+36 (23) 507 123 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Anyag
Hossz
Magasság
Mely max. irányadó sebességhez
Szélesség
Szín
Teherbírás
 

Közúti küszöbök

A forgalomlassító küszöbök révén minden útvonalon nagyobb biztonság érhető el: a forgalomlassító küszöbök megakadályozzák, hogy a sofőrök túl gyorsan közelítsék meg a főbb közlekedési pontokat, például a rakodóhelyeket, a kijáratokat vagy a gyalogos átkelőhelyeket.
12 termék található
| | |
Parkolóőr és terelőküszöb
hosszú, felállító nélkül, cs. e. 2 db
Nettó
33.300,- Ft
Parkolóőr és terelőküszöb
hosszú, felállítóval, cs. e. 2 db
Nettó
47.700,- Ft
Nettó
41.000,- Ft -tól
Parkolóőr és terelőküszöb
rövid, felállítóval, cs. e. 2 db
Nettó
23.100,- Ft
Nettó
650.000,- Ft
Közúti küszöb
max. 10 km/óra irányadó sebesség, h x szé 405 x 250 mm
Nettó
26.300,- Ft
Közúti küszöb
max. 20 km/óra irányadó sebesség, h x szé 340 x 250 mm
Nettó
23.200,- Ft
Forgalomlassító küszöb
h x szé x ma 5000 x 350 x 50 mm
Nettó
170.000,- Ft
Forgalomlassító küszöb
h x szé x ma 2500 x 350 x 50 mm
Nettó
83.700,- Ft
Új
Forgalomlassító küszöb, hordozható
csúszásmentes bevonat nélkül
Nettó
53.900,- Ft
Új
Nettó
78.300,- Ft
12 termék található
Fontos a biztonság érdekében: forgalomlassító küszöbök
A forgalomlassító küszöbök hatékony eszközök a forgalomszabályozáshoz és a sebességcsökkentéshez. Erre a célra pedig tartósan, de akár átmenetileg is alkalmazhatók. Terelőküszöbök és forgalomlassító küszöbök felszerelésével az üzem területén nagyobb biztonság valósítható meg. Ez különösen fontos az olyan veszélyes pontokon, mint például a rakodóhelyek, a kihajtók, a csomópontok vagy a gyalogátkelőhelyek. A KAISER+KRAFT kiváló minőségű termékei a Lezárás és jelölés kategóriában mind teljesítik ezt a célt, és így gondoskodnak a nagyobb biztonságról az üzem területén. Bel- és kültéren egyaránt a rendkívüli időjárás- és hőmérsékletállóságukkal emelkednek ki. Az útburkolati jelek és a terelőküszöbök biztosítják a veszélyes csomópontokat, illetve a gépjárműveket és a gyalogosokat a saját helyükre terelik. A forgalomlassító küszöbök csökkentik az átmentő forgalom sebességét, így pedig védik a nyilvános parkolókat városokban, iskoláknál és a vállalati területen is. A sebességkorlátozók pedig beváltan fegyelmezik a közlekedés résztvevőit.

Bevált minőség a vállalati terület biztonsága érdekében
A forgalomlassító küszöbök megakadályozzák a gyors haladást, ugyanakkor a járművekben nem tesznek kárt. A KAISER+KRAFT kínálatában megtalálhatók az Ön üzeme számára például 10, illetve 20 km/h irányadó sebességű forgalomlassító küszöbök, amelyek a jelzőszín és a macskaszem révén időben észrevehetők. Rendkívüli hatékonyságuk ellenére nem jelentenek veszélyt a járművek abroncsára és futóművére. Ellenálló, teherautóbiztos gumikeverékből állnak, és nedvességálló profillal vannak ellátva. A gyalogosok és a kerékpárosok biztonságát a forgalomlassító küszöbök oldalsó lezáróelemei biztosítják. Ezek a modellek emellett kábelcsatornával is rendelkeznek. A klasszikus forgalomlassító küszöböknél „lágyabb'', kaucsukból készült forgalomlassító küszöbök is megtalálhatók a KAISER+KRAFT kínálatában. Ezek ellenállóak az UV-sugárzással, az olajakkal, a nedvességgel, valamint a szélsőséges hőmérséklet-ingadozásokkal szemben, emellett csúszásmentes felülettel rendelkeznek. A KAISER+KRAFT választékában emellett újrahasznosított kaucsukból készült modelleket is találhat. Ezek a modellek UV-, valamint −40 és +80 °C fok között hőmérsékletállók. Emellett ellenállóak az olajakkal és savakkal szemben, valamint strukturált és csúszásmentes felülettel rendelkeznek. Az újrahasznosított kaucsukból készült modellek továbbá fényvisszaverő jelzőcsíkokkal és macskaszemekkel vannak ellátva, ami még tovább növeli a biztonságot.
Termék-összehasonlítás