO teherkerékpár mg$

Vigyázz, kész, rajt!

Stabil, gyors, fordulékony, kétkerekű vagy háromkerekű? E-Cargo kerékpár vagy sem? Üzemi területre vagy kisebb futárfeladatokra? Sokféle lehetőség van, amellyel meglovagolhatja a jövőt. Válasszuk ki együtt Önnek a legjobbat.

Top kategóriáink ebből az útmutatóból