Vissza
Tanácsadó

Elektromosan állítható magasságú íróasztal Upliner 2.0

Upliner – Az Íróasztal

Aki már dolgozott egy olyan állítható magasságú íróasztalnál, mint az UPLINER, többet nem lesz hajlandó máshogy dolgozni. Az UPLINER-modellek kitűnnek ülés-állás dinamikájukkal és legmodernebb formájukkal: az íróasztal tökéletesen illeszkedik a magasságához, emellett lehetővé teszi, hogy ülve és állva is dolgozzon, sőt akár tetszés szerint váltson a két pozíció között. Az „UPLINER-hatás” nagyon hamar érződik: kipihentnek, egészségesebbnek érzi majd magát, és több energiája lesz. Hosszú távon pedig a teljesítménye is nő. Az időtlenül elegáns íróasztal azt is bizonyítja, hogy az ergonómia nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a jó kinézetről. Tapasztalja meg, hogyan képes az UPLINER megváltoztatni a munkáját.

Új mércék az egészséges munkavégzésért

Miért van szükség ergonomikus íróasztalra? Ha lehetőség van arra, hogy egy nap többször váltson az ülő és álló tevékenységek között, érezhetően megkímélheti hátát, izomzatát és ízületeit. Az UPLINER segíthet az akut panaszok enyhítésében, és segítségével megelőzhetők a jellegzetes „irodai egészségi gondok” is, mint a hátfájás, illetve a szív- és érrendszeri megbetegedések. A rendszeres mozgás munka közben javítja a tartást, serkenti a vérkeringést és növeli a kalóriaégetést. Akinek pedig nincsenek fájdalmai és kiegyensúlyozott, az jobban is tud koncentrálni. Az ülő-álló íróasztal hasznára válik a munkatársaknak és a vállalatnak is, mivel az egészséges munkatársak elégedettebbek és hatékonyabbak.

A funkcionalitás találkozik a stílussal

Az íróasztal az Ön mindennapi társa. Így a kifogástalan funkcionalitás elengedhetetlen, az elegáns formatervezés pedig jó kis extra. Az UPLINER kiváló minőségű kidolgozásával és egyszerű időtálló megjelenésével ötvözi a kettőt. De hogyan működik az UPLINER, és milyen kivitelek érhetők el?

Mindegyik modell közös tulajdonsága a funkcionalitás elve: az asztallap magassága gyorsan és fokozatmentesen a kívánt ülő és álló pozícióba igazítható – modelltől függően manuálisan hajtókarral vagy elektromosan a beépített motorok révén.

Emellett minden UPLINER íróasztal erős anyagokból készül és stabil szerkezet jellemzi. A keret és a lábváz acélból készült, és együttes teherbírásuk max. 150 kg. Az elektromosan meghajtott modellek esetén az emelési sebesség 29 mm/s és 40 mm/s között van. A motor fokozatos indítása és leállítása rázkódásmentes magasságállítást tesz lehetővé és véd a gyors elhasználódás ellen.

A forma – téglalap alakú, kerek vagy sarokíróasztal –, a méret és a szín is választható, hogy az asztalt lehető legjobban az irodájához illeszthesse. Az asztallap választható bükk-dekor és világosszürke színben – diszkrét árnyalatok, amelyek kellemes vizuális nyugalmat sugároznak.

A következő generáció: UPLINER 2.0

Az elektromosan állítható UPLINER továbbfejlesztett változata – az UPLINER 2.0 – további olyan extrákkal van felszerelve, amelyek még kényelmesebbé teszik a kezelését. Az elektromos magasságállítást kiegészítettük memóriafunkcióval. Négy memóriagombbal négy egyéni beállítás menthető el és bármikor módosítható. Az íróasztala magassága gombnyomásra átállítható! Ezen kívül a 2.0-ás verzió ütközésvédelemmel is rendelkezik. Ez a funkció automatikusan megállítja a mozgást, amikor az asztallap akadályba ütközik.

Az alapkivitelben beépített kábeltálca lehajtható, így munkahelye mindig rendezett lehet. A színeknél is van újdonság: ez az asztallap választható juhar-dekor, mogyoró-dekor és fehér színben.

Elektromosan állítható magasságú íróasztal Upliner 2.0 wt$

Tanúsított alapanyagok, felelős beszerzés

Elektromosan állítható magasságú íróasztal Upliner 2.0 wt$

Az irodabútorok esetén a legfontosabb a funkció, a minőség és a formatervezés, de a felhasznált alapanyagok eredete is fontos szerepet játszik. Az UPLINER-modellek az FSC-tanúsítvánnyal rendelkező irodabútorok közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a felhasznált faanyag fenntartható erdőgazdálkodásból származik.

FSC-tanúsítvánnyal rendelkező termékek vásárlásával ezzel egyidejűleg a felelős erdőgazdálkodás mellett teszi le a voksát.

Találja meg most az Ön saját UPLINER- vagy UPLINER 2.0-modelljét! A VARIETY irodabútor-sorozat kiegészítő bútorai tökéletesen kombinálhatók az UPLINER-modellekkel. Kínálatunkban természetesen további íróasztalok is megtalálhatók.

További szolgáltatásokra van szüksége? Képzett személyzetünk szívesen ad tanácsot Önnek. Az „all inclusive” csomagot az összeszerelési szolgáltatással szerezheti meg.

Top kategóriáink ebből az útmutatóból