+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Alak
Anyag
Átmérő
Felhasználás helye
Hőmérsékletállóság
Magasság
Max. megfigyelési távolság
Min. megfigyelési távolság
Súly
Szélesség
Terméktípus
 

Forgalmi tükrök, biztonsági tükrök

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem… Ma már azonban nem a legszebbre, hanem a legmegfelelőbbre vonatkozik a kérdés. Forgalmi tükreink a megfelelő ponton elhelyezve jobb áttekinthetőséget és fokozottabb biztonságot biztosítanak. Munkaterületre vagy gyártócsarnokba, közlekedési útvonalakon, behajtóknál vagy aluljárókban ajánljuk.
40 termék található
| | |
Kedvező ár
Panorámatükör
90° látószög
Nettó
24.100,- Ft -tól
Nettó
350.000,- Ft -tól
Akrilüveg forgalmi tükör
polisztirol keret, téglalap alakú
Nettó
100.000,- Ft -tól
Nettó
96.000,- Ft -tól
Nettó
390.000,- Ft -tól
ICE FREE külső tükör
nemesacél, párásodás- / jegesedésmentes
Nettó
545.000,- Ft -tól
Nettó
80.100,- Ft -tól
Nettó
45.100,- Ft -tól
Nettó
45.100,- Ft -tól
Univerzális tükör
négyszög alakú
Nettó
41.600,- Ft -tól
Nettó
52.100,- Ft -tól
Ipari tükör
négyszög alakú
Nettó
52.100,- Ft -tól
Nettó
150.000,- Ft -tól
Panorámatükör
180° látószög
Nettó
45.500,- Ft -tól
Panorámatükör
látószög 360°
Nettó
68.200,- Ft -tól
EUROKRAFT - Megfigyelő tükör
ütésálló akrilüvegből
Nettó
45.400,- Ft
Nettó
38.900,- Ft -tól
Forgalmi tükör
tükör biztonsági üvegből, keret műanyagból, piros fényvisszaveréssel
Nettó
125.000,- Ft -tól
Forgalmi tükör
krómnikkel-acélból, rozsdamentes
Nettó
135.000,- Ft -tól
Forgalmi tükör biztonsági üvegből
keret nélkül, piros/fehér fényvisszaverő tükörszegéllyel
Nettó
91.800,- Ft -tól
Új
Nettó
31.000,- Ft -tól
Új
Nettó
63.700,- Ft -tól
Megfigyelő tükör
sárga-fekete figyelmeztető festésű keret
Nettó
85.300,- Ft -tól
Új
Nettó
105.000,- Ft -tól
Új
Közlekedési tükör tartóval
ma x szé 450 x 600 mm
Nettó
110.000,- Ft -tól
Új
Közlekedési tükör tartóval
ma x szé 600 x 800 mm
Nettó
135.000,- Ft -tól
Új
ICE FREE közlekedési tükör
ma x szé 450 x 600 mm
Nettó
240.000,- Ft -tól
Új
ICE FREE közlekedési tükör
ma x szé 600 x 800 mm
Nettó
275.000,- Ft -tól
Új
Nettó
275.000,- Ft -tól
Új
Nettó
240.000,- Ft -tól
Nettó
46.500,- Ft -tól
Akrilüveg forgalmi tükör
polisztirol keret, kerek
Nettó
115.000,- Ft -tól
Akrilüveg forgalmi tükör
keret nélküli kivitel
Nettó
79.300,- Ft -tól
XXL méretű forgalmi tükör
akrilüvegből, szé x ma 1200 x 1000 mm
Nettó
385.000,- Ft
40 termék található

Forgalmi tükrök és biztonsági tükrök: azt látom, amit a másik is látSzabad az út, vagy ütközésveszély áll fenn? A nehezen belátható kihajtóknál vagy a nyüzsgő üzemi területeken ez nem mindig egyértelmű. Egészen addig, amíg nem jönnek a képbe a közlekedési tükrök, amelyek a szerencsejátékból egyértelmű helyzetet teremtenek – és nem csak a kültéri területeken.A közlekedési tükrök használatára vonatkoznak előírások?A törvények nem tűnnek egységesnek a tükrök üzemi biztonság (és üzemen túli biztonság) szempontjából való használatával kapcsolatban. Érdekes módon a tükrök nem tartoznak a közúti közlekedési szabályzatban meghatározott közlekedési táblák közé. Kivéve Ausztriában. Ez kár esetén, legkésőbb a biztosítóval folytatott tárgyalás során fontos lehet.A munkahelyekre vonatkozó műszaki szabályok (Technische Regeln für Arbeitsstätten, ASR) viszont kimondják, hogy a tükrök egyértelműen a biztonságos közlekedési utak felszereltségéhez tartoznak – és külön megemlítik a nehezen belátható kereszteződéseket vagy csomópontokat.Az ASR is egyértelművé teszi: a biztonsági tükrök önmagukban nem elegendők. Kiegészítő lezárásokra és jelölésekre van szükség mindenütt, ahol egy adott terület veszélyességére és balesetveszélyére kell felhívni a figyelmet.Milyen közlekedési tükrök vannak?Alapvetően biztosan felismeri a KAISER+KRAFT bevált forgalmi tükreit, legalábbis a keret tipikus, feltűnő piros-fehér biztonsági jelöléséről. Ennek kettős funkciója van: felkelti a figyelmet, és gondoskodik arról, hogy a tükröt látó személy tudatában legyen a veszélyes helynek. Ezenkívül ez a jelölés azt is mutatja, hogy csak egy tükörről van szó, amely a környezetet meghatározott módon mutatja. Ez a terméktől függően eltérő lehet:  • Különböző méretek és alakok eltérő méretű látható területet biztosítanak. Így meghatározhatja, mire kell a biztonsági tükörnek felhívnia a figyelmet, illetve melyik terület igényel fokozottabb odafigyelést. Fontos, hogy a lehető legnagyobb tükröt válassza, mivel egy nagyobb tükör támogatja a keletkező képet és a vizuális észlelést.


  • A különböző megfigyelési távolságok (a méret és az alak függvényében) meghatározzák a közlekedési tükör szerelési pontját és beállítását. Ezek az értékek csak irányértékek. Amennyiben a megfigyelési pont a megadott értékek felett van, biztosan lát valamit a tükörben, legfeljebb a keletkező kép kisebb.


Az univerzálisan, bel- és kültéri használatra egyaránt optimalizált közlekedési tükrök ezenkívül ütésálló és törésbiztos anyagból állnak, és a specifikus tartó révén az orkán erejű széllel szemben is biztosítottak (szélterhelésre hitelesítettek). Emellett télen sem vesztik el a funkcionalitásukat.Melyik tükrök alkalmasak télen is?A hagyományos tükörüvegnek esélye sincs az alacsony hőmérséklettel vagy a nagy hőmérséklet-ingadozásokkal szemben. Ezért a biztonsági és a közlekedési tükreinknél szóba sem jöhet. Törésbiztos akrilüveggel, nemesacéllal vagy Sekurit üveggel sokkal jobban jár. Ez önmagában még nem véd a párásodás vagy a jegesedés ellen, de számos tükrünk ezek ellen is védett: egyes modellek termoaktív anyagokkal vannak ellátva, más modellek pedig akár fűthetők is. Szívesen adunk tanácsot Önnek személyesen telefonon azzal kapcsolatban, melyik modell a megfelelő az Ön vállalata számára.

Milyen biztonsági tükrök vannak?A KAISER+KRAFT kínálatában a forgalmi tükrök mellett természetesen más termékek is helyet kapnak. Itt számos olyan modellt is talál, amelyek a legkülönfélébb helyzetekben és területeken képesek a láthatóság növelésére:  • Enyhén ívelt, kisebb ellenőrzőtükrök a szállítószalagok, a gépek vagy a zsilipek nagyobb áttekinthetősége érdekében

  • Nagyító hatású tükrök a gyártósorok ellenőrzéséhez

  • Mennyezetre vagy falra szerelhető panorámatükrök az üzem 360 fokos, teljes áttekinthetősége érdekében

  • Széles látószögű tükrök a torzításmentes sasszemű megfigyeléshez a legkülönbözőbb munkaterületeken

  • Enyhén ívelt, univerzális tükrök nagyobb felületekre

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás