+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Kerékátmérő
Kerékminőség
Rögzítési méretek
Rögzítési mód
Teherbírás
 

Bútorgörgők

Kicserélne egy rossz kereket, vagy egyszerűen kiváló minőségű bútorszállító görgőket keres? Gratulálunk, itt jó helyen jár. Böngéssze át legkülönbözőbb bútorszállító görgőket felsorakoztató kínálatunkat, és válassza ki a megfelelő modellt.
4 termék található
| | |
Proroll - Székgörgő
M 10 x 15 menetes csappal, krómozott, cs. e. 5 db
Nettó
12.200,- Ft -tól
Proroll - Székgörgő
M 10 x 15 menetes csappal, fekete, cs. e. 5 db
Nettó
4.670,- Ft -tól
Proroll - Székgörgő
rögzítőgyűrűs csappal, fekete, cs. e. 5 db
Nettó
4.670,- Ft -tól
Proroll - Székgörgő
rögzítőgyűrűs csappal, krómozott, cs. e. 5 db
Nettó
12.200,- Ft -tól
4 termék található
Bútorszállító alvázak
A bútorszállító alvázak bármely fixen álló irodai tárgyból mobil alternatívát képesek teremteni. A görgővel felszerelt irodabútorok akkor igazán hasznosak, ha a dokumentumokkal gyakran kell előadásokra vagy megbeszélésekre menni. A webáruházunkban található kerekekkel és görgőkkel asztalokat, számítógépes kocsikat, guruló kisszekrényeket és irodai székeket tehet mobillá. A tönkrement kerekek gyorsan lecserélhetők, de maga az első felszerelés is könnyedén megoldható. Az irodai székek minden irodában és számos más üzlethelyiségben is szokásos berendezési tárgyaknak számítanak. Szinte mindegyik irodai szék görgőkkel van felszerelve. Így rugalmas és zavartalan munkavégzést tesznek lehetővé. Számos munkaterületen egy vagy több széles irodai asztal, szekrény és állvány található, amelyek gyakori használatnak vannak kitéve. Irodai forgószékek nélkül a folyamatos fel-felállás nem lenne lehetséges. A székekre szerelt kerekek és görgők jelentősen megkönnyítik a munkavégzést. A bútorszállító alvázak és a székgörgők különböző anyagokból készült változatokban és különböző feltételekhez megfelelő kivitelekben rendelhetők. A legfőbb kritérium a székgörgők és a bútorszállító alvázak kiválasztásánál a helyiség padlójának típusa, amelyben a bútordarabot használja. Puha padlókhoz, például szőnyegpadlóhoz kemény bútorszállító alváz szükséges. Kemény padlókhoz ezzel szemben puha anyagokból készült irodaiszék-görgők használatosak. Bizonyos esetekben érdemes lehet arra is ügyelni, hogy a székgörgők és a bútorszállító alvázak antisztatikusak legyenek. Napjainkban már ez sem okoz problémát. Webáruházunkban olyan bútorszállító alvázakat talál, amelyek teljesítik mindezeket a kritériumokat.

Egyedi bútorszállító alvázak
Online kínálatunkban a székgörgők és a bútorszállító alvázak különböző kivitelei találhatók meg. A megfelelők görgők kiválasztásának adott kritériumok mentén kell történnie. Kezdetnek ki kell választani a megfelelő rögzítési módot. A bútorszállító alvázak rendelhetők menettel, illetve csappal és szorítógyűrűvel. A második választási lehetőség a görgők anyagában rejlik. A döntést a padló típusa szerint kell meghozni. A harmadik szempont a kinézet. Az irodai székhez vagy bútorhoz választhat fekete, egyszerű poliamid görgőket vagy elegáns hatású krómozott, horganyöntésű görgőket. Természetesen mindegyik modell biztonsági ellenőrzéssel van ellátva, és a német DIN-szabványok szerint készült.
Termék-összehasonlítás