Irodai szekrények

Egy halom itt, egy halom ott. Balra egy rakás akta, jobbra egy köteg dokumentum… Aki ebben a káoszban keres valamilyen fontos információt, az jól tudja: eltarthat egy ideig. Aggodalomra azonban semmi ok: iratszekrényeinkkel az irodai rend most új értelmet nyer. Könyvelés, szerződések, számlák… Itt mindennek megvan a maga helye. Áttekinthetőség mindenekfelett!

A Irodai szekrények kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: mauser, C+P, EUROKRAFTpro, BISLEY, Wolf, EUROKRAFTbasic.

Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
  • Nem fenntartható (283)
  • Fenntarthatóság (75)
Legkeresettebb
Modell száma: 358

Iratszekrények: teremtsen rendet a papírkáoszban!Aki úgy gondolja, ma már minden digitálisan történik, nézzen csak körbe egy tipikus irodában. A fontos iratok, a levelezés és társaik továbbra is a papírra tartoznak. Annak érdekében pedig, hogy ne legyen ebből áttekinthetetlen káosz, a KAISER+KRAFT kínálatában funkcionális, biztonságos és stílusos iratszekrényeket talál. Mégis melyik modell való melyik környezetbe? Itt megtudhatja.Hogyan választhatom ki a megfelelő iratszekrényt?Az irodabútoroknak nemcsak rendteremtő funkciója van, hanem vészhelyzetben még a helyrehozhatatlan adatvesztéstől is megvédhetik. A kínálatunkban megtalálható tűzbiztos iratrendező szekrények megfelelő tárolóhelyet biztosítanak a legfontosabb dokumentumai és adathordozói számára. Szükség szerint megfelelő zárakat és kulcsokat is beszerezhet hozzájuk.Ezenkívül számos szekrényt is kínálunk a legkülönfélébb munkahelyi környezetekhez. Az adminisztratív terület irodái és a reprezentatív irodák számára ideális megoldást jelentenek a különböző irattárolási lehetőségeket kínáló irodabútor-sorozataink.Művezető irodákba, valamint munkasarkokba, műhelyekbe vagy olyan helyiségekbe, mint a laborok vagy a steril helyiségek masszívabb és higiénikusabb megoldás kell. Erre a célra nálunk acél iratszekrényeket talál különböző vastagságokban, kivitelekben és biztonsági osztályokban.Iratszekrények bármekkora rendelkezésre álló helyre a KAISER+KRAFT kínálatábanGondolkozott már azon, mekkora lehet a „kiterjedése'' egy iratrendező szekrénynek? Az irodaberendezés területén a rendelkezésre álló hely fontos szerepet játszik, elsősorban a munkatársak egészsége szempontjából.A szabályozások megfelelő szabad teret írnak elő munkahelyenként és munkatársanként. Ez sokszor a klasszikus szárnyasajtós szekrényekkel a minimálisra csökken. Tolóajtókkal vagy redőnyös szerkényekkel ez nem történik meg, ugyanis még a legkisebb helyen is megfelelően felszerelhető velük a munkahely.Természetesen széles választékunk az irodafelszerelések és az irodaszerek tekintetében is tartalmaz minden fontos terméket. A rendteremtő rendszerektől kezdve az iratszekrényekhez való irodai anyagokon át egészen az iratmegsemmisítőkig a KAISER+KRAFT kínálatában minden szükséges eszközt megtalál ahhoz, hogy ne kerekedhessen Önön felül a papírkáosz. Ha kérdése merülne fel, forduljon bármikor ügyfélszolgálatunkhoz.