+36 (23) 513 823 

Irodabútor sorozatok

Az üzleti siker most már az alapfelszereltség része: itt felfedezheti intelligens berendezési ötleteinket irodája számára.
BASE
A BASE irodai bútorsorozatok megfelelő felszereltséget nyújtanak az irodahelyiségekhez. A BASE-re építhet!
 • Minőség korrekt árakon
 • Alapfelszerelés a komplett irodaberendezéshez
 • Gyorsan és közvetlenül Önnél
VARIETY
A VARIETY sokszínű termékválaszték és sokoldalú alkalmazási lehetőség egyben. A VARIETY irodabútor sorozatok megfelelnek az egyéni igényeknek és a különlegesen funkcionális követelményeknek is.
 • Márkás minőség jóhírű gyártóktól
 • Sokoldalúan kombinálható és bővíthető
 • Igény szerint egyedi kivitelek is rendelhetők
CONTACT
Nagyítás kattintással
Dekor
Tökéletesen felszerelve a CONTACT Call-Centerrel – A Contact ...
NICOLA
Nagyítás kattintással
Dekor
A fenntarthatóság és hosszú élettartam a NICOLA-nál ...
RENATUS
Nagyítás kattintással
Dekor
Könnyű bővíthetőség a RENATUS-szal – A Renatus az irodai ...
UPLINER
Nagyítás kattintással
Dekor
Állítható magasságú íróasztal – az UPLINER-rel rugalmas ...
VIOLA
Nagyítás kattintással
Dekor
Hátfal és feltehető pultelem a VIOLA sorozattal – A Viola ...
UPLINER 2.0
Nagyítás kattintással
Dekor
Műszakilag optimalizált UPLINER 2.0 – Az UPLINER 2.0 modellt ...
LENA
Nagyítás kattintással
Dekor
Rendezkedjen be a Lenával saját kívánsága szerint. – A Lena ...
STATUS
Nagyítás kattintással
Dekor
Rugalmas és kiváló minőségű: a Status irodabútor-sorozat az office akktiv ...
TINO
Nagyítás kattintással
Dekor
Munkavégzés jó érzéssel.  – Mi sem egyszerűbb, ha mindig minden ...
SELECT
Válogasson a SELECT irodabútor-sorozatokból. A rendszerezett munkafolyamatokat szereti? Akkor rendezze be az irodáját a megfelelő irodai bútorrendszerrel.
 • Kiváló minőségű, tetszetős formatervezésű bútorrendszerek
 • Átfogó termékválaszték
 • Bővítő elemek, kombinációk és egyedi kivitelek is lehetségesek

Irodabútor-sorozatok a tökéletesen berendezett munkahelyértA felmérésekből két dolog derül ki: ha a munkakörnyezetben az ember jól érzi magát, az növeli a teljesítményt – a legtöbb ember nem elégedett irodája berendezésével. Hogyan lehet megoldani ezt a dilemmát? A KAISER+KRAFT irodabútor-sorozatainál minden összeillik, és olyan környezetről gondoskodnak, amely kiváló munkavégzést tesz lehetővé.Az egyszerűtől a luxusváltozatig – komplett ajánlatok bármilyen igényreMindenkinek más az elképzelése az ideális munkahelyről. Míg egyesek az egyszerű megoldásokat kedvelik, addig mások a kiváló minőségű rendszerbútorokra és egyedi gyártmányokra voksolnak. Nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Annak érdekében pedig, hogy a keresés egyszerűbb legyen, három kategóriába soroltuk irodabútor-sorozatainkat:


 • Base: az olyan sorozatok, mint a Vera vagy a Clearline tökéletes alapberendezést biztosítanak bármely irodába, mindezt ráadásul számos funkcionalitással méltányos áron.

 • Variety: ebben az esetben a név a lényeg. Neves gyártók bútormárkái és olyan kiemelt termékek szerepelnek itt, mint az UPLINER 2.0 sorozat állítható magasságú íróasztalai, amelyek kényelmet és kellemes érzést biztosítanak a munka során.

 • Selected: ízléses formatervezésű rendszerbútorok várják olyan sorozatokkal, mint az Anny.


Az irodabútor-sorozatok előnyei: bármelyik termék mellett döntsön is, biztos lehet benne, hogy az egyes irodabútorok garantáltan összeillenek optikailag és funkcionális szempontból is.Sorozatainkat rugalmasan állíthatja összeA saját munkahely berendezésénél nem árt egy kis szabadság. A KAISER+KRAFT irodabútor-sorozatainál sincs minden teljesen meghatározva. Ha több irodai széket kombinálna, nem szeretne irodai polcos szekrényeket, az íróasztalt állópulttal egészítené ki, vagy teljesen egy görgős konténerre helyezné, lehetősége van rá. Az adott sorozaton belül teljesen a saját igényeire alakíthatja az irodáját. A vállalat irodabútorokról szóló áttekintésünk segítséget nyújthat ebben Önnek. A megfelelő irodai anyagokat is megtalálja nálunk. Olyan előnyöket kínálunk mellé, mint a gyors szállítás és a 30 napos visszavásárlási garancia.Fontos, hogy a munkahely berendezésénél vegye figyelembe az előírásokat, például a munkatársak számára rendelkezésre álló helyre és a képernyő magasságára vonatkozókat. Ha szeretné, szívesen levesszük a válláról a terhet. CAD tervezési szolgálatunk ingyenesen megtervezi 3D-s vizualizálással a vállalati helyiségeket az Ön számára. Így a legapróbb részletekig minden összeillhet.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás