+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Anyag
Kerékátmérő
Kerékszélesség
Szerkezet
Teherbírás 4 km/óra sebességnél
 

Kerekek

Minden abroncs egyforma? Épp ellenkezőleg: poliamid kerekek, poliuretán kerekek vagy tömörgumi kerekek, acéllemez felnik, poliamid felnik vagy műanyag felnik − ezen az oldalon garantáltan megtalálja éppen azt a kereket, amelyet keres. Ha pedig bizonytalan, egyszerűen hívjon fel minket, szívesen segítünk meghozni a döntését!
34 termék található
| | |
Nettó
6.100,- Ft -tól
Nettó
4.990,- Ft -tól
Nettó
3.350,- Ft -tól
Nettó
10.200,- Ft -tól
TENTE - Fehér poliamid kerék
precíziós golyóscsapágy
Nettó
4.320,- Ft -tól
Proroll - PU kerék alumínium felnin
kerék-Ø x szélesség 100 x 40 mm
Nettó
6.630,- Ft
Proroll - PU kerék alumínium felnin
kerék-Ø x szélesség 125 x 40 mm
Nettó
9.630,- Ft
Proroll - PU kerék alumínium felnin
kerék-Ø x szélesség 160 x 50 mm
Nettó
14.000,- Ft
Proroll - PU kerék alumínium felnin
kerék-Ø x szélesség 200 x 50 mm
Nettó
16.000,- Ft
Nettó
1.670,- Ft -tól
Tömörgumi kerék
görgőscsapágyazás
Nettó
1.550,- Ft -tól
Nettó
4.160,- Ft -tól
Nettó
10.700,- Ft -tól
Nettó
11.800,- Ft -tól
Nettó
1.430,- Ft -tól
Nettó
1.050,- Ft -tól
Nettó
5.970,- Ft -tól
Nettó
2.160,- Ft -tól
Nettó
4.540,- Ft -tól
Nettó
9.530,- Ft -tól
Wicke - Poliamid kerék
megerősített ház
Nettó
3.460,- Ft -tól
Poliamid kerék
golyóscsapágy
Nettó
8.610,- Ft -tól
Nettó
18.000,- Ft -tól
Poliamid kerék
siklócsapágy
Nettó
1.000,- Ft -tól
Nettó
6.830,- Ft -tól
Nettó
1.950,- Ft -tól
Nettó
9.920,- Ft -tól
Szürkeöntvény kerék
görgőscsapágy
Nettó
9.320,- Ft -tól
Nettó
1.780,- Ft -tól
Nettó
670,- Ft -tól
Nettó
8.640,- Ft -tól
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Kerekek
34 termék található

A görgőket nem kell újra feltalálni, de fejleszteni lehetAmikor a vállalatnál valamit szállítani kell, kerekek nélkül nem megy. Az emberiség eme fontos felfedezését nem kell újra feltalálni. Kínálatunk azonban megmutatja, hogy a megfelelő részletekkel még nagyobb lendületet vihet a vállalati munkafolyamatokba.Kerekek vagy görgők: mi a különbség?A kerekek és a görgők között a különbség a szerkezetben rejlik: a görgő egy kerékből és egy házból álló szerkezet meghatározott rögzítési móddal. A kerekeket közvetlenül egy tengelyre szereljük.A kerekek és a görgők úgy vannak kialakítva, hogy az emelőkocsikkal és más szállítóeszközökkel és kocsikkal való szállítást különösen egyszerűvé, kényelmessé és biztonságossá tegyék. Ehhez bizonyos terheket el kell bírniuk, valamint igazodniuk kell a padlóburkolathoz és a munkakörnyezethez.Ezt a kerekek négy fontos tényező együttműködésével érik el: • Abroncsok/bevonat megfelelő anyagból adott padlókhoz és munkakörnyezetekhez

 • Felnik adott anyagból a teherbírás/terhelhetőség optimalizálásához

 • Átmérő, kerékszélesség stb. az adott szállítóeszköznek megfelelően

 • Golyós-, görgős- vagy siklócsapágyazás kivitele és minősége


A tényezők kombinációjától függően a kínálatunkban megtalálható kerekek és görgők egy vagy több előnnyel rendelkeznek, amelyeket piktogramokkal jelzünk. A fontos tulajdonságok az alábbiak: • Csekély gördülési ellenállás

 • Nem hagynak nyomot, kopásmentesen használhatók szinte minden padlón

 • Csekély anyagkopás

 • Nagy teherbírás kis gördülési ellenállás mellett


A padlótípusokkal és a kerekek speciális alkalmasságával kapcsolatban mindig talál részleteket a termékoldalon.Milyen anyagok jöhetnek szóba a vállalatnál használni kívánt kerekeknél?Kerekeink és görgőink anyagai meghatározzák a futástulajdonságot és a kényelmet: • A tömör gumi az egyik legnépszerűbb kerékanyag, mivel könnyen gördül, csendes, viszonylag rugalmas, és az ára is kedvező. Ellenálló képessége azonban korlátozott. A kétkomponensű tömörgumi kerekeknél ez nem így van, ezek finomabban gördülnek, ugyanakkor csekélyebb gördülési ellenállás jellemző rájuk.

 • A poliamid vagy nylon abroncsok és felnik akkor jönnek szóba, ha különösen ütésálló, vegyszerálló és kopásálló anyagra van szükség. A teherbírásuk még kis átmérőnél is rendkívül nagy, és a kerék ellenáll a nagy hőmérséklet-ingadozásoknak.

 • A kopásálló poliuretán abroncsok kiváló megoldást jelentenek érzékeny padlóknál. A PU kiviteltől függően hőmérsékletálló és vegyszerálló. Emellett könnyedén és csendes gördül.

 • Zord körülmények között szürkeöntvény kerekek jelentik az első választást, mivel szinte nem igényelnek karbantartást, és rendkívül masszívak. Ezeknél a kerekeknél ugyanakkor nem jellemző a padlóvédelem vagy a csendes futás.


A kerekekről és görgőkről szóló vásárlási tanácsadónk további részleteket tartalmaz a termékkiválasztással kapcsolatban.Bármelyik munkatárs kicserélheti a kerekeket?Ha egy szállítóeszköz vagy egy kocsi esetében nincs kifejezetten erre vonatkozó biztonsági előírás, bármelyik munkatárs cserélheti a kerekeket. A termékek fel- és leszerelése magától értetődő. Fontos azonban, hogy a kerekek cseréje utáni első használat előtt a készülék működőképességét ellenőrizni kell.Ha kérdései vannak a kínálattal kapcsolatban, vagy az alapvető választéktól eltérő kivitelekre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás