Vissza
Üzemi terméktanácsadó

Szakértőink ajánlásával

A helyes tervezéshez a következő információk nagyon hasznosak:

Connect-modulok megtalálhatók:

Szakértőink ajánlásával wt$
  • 1 x alapmodulként
  • 1 x bővítő modulként
  • alapmodul 800 mm
  • bővítő modul 760 mm
  • 800 mm + 760 mm = 1560 mm
  • több mint 80 különböző bővítő elem

Az alapmodulok jobb és bal oldalán perforált profilok vannak, melyekre ráhelyezhetők a bővítő elemek (pl. rakodópolcok, tálcák, munkalapok stb.). Ezek az alaplécre szerszám nélkül ráakaszthatók (lásd lent). A bővítő elemeket 50 mm-es távolságban gond nélkül fel lehet akasztani a kívánt magasságban, és speciális ANKE biztosítócsipeszekkel lehet őket biztosítani a véletlen kiakasztás ellen.

Profilok vannak

Szakértőink ajánlásával wt$

A bővítő modulok egyik oldalán perforált profillécek vannak (lásd fent), a másik oldalán pedig összekötő pöckök, melyekkel a bővítő modult az alapmodulhoz lehet csatlakoztatni.

Összekötő pöckök

Szakértőink ajánlásával wt$

Az alapmodulok jobb és bal oldalán perforált profilok vannak, melyekre ráhelyezhetők a bővítő elemek (pl. rakodópolcok, tálcák, munkalapok stb.). Ezek az alaplécre szerszám nélkül ráakaszthatók. A bővítő elemeket 50 mm-es távolságban gond nélkül fel lehet akasztani a kívánt magasságban, és speciális ANKE biztosítócsipeszekkel lehet őket biztosítani a véletlen kiakasztás ellen.

Ezáltal az alapmodult tetszőleges számú bővítő modullal lehet egy sorba kapcsolni. Így stabil ipari válaszfal jön létre, mely tagolja a teret és ezenkívül is számos előnyt kínál, mint azt a következő alkalmazási példák is mutatják.

Szakértőink ajánlásával wt$
Szakértőink ajánlásával wt$
Szakértőink ajánlásával wt$

Biztonságos állás: A lapos ovális csőlábakkal biztosan áll. Az alapmodult alapkivitelben két lapos ovális csőlábbal, a bővítő modult egy lapos ovális csőlábbal szállítjuk. A Connect-modulokat ezekre a lábakra középen szerelik fel (v. ö. M láb). Szintező csavarok segítségével a Connect-modulokat horizontálisan tudjuk beállítani. Alkalmazástól függően más lábmodellek is rendelhetők:

  • M láb középre szerelt
  • F láb mobil
  • E láb egy oldalra szerelve
  • B láb talajba csavarozható
Szakértőink ajánlásával wt$

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a biztonságos állás érdekében a bővítő elemek ne nyúljanak túl a lábakon. 450 mm mély rakodópolcok csak egyoldalas kialakítású lábbal kombinálhatók. A beakasztható munkalapok (500 mm mély) a talajtól számítva a munkalap felső pereméig max. 1100 mm-es magasságba akaszthatók.

Szakértőink ajánlásával wt$

90°-os sarokkombinációk

ANKE Connect segítségével 90°-os sarokkombinációkkal munkasarkok is építhetők. Egy sarok-kombináció 2 falmodulból áll, melyek 90°-os sarokösszekötő vasalattal vannak összekapcsolva. A sarkot az elülső és a hátsó oldalon takarólapok zárják le. Az így keletkező üreget pl. kábelelvezetőként használhatjuk. Takarólapokba konnektorok, hálózati csatlakozók stb. integrálhatók.

Szakértőink ajánlásával wt$

Az A sarokkombináció 2 alapmodulból áll, melyek 90°-os szögben vannak felállítva. Bővítő modulok mindkét oldalára ráhelyezhetők. A B sarokkombináció egy alapmodulból és egy bővítő modulból áll. Ez a sarokkombináció ráhelyezhető egy már meglévő Connect-modulsorra, mivel ennek a sarokkombinációnak a bővítő modulja egyik oldalán összekötő pöckökkel van ellátva (lásd bővítő modulok leírása).

Szakértőink ajánlásával wt$