Vissza
Környezeti terméktanácsadó

Tisztítókendők papírminőségének leírása

Minden használathoz a megfelelő kendőt:

Újrahasznosítható-minőség:

Ezek a kendők enyhén szennyezett területek feltörlésére, kis mennyiségű víz és olaj eltávolítására, valamint kéz és szerszámok letörlésére alkalmasak.

Hibrid-minőség:

A törlőkendő egy réteg papírkendőből (Tissue) és egy réteg TAD-minőségű kendőből áll. Használható szennyezett felszínek, főleg nedves felületek letörléséhez, szerszámok és gépalkatrészek tisztításához, valamint olajok, zsírok eltávolításához a kezekről és gépekről.

TAD-minőség: (Through air drying)

Itt 2 réteg papírkendő (Tissue) van összekapcsolva a rostvonalaknál eltolva. Az egyes rétegeket különleges eljárással légszárítják és feldúsítják. Ezáltal a kendő nagyon jól ellenáll a szakításnak, felszívja a nedvességet és ezért különösen alkalmas nedves felületekhez. A TAD-minőségű kendők felhasználási területei megegyeznek a hibrid-kendőkéivel. Ugyanakkor különös szakítószilárdságuk és vízfelvevő képességük miatt azoknál lényegesen értékesebbek.

Flíz-minőség:

Ezeknél a kendőknél az egyes anyagszálak vannak bedolgozva a kendőbe. Ezáltal valamennyi kendő közül ez rendelkezik a legjobb tisztítási teljesítménnyel. A flíz-minőség pl. fémforgácsok felvételére is alkalmas, rendkívül szakítószilárdságú és nedvszívó. Többször használható.

Top termékeink ebből az útmutatóból
Relevancia szerint
Modell száma: 1
Top kategóriáink ebből az útmutatóból