+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Méret
Párásítási teljesítmény
Tisztítási teljesítmény
 

Légtisztítók, légmosók

Szmog az irodában? Nem kell így lennie: Esélyt sem adjon a száraz, elhasználódott levegőnek! Légtisztítóval felléphet az egészségügyi kockázat ellen, és a szagokat is eltávolíthatja.
12 termék található
| | |
IDEAL - AP15 légtisztító
max. 15 m²-es helyiségmérethez
Nettó
115.000,- Ft
IDEAL - AP30 légtisztító
max. 30 m²-es helyiségmérethez
Nettó
135.000,- Ft
IDEAL - AP45 légtisztító
max. 45 m²-es helyiségmérethez
Nettó
170.000,- Ft
IDEAL - AW40 légmosó
max. 40 m²-es helyiségmérethez
Nettó
150.000,- Ft
IDEAL - AIR COMBI CLEAN ACC55
max. 55 m²-es helyiségmérethez
Nettó
230.000,- Ft
Új
Légtisztító
tisztítási teljesítmény 3000 m³/óra
Ár érdeklődésre
Új
Mobil légpárátlanító
légtömegáram 580 m³/óra
Ár érdeklődésre
Új
Mobil légpárátlanító
légtömegáram 1000 m³/óra
Ár érdeklődésre
Légpárátlanító
légszárítási teljesítmény 40 l/24 ó
Ár érdeklődésre
Légpárátlanító
légszárítási teljesítmény 80 l/24 ó
Ár érdeklődésre
Légpárátlanító
légszárítási teljesítmény 100 l/24 ó
Ár érdeklődésre
Légpárátlanító
légszárítási teljesítmény 120 l/24 ó
Ár érdeklődésre
12 termék található

Fellélegezve a KAISER+KRAFT légtisztítóivalA környezetvédőkben, a dokkmunkásokban és az erdészekben egy dolog közös: sokat dolgoznak a friss levegőn. Többségünk azonban az életének 90%-át zárt terekben tölti, és ott bizony kevésbé friss a levegő – kivéve, ha a KAISER+KRAFT valamelyik légtisztítóját használja. Ez arról gondoskodik, hogy a munkatársai fellélegezhessenek anélkül, hogy kockáztatnák egészségüket, vagy épp csökkenne a koncentrációjuk.Milyen előnyei vannak a légtisztítóknak?Elsősorban az olyan helyiségekben, ahol többen is vannak, hamar elfogy a levegő. Legyen szó akár kipufogógázokról és pollenekről odakint, vagy vírusokról, baktériumokról és vegyi gőzökről, általában a nap felében olyan keveréket lélegzünk be, amelyben ilyen anyagok rejtőzködnek. Emiatt hosszú távon megnő a súlyos betegségek kockázata, rövid távon pedig a rossz levegő ahhoz vezet, hogy fáradtnak, gyengének és kedvetlennek érezzük magunkat. Az allergiások emellett még tüsszögéstől, duzzadt szemektől és további tünetektől is szenvedhetnek.Légtisztítókkal még a zárt térben is friss levegőt teremthet a munkatársainak. Ez a következőket jelenti:  • Nagyobb teljesítőképesség

  • Kevesebb probléma allergia miatt

  • Következményes betegségek kisebb kockázata

  • Tisztább felületek a levegő alacsonyabb szennyeződéstartalma révén


Miért jobb egy légtisztító a szellőztetésnél?Amikor az elhasznált levegőt frissre szeretnénk cserélni, általában kinyitjuk az ablakot. Ennek azonban az a hátránya, hogy bár friss levegő érkezik be, magával hozza kintről a kipufogógázokat, a polleneket és más káros anyagokat.A légmosók nem cserélik ki a levegőt, hanem megtisztítják azt különböző szűrőrendszerekkel. Általában rendelkeznek egy durva szennyeződésrészecskékhez való szűrővel, egy kisebb részecskékhez való HEPA-szűrővel és egy aktívszén-szűrővel, amely a rossz szagok megszüntetéséért felelős. A levegő beszívásához a készülék ventilátorral rendelkezik. A légmosó vízszűrővel dolgozik. Az előnye, hogy a készülék kiegészítőleg légpárásítóként is funkcionál, amellyel megelőzhető kánikulában a száraz levegő kialakulása a helyiségben. A légtisztítók ugyanakkor hatékonyabban tudják kiszűrni a kisebb részecskéket, és alkalmasabbak allergiások számára.Hogyan találhatja meg a megfelelő készüléket?A KAISER+KRAFT kínálatában az IDEAL légtisztítói találhatók meg különböző szűrőrendszerekkel, valamint kisebb irodákba és 50 m²-nél nagyobb helyiségekbe való kivitelekben. Azt, hogy a készülék milyen gyorsan tisztítja meg a levegőt egy helyiségben, a CADR-érték (Clean Air Delivery Rate) adja meg. Egyszerű tisztítással és karbantartással növelhető a komfort.Amit még mindenképpen szem előtt kell tartani, az a hangerő. Minél csekélyebb a zaj, annál kellemesebb a működő gép mellett a munkavégzés.Mit ajánlunk még Önnek?Az egészség az első a magánéletben és a munkában egyaránt. A KAISER+KRAFT számos terméket kínál az ergonomikus és kellemes munkavégzéshez. Emellett webáruházunkban irodai gépeket is talál az iratmegsemmisítőktől kezdve egészen a laminálókészülékekig. Inspirálódjon nálunk, hogy olyan munkakörnyezetet teremthessen, amelyben a munkatársai folyamatosan jól érezhetik magukat.

Termék-összehasonlítás