+36 (23) 507 123 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Anyag
 

Kábelvezető padlóhidak

Megtalálhatók az építkezéseken, a koncerteken és az ipari területeken is: a kábelvezető padlóhidak, amelyek optimális védelmet biztosítanak a kábeleknek és a vezetékeknek. Mindegy, hogy tehergépjármű, villás targonca vagy talicska hajt át rajta, bármely alkalmazási területhez megtalálhatja a megfelelő kábelvezető padlóhidat.
15 termék található
| | |
Új
Nettó
6.170,- Ft -tól
Nettó
6.770,- Ft
Nettó
20.800,- Ft
Alumínium kábelvezető padlóhíd
h x szé x ma 2000 x 80 x 20 mm
Nettó
26.500,- Ft -tól
Új
Nettó
125.000,- Ft -tól
Új
Nettó
66.000,- Ft
Új
Műanyag kábelvezető padlóhíd
max. Ø 7,5 mm-es tömlőkhöz
Nettó
8.750,- Ft -tól
Új
Műanyag kábelvezető padlóhíd
max. Ø 10 mm-es tömlőkhöz
Nettó
12.300,- Ft -tól
Tömlő- és kábelvezető padlóhíd
max. 45 mm átmérőjű kábelekhez, sárga
Nettó
72.600,- Ft
Tömlő- és kábelvezető padlóhíd
max. 75 mm átmérőjű kábelekhez, fekete
Nettó
56.600,- Ft
PVC kábelvezető padlóhíd
h x szé x ma 1500 x 200 x 35 mm
Nettó
32.300,- Ft -tól
Alumínium kábelvezető padlóhíd
h x szé x ma 1500 x 80 x 20 mm
Nettó
20.200,- Ft -tól
15 termék található
Kábelvezető padlóhidak: a kábelek védelme, és védelem a kábelek ellen
A kábelvezető padlóhidak olyan profilok, amelyek lazán a padlón elhelyezve rendszerezik, befedik, rögzítik és vezetik a kábeleket. Gyakorlatilag egy kábelcsatorna kerül a földre a helyiségekben, például az irodákban, illetve a szabadban. A padlón a kábelcsatorna öntapadó, és rögzítése általában kétoldalas ragasztószalaggal történik. Kültéren a kábelcsatorna ráhajtható, és nehéz, időjárásálló anyagból készül. A földön rögzítetlenül fekvő kábelek esetén fennáll a rácsatlakoztatott készülékek károsodásának, illetve a vezetékeken történő megbotlás okozta baleseteknek a veszélye. Kábelvezető padlóhidak segítségével a vezetékek rögzíthetők, és így megvédhetők a rángatás, az összenyomás és a kopás okozta terhelésektől. A kábelvezető padlóhidak laposan és enyhén ferdén fekszenek a talajon, egyszerűen telepíthetők, és könnyedén észrevehetők. A kültérre szánt kábelcsatornák főként azokat a vezetékeket védik, amelyek például szabadtéri rendezvényeken és építkezéseken nagy igénybevételnek vannak kitéve. Ezek a termékek ezért gyakran kemény műanyagból, alumíniumból vagy gumiból készülnek. Szükség esetén merev szegmensek köthető össze egymás mellett. Ezek fémből vagy kemény PVC-ből készülnek. Léteznek olyan modellek is, amelyek csavaros vagy ragasztós kötéssel rögzíthetők a talajhoz, de rendelhetők rugalmas rendszerek is, amelyeket nem szükséges rögzíteni. A tömlő- és kábelvezető padlóhidak a nagy súly és megfelelő alak révén nem csúsznak. A tömlővezető padlóhidak hasonló célt szolgának, mint a kábelvezető padlóhidak.

Professzionális kábelvezető padlóhidak bel- és kültéri használatra
A KAISER+KRAFT kínálatában a Lezárás és jelölés kategóriában kiváló minőségű és nagy ellenálló képességű kábelvezető padlóhidak találhatók. Ezeket a termékeket magas hőmérséklet- és időjárás-állóság jellemez, és használhatók mind kültéren, mind beltéren. A KAISER+KRAFT kínálata alumíniumból és PVC-ből készült terhelhető kábelvezető padlóhidakat, valamint tömlővezető padlóhidakat is tartalmaz. Ezek a termékek ráadásul a tehergépjármű-forgalomra is alkalmasak. A tömlő- és kábelvezető padlóhidak rögzítése kültéri használat esetén nem szükséges, ezért átmeneti használatra is alkalmasak. A kábelvezető padlóhidak rendezvényeken és vásárokon gyorsan és könnyedén alkalmazhatók.
Termék-összehasonlítás