+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Anyag
Bedobónyílás magassága
Bedobónyílás szélessége
Felület
Magasság
Mélység
Súly
Szélesség
Szín
Zárási mód
 

Levélládák

A levélládák értelméről és céljáról valószínűleg nem kell magyaráznunk. A méretről, az anyagról és a formatervezésről azonban már sokkal inkább. Milyen legyen az Ön új postaládája? Nemesacélból vagy acéllemezből készüljön? Ferde vagy egyenes legyen a teteje? Lekerített vagy inkább szögletes legyen? Nagy vagy standard méretre van szüksége? A lehetőségek száma végtelen. Nézzen körül, és válassza ki a kedvencét.
14 termék található
| | |
Nettó
29.900,- Ft
Nagyméretű levélláda
acéllemez, porszórásos bevonattal
Nettó
17.200,- Ft
Postaláda, szé x ma x mé 390 x 315 x 310 mm
acéllemez, porszórt bevonattal
Nettó
68.800,- Ft
Hagyományos levélládák
acéllemez, porszórásos bevonattal
Nettó
17.200,- Ft
Szállítódoboz
levélbedobó fedéllel
Nettó
285.000,- Ft
XXL méretű postaláda
szé x ma x mé 390 x 650 x 315 mm
Nettó
230.000,- Ft
Postaláda
újságtartó felül
Nettó
95.500,- Ft
Postaláda
újságtartó alul
Nettó
130.000,- Ft
Postaláda
DIN EN 13724 szabvány szerint
Nettó
23.800,- Ft
Postaláda
újságtartó hengerrel
Nettó
34.600,- Ft
Levélláda
felnyitható ferde tetővel, ma x szé x mé 360 x 360 x 100 mm
Nettó
18.900,- Ft -tól
Levélláda
egyenes tetővel, ma x szé x mé 320 x 360 x 100 mm
Nettó
17.200,- Ft -tól
Hagyományos levélládák
nemesacél kivitelben
Nettó
18.900,- Ft
14 termék található

Levélládák – biztos hely a postája számáraÖn pontosan tudja, hogy a levélládák nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy Ön gyorsan és biztonságosan megkaphassa a küldeményeit. Tudta azonban, hogy a levélládákra előírások is vonatkoznak, amelyek feladata a kézbesítők és a címzettek életének megkönnyítése? Gondolkozott már azon, hogyan egyszerűsítheti egy levélláda a postai logisztikát? Nézzük meg közelebbről!
A megfelelő időben a megfelelő címzettnél – mindez a levélládánál kezdődikHa vállalata kültéri területeire új levélláda beszerzésén gondolkozik, akkor a döntésben nem csak az anyagnak, a méretnek és a színnek kell szerepet játszania. Érdekesebb annak megfontolása, hogy nem éri-e meg többféle modellt rendelnie.Ennek az előnyei kézenfekvők: ha az egyes részlegekhez levélládákat állít fel, és honlapján ezeket az egyes részlegeket postai címként adja meg, akkor megtakarítja az időigényes válogatást és szétosztást. Ha a kézbesítőt beavatja a rendszerbe, akkor téves kézbesítés sem fordul elő. Ez különösen akkor sikerül jól, ha a részlegek levélládáihoz különböző színeket használnak. Az egységes megjelenésről az azonos alak gondoskodik. Milyen jó, hogy a KAISER+KRAFT webáruházában a modellek többnyire több színben kaphatók.Érdemes lehet továbbá, ha a levelekhez beszerzett standard modellek mellett nagy méretű, második rekesszel is ellátott változatokat is telepít a terjedelmes küldemények számára. Így a kézbesítőnek nem kell a küldeményeket begyömöszölnie a postaládába, nem megfelelő helyre lerakni vagy valahol leadni.
Vonatkoznak előírások a levélládákra és a postaládákra?Jó tudni: a DIN EN 13724, az ún. postaládaszabvány biztosítja, hogy a kereskedelmi forgalomban kapható szokásos postaládák hozzájáruljanak a kézbesítési logisztika zökkenőmentes folyamatához. Többek között a következő előírások érvényesek:  • C4 méretű boríték gyűrődés- és sérülésmentes befogadása

  • Nagyfokú időjárás és korrózió elleni védelem a kültéri használathoz (száraz küldemények esetén is)

  • Minimum 40 mm rakatolási magasság (vagyis sok hely a sok postának)

  • Betörés ellen masszív kialakítás


Ha további kérdései merülnek fel a KAISER+KRAFT kínálatában szereplő, kültéri területek felszerelésére szánt levélládákra vonatkozóan, akkor lépjen velünk kapcsolatba.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás