+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Anyag
 

Kábelvezető padlóhidak

Megtalálhatók az építkezéseken, a koncerteken és az ipari területeken is: a kábelvezető és a tömlővezető padlóhidak, amelyek optimális védelmet biztosítanak a kábeleknek és a vezetékeknek. Mindegy, hogy tehergépjármű, villás targonca vagy talicska hajt át rajta, bármely alkalmazási területhez megtalálhatja a megfelelő kábelvezető padlóhidat.
15 termék található
| | |
Nettó
6.840,- Ft
Nettó
21.000,- Ft
Alumínium kábelvezető padlóhíd
h x szé x ma 2000 x 80 x 20 mm
Nettó
26.800,- Ft -tól
Tömlő- és kábelvezető padlóhíd
max. 70 mm Ø-jű kábelekhez
Nettó
20.600,- Ft
Új
Nettó
125.000,- Ft -tól
Új
Kábelvezető padlóhíd
VARIO Toploader, fekete
Nettó
66.700,- Ft
Új
Műanyag kábelvezető padlóhíd
max. Ø 7,5 mm-es tömlőkhöz
Nettó
8.840,- Ft -tól
Új
Műanyag kábelvezető padlóhíd
max. Ø 10 mm-es kábelekhez
Nettó
12.400,- Ft -tól
Új
Nettó
6.230,- Ft -tól
Tömlő- és kábelvezető padlóhíd
max. 45 mm átmérőjű kábelekhez, sárga
Nettó
73.400,- Ft
PVC kábelvezető padlóhíd
h x szé x ma 1500 x 200 x 35 mm
Nettó
32.600,- Ft -tól
Alumínium kábelvezető padlóhíd
h x szé x ma 1500 x 80 x 20 mm
Nettó
20.400,- Ft -tól
15 termék található

Kábelvezető és tömlővezető padlóhíddal elkerülheti a botlásveszélytAmíg az áramot nem lehet a levegőben elvezetni, addig sajnos nélkülözhetetlenek a kábelek és a vezetékek a vállalatnál. Akkor van gond, ha keresztezik a közlekedési és gyalogutakat, ugyanis ebben az esetben jelentősen megnő a baleset- és botlásveszély. A megoldás: egyszerűen rejtse el a vezetékeket és a tömlőket kábelvezető padlóhidak alatt, amelyek nem csak a külterületet teszik több szempontból is biztonságosabbá.
A kábelvezető és a tömlővezető padlóhidak növelik az általános biztonságotNem is kell azzal foglalkoznia, milyen előírások vonatkoznak a kábelvezető padlóhidakra. Elég ha vet egy pillantást a vállalati területére: mely kábelek mely utakat keresztezik, és milyen szállítóeszközök vagy járművek haladnak át rajtuk? Átmeneti botlásveszélyt jelentenek a kábelek és a tömlők, vagy állandó a helyük?A KAISER+KRAFT kínálatát is ennek megfelelően alakítottuk ki: különböző változatokat talál bel- és kültérre, és választhat nagy teherbírású változatok – amelyeken járművek közlekednek –, valamint gyalogos utakat és irodapadlókat biztosító termékek között.Különösen a nagy forgalmú utak esetében látnak el a kábelvezető és a tömlővezető padlóhidak több funkciót is. Ha ugyanis jobban megfigyeljük, a jobb tájékozódást is segíthetik, és nagyobb üzembiztonságról is gondoskodhatnak a kábelek okozta balesetveszélyen túlmenően.
A kábelvezető és a tömlővezető padlóhidak nem csak védenekKülönösen hasznos lehet, ha a kültéri területeken a megfelelő kábelvezető padlóhidak segítségével a lezárás és jelölés kihívásával is megbirkózik. A kínálatunkban különböző ajánlott áthaladási sebességű kivitelek találhatók. Minden kábelvezető padlóhíd ugyanis a sebesség csökkentésére kényszeríti a sofőröket. Ez pedig nélkülözhetetlen a közlekedés biztonsága szempontjából.Ezenkívül a megfelelően jelölt kábelvezető padlóhíd szolgálhat akár egyfajta terelőrendszerként is, amely olyan más elemekkel együtt, mint például az ütközés- és élvédelem, valamint a figyelmeztető jelek és a korlátok különböző zónákra osztja fel a vállalati területet. Ezek további magyarázat nélkül is világossá teszik már a területre való bejutás előtt, merre szabad közlekedni – és merre nem.Szívesen állunk rendelkezésére személyes tanácsadással a kábelvezető és a tömlővezető padlóhidak, a lezárások és hasonlók témájában is.

Termék-összehasonlítás