+36 (23) 507 123 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Belső zárási szélesség
Magasság
Szélesség
 

Sorompók, útlezárók

A sorompók segítségével mindenki tisztábban láthat az üzemen belül és a közterületeken is. Ezek az egyértelmű, az utak és a helyszínek jelölésére alkalmas vizuális jelzések védenek a balesetek és a jogosulatlan belépés ellen, valamint figyelmeztetik a munkatársakat a nem látható veszélyekre, és megjelölik a veszélyes területeket.
16 termék található
| | |
Mannus - Ellensúlyos útlezáró
ellensúllyal és fix tartótámasszal
Nettó
375.000,- Ft -tól
Mannus - Ellensúlyos útlezáró
ellensúllyal és rugós lengőtámasszal
Nettó
385.000,- Ft -tól
Útlezáró gázrugóval
fix tartótámasz
Nettó
315.000,- Ft -tól
Nettó
20.000,- Ft -tól
Nettó
285.000,- Ft -tól
Elektromos sorompó
beépített napelem, távirányítás
Nettó
380.000,- Ft -tól
Elforgatható útlezáró
belső szélesség 1 m
Nettó
135.000,- Ft -tól
Elforgatható útlezáró
belső szélesség 1,5 m
Nettó
145.000,- Ft -tól
Elforgatható útlezáró
belső szélesség 2 m
Nettó
165.000,- Ft -tól
Elforgatható útlezáró
belső szélesség 2,5 m
Nettó
185.000,- Ft -tól
Elforgatható útlezáró
belső szélesség 3 m
Nettó
210.000,- Ft -tól
Mannus - Kézi sorompó
fix tartótámasz
Nettó
350.000,- Ft -tól
Mannus - Kézi sorompó
rugós lengőtámasz
Nettó
370.000,- Ft -tól
Nettó
300.000,- Ft -tól
Mannus - Ellensúlyos útlezáró
gázrugóval és fix tartótámasszal
Nettó
375.000,- Ft -tól
Mannus - Ellensúlyos útlezáró
gázrugóval és rugós lengőtámasszal
Nettó
385.000,- Ft -tól
16 termék található
Sorompókkal és útlezárásokkal a forgalom ellenőrzése érdekében
Sorompókkal és útlezárásokkal tisztázhatók a viszonyok a munkahelyi utakon, és megelőzhető az illetéktelenek bejutása. A sorompók egyértelmű optikai jelzést küldenek, és alapvetően lezárják az utat. A sorompóberendezések a bejáratnál tehát parkolóhely-lezárásként és áthaladás-korlátozóként szolgálhatnak. Behajtás-korlátozóként sorompókkal szabályozható, ki hajthat be az üzem területére. Az üzemi területen belül egy jól látható sorompóberendezés például az üzemen belüli vasúti közlekedés elsőbbségére utalhat. A fényvisszaverő táblákkal és figyelmeztető fényekkel ellátott lezárások még éjszaka is jól láthatóvá teszik az utakat az érintettek számára. Az üzemi járművek és a magángépjárművek be- és kihajtása célzott lezárással és jelöléssel, például elektromos sorompó használatával biztosítható. A szabad parkolóhelyek professzionális jelöléssel kiemelhetők, a lezárt helyeken történő parkolás pedig útlezárásokkal megakadályozható, így ezek a helyek szabadon tarthatók. Az utak a fontos járművek, például a tűzoltóság járművei számára a megfelelő táblákkal vészhelyzet esetére nyitva tarthatók. A gyalogos utakon kisebb útlezárások elhelyezésével rákényszeríthetők a kerékpárosok, hogy leszálljanak a kerékpárról. Az útlezárások legtöbbje elforgatható, így rendkívüli esetben még akár egy jármű is használhatja a gyalogutat. A kiváló minőségű modern sorompók tehát mindenütt használhatók, ahol a behajtást és az áthaladást egyértelműen szabályozni kell.

Sorompók – hogy az irány egyértelmű legyen
A KAISER+KRAFT sorompók, útlezárások kategóriája segítségével az üzemen belüli és a nyilvános területeken lévő utak és helyek is feltűnően megjelölhetők. A megfelelően elhelyezett jelölések és táblák biztosította egyértelmű jelzések megakadályozzák a félreértéseket, és egyértelműsítik a behajtási szabályokat. A KAISER+KRAFT professzionális, valamint gyorsan és rugalmasan felépíthető és lebontható lezárásokat kínál például veszélyes területek esetére. Az erős, ellensúllyal vagy gázrugóval felszerelt zárható sorompók (egyéni méretekben is) célzottan szabályozzák a garázsokba és a telephelyre történő be- és kihajtást. Így például magasságkorlátozóval megakadályozható a nagy tehergépjárművek behajtása. A KAISER+KRAFT kínálata időjárásálló táblákkal egészül ki, amelyek segítségével lehetősége nyílik az áthajtást célzottan korlátozni vagy szabályozni. A sorompók és az útlezárások egyértelmű információkkal látják el a látogatókat a telephelyéről, és távol tartják a kéretlen járműveket. Válassza ki mielőbb a cégének megfelelő sorompókat, és alakítson ki szabályozott közlekedést a telephelyén.
Termék-összehasonlítás