+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Abroncsprofil
Anyag
Kerékátmérő
Szerkezet
Teherbírás 4 km/óra sebességnél
 

Légtömlős abroncsok

A légtömlős abroncsok az alkalmazkodás mesterei, még nagyobb padló-egyenetlenségek sem okoznak számukra fejtörést. A kiváló lökésgátlónak és a csekély gördülési ellenállásnak köszönhetően ideálisak nehéz áruk rossz talajon történő szállításához. Ó igen, légtömlős abroncsaink emellett a padlót is kímélik.
6 termék található
| | |
Légtömlős abroncs acéllemez felnin
kerék-Ø x -szélesség 210 x 65 mm
Nettó
14.700,- Ft -tól
Légtömlős abroncs acéllemez felnin
kerék-Ø x -szélesség 260 x 85 mm, bordás abroncsprofil
Nettó
25.500,- Ft -tól
Légtömlős abroncs acéllemez felnin
kerék-Ø x -szélesség 260 x 85 mm, blokkos abroncsprofil
Nettó
22.200,- Ft -tól
Légtömlős abroncs acéllemez felnin
kerék-Ø x -szélesség 200 x 50 mm
Nettó
12.600,- Ft -tól
Légtömlős abroncs
kerék 1 részes acéllemez felnivel
Nettó
11.800,- Ft -tól
Légtömlős abroncs
kerék 1 részes acéllemez mélyágyas felnivel
Nettó
22.900,- Ft -tól
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Légtömlős abroncsok
6 termék található
Légtömlős abroncsok – tökéletes irányíthatóság szállítás közben
A légtömlős abroncsok professzionális megoldást nyújtanak a nehéz áruk szállításához. A levegővel megtöltött abroncsok kiegyenlítik a padló zavaró egyenetlenségeit, így zökkenőmentes szállítási folyamatot tesznek lehetővé. Különösen a rossz minőségű padlók esetén hasznosak a légtömlős abroncsok, ugyanis azzal, hogy igazodnak a padlóhoz, csekély gördülési ellenállás jellemzi őket. Ezen kívül a levegővel megtöltött abroncsok optimális lengéscsillapításról is gondoskodnak. Emellett a kerekek a légpárnák révén még rendkívül padlókímélőek is. A légtömlős abroncsok esetében a levegő nyomás alatt található egy tömlőben, ennek révén szállítható a jármű, illetve a súly. A légnyomás közvetlenül befolyásolja az abroncsok teherbírását. A csökkenő légnyomással romlik ez a tulajdonság, ami ahhoz vezet, hogy a szállítóeszköz rosszabbul fut, és kisebb terhet képes elvinni. Ezért javasoljuk, hogy az abroncsok légnyomását rendszeresen ellenőrizze, és szükség esetén fújjon utána levegőt.

Abroncsok vállalata igényeinek megfelelően
A KAISER+KRAFT kínálatában bármely igényre megtalálhatja a megfelelő légtömlős abroncsokat. Segítségükkel a sérült készülékeket gyorsan újra használhatóvá teheti, így nem kell termeléskieséssel számolnia. A kerekek acéllemez felnire vannak szerelve, és fényesre horganyzottak. A kettős golyóscsapágy gondoskodik arról, hogy a kerekek könnyedén gördüljenek, és a szállítókocsi egyszerűen irányítható legyen. A tengelyhez és a kerékrögzítéshez kizárólag kiváló minőségű anyagokat használunk, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak az abroncsoknak. Emellett választhat bordás abroncsprofil és blokkprofil közül. A méretek 200 x 50 mm-től (kerékátmérő x szélesség) 260 x 85 mm-ig terjednek. A légtömlős abroncsok beltéren és kültéren is használhatók. Igény esetén rendelhetők más kerékagyfuratok, poliamid siklócsapágy, különböző kerékméretek műanyag felnivel és további abroncsok is. Forduljon hozzánk bizalommal, különböző kapcsolatfelvételi lehetőségek álnak rendelkezésére. Ha pedig a légtömlős abroncsok az Ön számára nem megfelelők, egyszerűen nézzen körbe a kerekek és görgők kategóriában, itt biztosan megtalálja, amit keres.
Termék-összehasonlítás