+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Belső zárási szélesség
Magasság
Sorompórúd hossza
Szélesség
 

Sorompók, útlezárók

A sorompók és az útlezárások segítségével mindenki tisztábban láthat az üzemen belül és a közterületeken is. Ezek az egyértelmű, az utak és a helyszínek jelölésére alkalmas vizuális jelzések védenek a balesetek és a jogosulatlan belépés ellen, valamint figyelmeztetik a munkatársakat a nem látható veszélyekre, és megjelölik a veszélyes területeket. Használjon Ön is sorompóberendezéseket az üzemen belül!
21 termék található
| | |
Útlezáró gázrugóval
fix tartótámasz
Nettó
370.000,- Ft -tól
Nettó
325.000,- Ft -tól
Elektromos sorompó
beépített napelem, távirányítás
Nettó
415.000,- Ft -tól
Elforgatható útlezáró
belső szélesség 1,5 m
Nettó
150.000,- Ft -tól
Elforgatható útlezáró
belső szélesség 1 m
Nettó
140.000,- Ft -tól
Elforgatható útlezáró
belső szélesség 2 m
Nettó
170.000,- Ft -tól
Elforgatható útlezáró
belső szélesség 2,5 m
Nettó
195.000,- Ft -tól
Elforgatható útlezáró
belső szélesség 3 m
Nettó
220.000,- Ft -tól
Nettó
72.700,- Ft
Nettó
86.300,- Ft
Nettó
130.000,- Ft
Nettó
145.000,- Ft
Nettó
170.000,- Ft
Nettó
27.300,- Ft -tól
Mannus - Kézi sorompó
fix tartótámasz
Nettó
370.000,- Ft -tól
Mannus - Kézi sorompó
rugós lengőtámasz
Nettó
390.000,- Ft -tól
Nettó
335.000,- Ft -tól
Mannus - Acél útlezárás
gázrugóval és fix tartótámasszal
Nettó
475.000,- Ft -tól
Mannus - Acél útlezárás
gázrugóval és rugós lengőtámasszal
Nettó
475.000,- Ft -tól
Mannus - Acél útlezárás
ellensúllyal és fix tartótámasszal
Nettó
475.000,- Ft -tól
Mannus - Acél útlezárás
ellensúllyal és rugós lengőtámasszal
Nettó
490.000,- Ft -tól
21 termék található

Sorompók – egyértelműbbek minden közlekedési szabálynálMég ha elméletileg minden gyalogos, kerékpáros és autóvezető ismeri is a közlekedési és biztonsági szabályokat, ez nem jelenti azt, hogy mindig be is tartja ezeket. Ha alkalom adódik, akkor gyorsan leparkol oda, ahová tilos parkolni. Vagy olyan területekre lép vagy hajt be, amelyek tabunak számítanak. A KAISER+KRAFT kínálatában szereplő sorompók azonnal tisztázzák, hol szabad és hol tilos haladni. Egyértelműbben, mint bármely más közlekedési szabály.
Hogyan használjam helyesen a sorompóberendezéseket az üzem területén?A sorompóberendezések, a sorompók és az útlezárások legnagyobb előnye abban rejlik, hogy egyszerre hívják fel a figyelmet és szabályozzák a közlekedést, valamint a mozgásokat az üzem területén – közlekedési jelzőlámpák, őrszemélyzet és állandó ellenőrző körutak nélkül.Ez különösen ott fontos, ahol szeretnék megakadályozni, hogy figyelmetlen kerékpárosok a gyalogos utakat használják, és ezáltal veszélyeztessék a gyalogosokat. A terelőkorlátok arra kényszerítik őket, hogy leszálljanak a nyeregből.A szabad parkolóhelyek is felkeltik a kíváncsiságot – legtöbbször azoknál, akik jogosulatlanul tartózkodnak az adott területen, és kényelmes megállási lehetőséget keresnek. Egy (zárható) útlezárással biztosíthatja, hogy csak az üzemhez tartozók parkolhassanak autóikkal a területen. Ez nem csak kényelem kérdése, egyértelműen biztonságtechnikai szempontok állnak a középpontban.Gyakran merülnek feledésbe, de ugyanilyen fontosak a függőleges sorompók is: a magasságkorlátozók egyértelműen megmutatják, hogy a tehergépjárművek, a buszok és a nagy felépítményű járművek könnyen kabrióvá válhatnak ezeken a helyeken – és azáltal veszélyeztetik saját magukat, a rakományt és másokat.Végső soron a sorompóberendezések nélkülözhetetlenek az üzembiztonság szempontjából – akárcsak bármely más lezárás és jelölés. Ennek megfelelően nagy körültekintéssel kell kialakítani a veszélyzónákat, és előzetesen fel kell mérni minden lehetséges veszélyforrást.
Vonatkoznak speciális előírások a sorompókra és az útlezárásokra?A sorompóberendezések az üzemi terület részeként alapvetően a munkahelyi és az üzembiztonsági rendelet részét képezik. Motorizációtól és működési módtól függően ezekben részben az ajtókhoz és a kapukhoz hasonlóan kezelik a sorompóberendezéseket.A lényeg: minden sorompót úgy kell telepíteni, hogy alkalmas legyen személyek és járművek terelésére, gyalogos és járműforgalmi utak jól látható elválasztására és ennek során az ütközésveszély megakadályozására.És megint csak arra lyukadhatunk ki, hogy a sorompók és az útlezárások mindössze a biztonsági koncepció egyetlen elemét jelentik, amely megfelelő jelölésekkel, lezárásokkal és társaikkal együtt tesz meg mindent azért, hogy láthatóvá tegye a veszélyes zónákat, és megakadályozza a baleseteket.Keressen bennünket, ha bármiben segíthetünk!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás