+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Szélesség
Mélység
Magasság
Lap formája
Funkciók
Alak
 

Konferenciaasztalok

A KAISER+KRAFT konferenciaasztalok letisztult kialakítása hozzájárul ahhoz, hogy Ön tiszta fejjel gondolkodhasson. Hiszen itt fontos döntések születnek, számok elemzése és következő lépések megtervezése zajlik. Tiszta fejjel tudja, mit kell most tennie: vásároljon!
74 termék található
| | |
74 termék található

Konferenciaasztalok – üdvözöljük a vállalat középpontjában!Akár ceruzákat gyárt, akár jövőbe mutató elektronika felfedezésén ügyködik: a vállalatra vonatkozó legfontosabb döntések a konferenciaasztalnál születnek meg. A KAISER+KRAFT kínálatában a legkiválóbb felszereléseket találja a vállalat középpontja számára, amelyek mind gondoskodnak arról, hogy a munkatársak mindenkor tökéletesen dolgozhassanak, kommunikálhassanak és hozhassanak döntéseket.Hogyan kereshetem meg a megfelelő konferenciaasztalokat?A csapatmunka minden ágazatban és vállalati területen jelen van, ezért a konferenciahelyiség jelentősége is változott. Már nemcsak hivatalos beszélgetésekre ülnek itt össze a munkatársak, hanem workshopokat is tartanak, hogy új stratégiákat dolgozzanak ki, vagy megbeszéljék az üzleti taktikákat.Ehhez először is hely szükséges a konferenciaasztalon, másodszor pedig hely kell a prezentációkhoz és az előadásokhoz. Ezért fontos, hogy megtalálja az arany középutat a konferenciaasztal asztallapjának mérete tekintetében:Elegendő ülőhelyre van szükség úgy, hogy minden résztvevő könyöke kényelmesen elférjen, és gondolni kell a helyiség szabad felületeire is, ahol a prezentációk és a videók bemutathatók – úgy, hogy mindenki számára a saját helyéről jól láthatók legyenek. Ha szüksége van még egy kis segítségre, tekintse meg az előadásokkal kapcsolatos tippjeinket, valamint a prezentációkról szóló tanácsadó oldalunkat.Magától értetődő, hogy a konferenciabútorok mindig reprezentatív funkciót is betöltenek. A reprezentativitást ugyanakkor elsősorban átgondolt megjelenéssel és kiváló minőségű anyagokkal érdemes megvalósítani. A túlméretes asztalok, amelyek még fontos megbeszéléseken sem telnek meg, rossz üzenetet közvetítenek, önmagunk túlértékelését jelzik, valamint kellemetlenül „szellős'' hatást keltenek.A méret ülőhelyek szerinti kiválasztásánál nem a feltételezett résztvevőszám szerint, hanem a fontosabb, rendszeres megbeszéléseken részt vevők tényleges száma szerint érdemes kalkulálni. Egy kis szellős térrel felfelé irányban.Konferenciaasztalok a KAISER+KRAFT kínálatában: mindent egy kézbőlA KAISER+KRAFT kínálatában az office akktiv és más válogatott gyártók kiváló minőségű konferenciaasztalait találja. Természetesen optikailag és funkcionálisan megfelelő rakásolható és konferenciaszékek széles választékát is kínáljuk. És ahogy minden termékünknél, ha nem tud dönteni, vagy további kérdései lennének a kínálatunkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bármikor.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás