+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Terméktípus
Szín
Hossz
Anyag
 

Láncos lezárások, köteles lezárások

Könnyedén szállítható, egyértelmű jelzések fekete-sárga vagy piros-fehér kivitelben: láncos lezárásokkal és köteles lezárásokkal egyszerűen és gyorsan lezárhat területeket a munkatársai biztonsága és a komolyabb balesetek elkerülése érdekében.
31 termék található
| | |
31 termék található

Útmutatás és területek biztosítása – láncos lezárásokkal és köteles lezárásokkalAz életben mindenkivel előfordul, hogy egyszer csak akadályba ütközik. Ebben az esetben a KAISER+KRAFT láncos lezárásaira vagy köteles lezárásaira akadtunk. Csakúgy, mint a hatóságoknál, a vállalatoknál is előfordul, hogy le kell zárni felületeket, biztosítani kell veszélyes helyeket, vagy el kell zárni a hozzáférést illetéktelenek számára. Erre a célra webáruházunkban átfogó kínálatot talál a lezárások és jelölések kategória termékeiből. Az igényeinek megfelelő lezárókötél kiválasztásánál ügyeljen az alkalom jellegére és a tervezett felhasználási területre.Kötél vagy lánc? Visszakérdezünk: hol szeretné használni?Rendezvényen szeretné a VIP-részleget elzárni vagy szállodánál a bejáratot? Nikkel, réz vagy króm lezáródarabokkal rendelkező reprezentatív köteles lezárásainkkal a vörös szőnyeget egy kis extrával veheti körbe. Az erős lezárókötél természetes megjelenése a krómozott kötéloszloppal eleganciát kölcsönöz a terméknek.És mi a helyzet a vállalatnál? A KAISER+KRAFT kínálatában megtalálhatja pontosan azt a láncos lezárást, amelyet keres, kezdve a veszélyes helyek biztosításától a közlekedési utak lezárásáig. Típustól függően rendelhet bel- és kültérre való lezáróláncokat, választhat piros-fehér vagy fekete-sárga színt, illetve egyszínű vagy horganyzott kivitelt. Különböző vastagságok és hosszak, valamint különböző műanyagokból, műanyaggal bevont acélból vagy acélból készült modellek közül válogathat.Biztos lábon láncos oszlopokkalAnnak érdekében, hogy a lezárólánc ne csak a levegőben lógjon, nálunk természetesen a megfelelő láncos oszlopokat és lezáróoszlopokat is megtalálja. Rendelhetők külön vagy költséghatékony és praktikus készletben lánccal, akasztóhoroggal és összekötő láncszemekkel. Minden oszlop számos kivitelben választható: kerek, háromszög alakú vagy négyszög alakú kivitelt szeretne? Megtölthetőt szeretne, vagy már súllyal rendelkezőt választana? Nemcsak területeket szeretne lezárni, hanem a megfelelő útvonalat is meg szeretné mutatni a csapatnak és az ügyfeleknek? Akkor nézzen körül terelőrendszereink között. Kérdése van a láncos lezárásokkal és a köteles lezárásokkal kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás