+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Szín
Szélesség
Szállítási terjedelem
Rögzítési mód
Magasság
Hossz
Anyag
 

Szalagok, lezárószalagok

Piros-fehér. Fekete-sárga. Nem a ketchup-majonéz párosításról beszélünk, és nem is egy focicsapat mezéről, hanem a jellemző színekben kapható szalagokról és lezárószalagokról. Segítségükkel megjelölheti, vagy le is zárhatja a veszélyes helyeket, így egyszerűen és feltűnő módszerrel tehet a nagyobb munkabiztonságért az üzemben és a raktárban.
50 termék található
| | |
50 termék található

Szalagok és lezárószalagok: ragasztással a nagyobb biztonságért!A veszélyes helyek ideiglenes megjelölésétől kezdve a gyártócsarnok és a raktár számára kialakított átfogó terelőrendszerig: a szalagok és a lezárószalagok megkönnyítik az Ön számára, hogy fokozza a biztonságot. Fáradságos szerelés nélkül, egyedileg jelölheti meg a területeket jelzőhatással, ami a nagyobb figyelemről gondoskodik. Megmutatjuk Önnek, hogyan járulhat hozzá ragasztással a nagyobb biztonsághoz.Lezáró szalag vagy oszlop: mikor melyik lezáróeszközt használjam?A nagyobb fokú

üzemi biztonságra

való törekvés során az első kérdés mindig a következő: mit szabad és mit nem szabad tenniük a munkatársaknak egy adott területen? Tartósan le szeretne zárni egy területet adott járművek vagy személyek számára, vagy a forgalmat szeretné elválasztani egymástól? Akkor terelőoszlopok és lezáróoszlopok, valamint további (masszív) lezárások jelentik a megfelelő döntést.Úgy szeretné kijelölni a mozgásra vagy munkára fenntartott területeket, hogy ne korlátozza alapvetően a forgalmat? Akkor a lezárószalagok jelentik a megoldást. Mivel nem tartalmaznak beépített elemeket vagy felépítményeket, nem foglalnak helyet, és egyedileg, igény szerint elhelyezhetők. Akkor is előnyösek, ha váratlan baleset történik, és a veszélyes területet néhány perc alatt le kell zárni – csak kifeszíti a szalagokat, és már kész is!A jellemző fekete-sárga színű öntapadó figyelmeztető szalagok tökéletes kiegészítést jelentenek a forgalomlassító küszöbökhöz vagy a kábelvezető padlóhidakhoz. Ezzel egyértelművé teheti, hogy a sofőröknek csökkenteniük kell a sebességet, és az akadályon lassan kell áthaladniuk.Ha a védő és a figyelmeztető elemek nem mondanak ellent egymásnak, kiegészítheti fix elemeit rugalmasabb figyelmeztető és lezárószalagokkal.Hol vásárolhatok lezárószalagot?A KAISER+KRAFT folyamatosan bővülő kínálattal rendelkezik a lezárások és jelölések területén. Méghozzá jó okból: ha ugyanis a termékeket észszerűen használja, nemcsak a balesetveszélyt csökkenti az üzemben, hanem (mintegy mellékesen) a zökkenőmentes folyamatokról is gondoskodik. Ezért szívesen segítünk Önnek ezekben a fontos kérdésekben, és tanácsokkal látjuk el személyesen, hogy megtalálhassa a figyelmeztető és biztonsági elemek optimális kombinációját.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás