+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Modell
Tulajdonság
Szín
Szélesség
Sorozat
Mélység
Magasságállítási tartomány
 

Állítható magasságú íróasztalok

Az állítható magasságú álló íróasztalok éppen azt nyújtják, amit sokan nem kedvelnek a mindennapi életben. A folyamatos felállást, majd leülést. Hiába tud az ember idegeire menni idővel, az egészség szempontjából ugyanakkor nagyon is előnyös. Fedezze fel a felállás–leülés–felállás–leülés előnyeit. Az elektromosan állítható magasságú íróasztalok és az UPLINER-modellek előnyeivel kapcsolatban további információkat itt talál.
46 termék található
| | |
46 termék található

Az állítható magasságú íróasztalok mozgásba lendítik a munkahelyi mindennapokat!Aki okosan szeretne dolgozik, beszerez egy álló íróasztalt. Az üzemorvosok azt javasolják, hogy az irodai mindennapok során gyakran váltsunk az ülő és az álló pozíció között. Ez nemcsak a vérkeringésre van jótékony hatással, hanem a hosszadalmas ülés okozta jellemző panaszok is elkerülhetők vele. Aki pedig tényleg okosan szeretne dolgozni, állítható magasságú íróasztal mellett dönt. Ezekkel ugyanis játszi könnyedséggel teremthető meg az ergonómia.Milyen előnyökkel rendelkeznek az állítható magasságú íróasztalok az egészség szempontjából?Az UPLINER 2.0 elektromosan állítható magasságú íróasztal kiválóan megmutatja, hogyan teremthető meg az ergonómia a modern vállalati környezetben:  • Az egyedi magasságok révén a munkahely tökéletesen igazodik a munkatárshoz – különösen hasonlóképpen állítható irodai székekkel együtt.

  • A memória funkció tárolja az üléshez és az álláshoz optimális beállítást – és ezzel megkönnyíti az átállítást, ha több munkatárs is dolgozik egy íróasztalnál.

  • A gombnyomásra történő állíthatóság révén erőkifejtés nélkül, néhány másodperc alatt elvégezhető a beállítás.


Mivel az UPLINER sorozattal ennyire egyszerűen optimalizálható a munkahely, a munkatársak is szívesebben használják ki az ülő-álló asztal lehetőségeit. Ez pedig megint csak hatalmas előnyökkel jár az egészség szempontjából:  • Ha az asztal és a szék beállítása optimális, az ideális ülő testtartás a 90 fokos szögben tartott lábakkal és karokkal tehermentesíti a gerincoszlopot

  • Az egyszerűen váltogatható pozíció támogatja a vérellátást, és ezzel javítja a vérkeringést

  • Az e-mailek vagy a prezentációk állás közben történő létrehozása a lényegre tereli a koncentrációt, és mozgásba hozza a testet


Ergonómia állítható magasságú íróasztalokkal a KAISER+KRAFT kínálatából – kifizetődő befektetés!Ha UPLINER 2.0 kínálatunkkal és a munkahely berendezését célzó más termékinkkel teremti meg az ergonómiát a munkahelyen, közép- és hosszú távon kifizetődő befektetés mellett dönt: csökkennek a betegszabadságok, nő a koncentráció, optimálissá válnak a munkafolyamatok, és a munkatársak fluktuációja sem jelent többet gondot. Röviden: egy ergonomikus vállalat sikeresebb – minden résztvevő számára.Nagyon fontos tehát, hogy még alaposabban áttekintse ergonómiával kapcsolatos tanácsadónkat, hogy biztosan a megfelelő termékeket rendelje meg. Kérdések esetén pedig forduljon hozzánk bármikor, szívesen adunk Önnek tanácsot.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás